Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

o vaikai, babtai atsiuntė biski pomidorų, dar eisiu pakvėpuot ramiai ir perskaičiuot- 16 pavadinimų lygtais g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 18, 13:13)
o vaikai, babtai atsiuntė biski pomidorų, dar eisiu pakvėpuot ramiai ir perskaičiuot- 16 pavadinimų lygtais g.gif  blink.gif

tablietką įkalei? unsure.gif
Atsakyti
Marmeladas-pasigirk, smalsu kas tas taip ilgai lauktas 16 lietuviškai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 vasario 2016 - 13:20
N schmoll.gif uo rudens mydobro Blue Green Zebra dabojau ir pražiopsojau. Gal dar atveš? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 18, 13:18)
tablietką įkalei? unsure.gif

kap tik po baltos ( kavos), tai dar laikausi biggrin.gif

nugi skaičiuokim, ai, gi 15, akos matyt labai išsprogę buvo...
Milžinai
Sveikutis
Pirmutis
Jurgiai
Neris
Dručiai
Vytėnų didieji
Aušriai bs
Slapukai bs
Viltis
Skariai
Svara
Balčiai
Rutuliai
Laukiai bs

dar darašysiu, jog giedorius jau turiu, lemummurus dar gausiu, tai man vien lietuvybių beveik kaip ir gana būtų, ką su kitais turimais daryt??????????????????????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 18 vasario 2016 - 13:28
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 18, 13:27)
kap tik po baltos ( kavos), tai dar laikausi biggrin.gif

nugi skaičiuokim, ai, gi 15, akos matyt labai išsprogę buvo...
Milžinai
Sveikutis
Pirmutis
Jurgiai
Neris
Dručiai
Vytėnų didieji
Aušriai bs
Slapukai bs
Viltis
Skariai
Svara
Balčiai
Rutuliai
Laukiai bs

dar darašysiu, jog giedorius jau turiu, lemummurus dar gausiu, tai man vien lietuvybių beveik kaip ir gana būtų, ką su kitais turimais daryt??????????????????????? g.gif

ti kad dalį jau auginai g.gif varyk vien naujus mirksiukas.gif kas per pirmutis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 18 vasario 2016 - 14:00
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 18, 14:00)
ti kad dalį jau auginai g.gif varyk vien naujus mirksiukas.gif kas per pirmutis?

nepavydėk, gerai, atsinaujinau senienas ax.gif vakare supaišysiu smulkiau apie visus, jei norice.
Pirmutis- hibridas, iki 1,2m, ankstyvas, salotinis, raudonais vaisiais, plokščiai apvalūs, po 70g.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 18, 15:00)

Ką reiškia bs prie pavadinimo.
Atsakyti
O kodėl man Babtai trumpesnį pasiūlymą atsiuntė unsure.gif Ne tik hibridų, bet ir Vytėnų didžiųjų jame nebuvo. Teko Milžinus užsisakinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausma: 18 vasario 2016 - 14:12
QUOTE(ate42 @ 2016 02 18, 14:09)
Ką reiškia bs prie pavadinimo.

nežinau, gal zanavykiškai- baisiai skanūs g.gif o gal sėkla beicuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2016 02 18, 14:10)

o aš gražiai paprašiau įdėt man visko ką turi meniu, nes noriu išbandyt, tai tik dabar ir pamačiuau ką įdėjo, meniu nebuvo surašytas niekur
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 18, 14:51)
o aš gražiai paprašiau įdėt man visko ką turi meniu, nes noriu išbandyt, tai tik dabar ir pamačiuau ką įdėjo, meniu nebuvo surašytas niekur

Visus augink, kad kitais metais zinotum katrie kokie, ir fotkinti nepamirsk smile.gif
Atsakyti