Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Lusasita @ 2016 02 18, 19:34)
  reik pasitaisyt rolleyes.gif

nu bet jau tikrai....taisykitės, įsitaisykit patogiai, pateikite sąrašus pageidautinų auginti šiemet, o gal jau auginamų, kuo plačiau, prašytume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 18, 19:34)
Nu tik nereikia... Paskaitas skaityt moki, jei nieko nemaišau, tai ir knygas rašai, o parsisiųst ne?

su baltais zmonem moku ir nusiust ir parsiust. Ale su kinais... Paskui dar koki muita susimokėt reiks... Gausis ne tas zodis kaina...
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 18, 20:43)
O man tie laidai laideliai kažkaip netraukia  g.gif Nebent tas juosteles prie kažkokių folija apklijuotų lentų ar metalinės plokštelės tvirtinti ir gautųsi kaip ir panelė kažkokia- man labai svarbu, kad greit galėčiau tas led lempas uždėt ir nuimti, nes mano lentynos po to kaip stelažai, paprastos lentynėlės tarnauja  g.gif

Tai jei reikia galiu pakonsultuoti kaip parsisiųst  4u.gif Tikrai mokėtumėte, nieko ten sudėtingo nėra  mirksiukas.gif Jei kažkam labai norisi, bet vistiek nesigauna tai pervedate tiek kiek reikia man pinigėlių, įmetate nuorodą- galiu užsakyti iš kinų tiesiai į Jūsų namus  smile.gif Aš kelioms draugėms taip užsakinėju. Tiek kad iš kinų reikia apie mėnesį laukti, o kartais net ir 3 mėn...

Reiks prasyt pagalbos bent pirmam kartui. Bet ten virs 27 dol. Tai prisides muitas? Ir apskritai kuo tie du modeliai skiriasi? Kaina tai dvigubai skiriasi.....
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 18, 19:50)
su baltais zmonem moku ir nusiust ir parsiust. Ale su kinais... Paskui dar koki muita susimokėt reiks... Gausis ne tas zodis kaina...

Su kinais tai tikrai yra ką veikt, aš jau jiems gal 500 disputų esu iškėlusi, vis bando š.. prastumti kaip gerą doh.gif Muito ir kitų mokesčių neturėtų uždėti jei siuntos vertė iki 20 eur ir nusiųsite įrodančius pirkimo dokumentus, išrašus kai paprašo muitinė, bet tas būna retai 4u.gif Man iš 500 vnt siuntų tik 1-2 siuntoms paprašo kažkur g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 18, 19:59)
Papildyta:
Reiks prasyt pagalbos bent pirmam kartui. Bet ten virs 27 dol. Tai prisides muitas? Ir apskritai kuo tie du modeliai skiriasi? Kaina tai dvigubai skiriasi.....

Nebūtinai, yra tikimybė, kad "praslys" pro muitinę, jei kinas tvarkingai deklaraciją užpildys g.gif Galingumas kaip supratau skiriasi, dar labai nesigilinau kodėl. Kartais pas patikimesnius pardavėjus brangiau kainuoja ir ta pati prekė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 vasario 2016 - 20:07
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 18, 21:04)
Nebūtinai, yra tikimybė, kad "praslys" pro muitinę, jei kinas tvarkingai deklaraciją užpildys  g.gif Galingumas kaip supratau skiriasi, dar labai nesigilinau kodėl. Kartais pas patikimesnius pardavėjus brangiau kainuoja ir ta pati prekė  g.gif

Kodel pati neperki, lauki rudens?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 18, 20:12)
Kodel pati neperki, lauki rudens?

Tai kol ateis jaučiu, kad jų jau nebereikės-pavasarį tampysiu dėžes į šiltnamį g.gif Būna, kad ir per 2 sav ateina, per Estiją kai pasiunčia bigsmile.gif Bet jei 3 mėn keliaus, po to voliosis ir vietą užims iki kito pavasario.. Spalį-lapkritį pirksiu kitam sezonui, tuomet sausį ar vasarį jau turėčiau turėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 18, 16:54)
Šitokią tai manau, kad baikos nuspirkti ir susijungti  irnesakyk.gif
Mano norai rimtesni, noriu kažko tokio: http://www.aliexpres...b8-c15a7c5a12a0 arba tokio: http://www.aliexpres...5e-9531cf284a4e
Tik reikės rast tokių išmatavimų paneles, kad man patogu į lentynas sukabinti būtų, kad neišlystų negražiai. Bet jau šiemet išsiversiu su tuo ką turiu, o  iki lapkričio gal sugalvosiu kaip čia daryt su tom panelėmis...
Papildyta:
Tai aš svajoju apie plantacijas  bigsmile.gif blush2.gif  Smulkmę tai turiu- keletą flrorą lempų, norisi tobulėti, neapsistoti ties tuo kur esu  ax.gif
Papildyta:
Aš esu pirkusi paprastų led lempų kambariui iš kinų- galvojau pigiau, bet viena susprogo po keletos naudojimo mėnesių, o kitos jau metus tarnauja...
Papildyta:
Visą šiltnamį vien lietuvybių galima užsivaryt bigsmile.gif  Nebereikės nei importinių  irnesakyk.gif

Aga ir siltnami trispalve ismarginti lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvojau, kad jau pasveikau. Bet nesusilaikiau, negaliejau neisigyti sau dovaneliu smile.gif
[attachmentid=235372]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2016 02 18, 20:22)
Galvojau, kad jau pasveikau. Bet nesusilaikiau, negaliejau neisigyti sau dovaneliu smile.gif

Pareina ligoniai į palatą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bambuziuke @ 2016 02 18, 20:21)
Aga ir siltnami trispalve ismarginti  lotuliukas.gif

Gera idėja bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 18, 21:19)
Tai kol ateis jaučiu, kad jų jau nebereikės-pavasarį tampysiu dėžes į šiltnamį  g.gif Būna, kad ir per 2 sav ateina, per Estiją kai pasiunčia  bigsmile.gif Bet jei 3 mėn keliaus, po to voliosis ir vietą užims iki kito pavasario.. Spalį-lapkritį pirksiu kitam sezonui, tuomet sausį ar vasarį jau turėčiau turėti  ax.gif

Nu vat vienintelus minusas, kad jei ateis kai nebereikės... Reik blaiviu protu apmastyt.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 02 18, 20:26)
Pareina ligoniai į palatą drinks_cheers.gif

aga, pareina, ir dar bacilų naujų atneša, aiškei lotuliukas.gif nagi nagi, plačiau apie savo naujas ligas...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2016 02 18, 21:22)
[attachmentid=235372]

Neiziurau ko tu cia neatsilaikei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 18, 20:27)
Nu vat vienintelus minusas, kad jei ateis kai nebereikės... Reik blaiviu protu apmastyt.

Tai dabar tokią įrangą susikonstravai tai išvis kažin ar reikia kažko- visų spektrų ten dabar tikriausiai gauna augalai wub.gif Pas mane tai atgyvenusi įranga doh.gif Vis laukiu kada atitarnaus kokia lempa, o jos kaip tyčia nori dar gyvent blink.gif
Atsakyti