Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Rob1 @ 2016 02 20, 13:33)
Sveikos, jau greitai sėsime pomidorus, tad turiu klausimą: ką sėti šiais metais iš šio sąrašo?  4u.gif Kurie pasitvirtino, o kuri geriau nesėti?  biggrin.gif

Krasnyj Klik; didziausia pasaulyje nesamonė. Labai derlingas, grazus vaisiai, bet nevalgomi, rugstus, dziovinimui net neskanus.;
Boloto; neblogo skonio, labai derlingas;
Čiornyj Mavr; labai panasus i juoda de barao tik ne toks derlingas ir skanus
Samocviet Izumrudnyj; derlingas ir skanus
Moldaviškas Dramblys; mano mylimiausias juockis. Lygiu vis neatrandu isbandzius 90juockiu rusiu. Super skonis ir derlingumas.;
De Barao Zolotoj; l.derlingas, paprasto de barao skonio.
Kiwi; labai derlingas, super skanus ir superdidziavaisis.
De Barao chiorny labai derlingas, skanus.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 20, 13:01)
A cia kaip nori.  mirksiukas.gif Sokoladka apskritai turejo but sokoladka hibridas. Bet kai is originalaus hibridinio pokucio sugeba isdygt tai zali tai rudi ir nė nepanasus i sokoladkas tik savo pratysusiu vaisiu.... Imu abskritai abejoti tos firmos hibridais. Tas pats su ju samocvet izumrudny. Is originalaus hibridu pokelio isdygo ir tokiu kaip turejo but ir visiskai kitokiu zaliu samocvetu.
Idomu, siemet kas nors auginosi tas zalias sokoladkas? Ar siemet jos nepamete savo derlingumo ir savybiu? As ir turiu. Kazkas siunte. Bet nebandziau dar...

O tu kazkaip skubi siemet? Man ir rankos niezti, bet suristas laikau. O be to dar nevisiskai atlaisvejo daigykla. Dar kelios lėtapėdes paprikos ten uzsibuvo... Nenoriu praitu metu vargo...
Ka reiskia kaip nori?Zinociau, jei patiks tai seklas krapstyciaus, jei veisle, jei hibridas-tai suds bus. Kiekvienais metais mazdaug tokiu laiku seju pomidorus, aisku istista, bet as ju niekur iki issodinimo netampau.o, kai patenka i siltnamy viskas ten su jais gerai buna irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 20 vasario 2016 - 13:43
QUOTE(sypt @ 2016 02 20, 14:37)
Ka reiskia kaip nori?Zinociau, jei patiks tai seklas krapstyciaus, jei veisle, jei hibridas-tai suds bus.

Tai ir dabar ji is hibrido krapstyta. Todel kazkas ir uzrase, kad ne F1 mirksiukas.gif Net F3. Vadinasi, kazkas sejo krapstytas is hibrido ir vel pririnko seklas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 20 vasario 2016 - 13:48
Aciu, Miciko, isaiskinai, o as galvoju ko cia tas F3 prikabintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2016 02 19, 23:57)

Mano vienos tik isdygo.Setos vasario 7d.Bet jau pradeda po truputuka ir kitos list(paknaisiojau).

mano 15d sėjos visos išlindo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 20, 14:44)
Aciu, Miciko, isaiskinai, o as galvoju ko cia tas F3 prikabintas  biggrin.gif

Kazkas bando sekt ar visose kartose pasireiks tos pacios savybes gal. g.gif bet zmogui, kuris to nesupranta, tos F kazkelintos nieko neduoda... Tai ir nezinau kodel taip raso...
Atsakyti
QUOTE(Rob1 @ 2016 02 20, 12:33)

Samocviet Izumrudnyj;

H-34 rot (kokį užrašė, tokį rašau biggrin.gif );

Kiwi;

vertas
tik dėl grožio...derlingas,bet skystas,linkęs trūkinėti,beskonis
skanus,neblogas
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 02 20, 14:50)
mano 15d sėjos visos išlindo wub.gif

Bet kaip jus pasiilgot to nesiojimo i siltnami.... g.gif pas mane vienintelė ola polka augina tikruosius lapukus.

Beje, esu patenkinta akvariumistiko mintimis del spektro sudarymo. Nu super pasikeite augaliuku spalva ir apskritai dabar matau, kad jie laimingi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 20, 14:51)
Kazkas bando sekt ar visose kartose pasireiks tos pacios savybes gal.  g.gif bet zmogui, kuris to nesupranta, tos F kazkelintos nieko neduoda... Tai ir nezinau kodel taip raso...
Jei ragavot, tai bent ar skani ta sokoladka?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 02 20, 14:56)

Mano sokoladka buvo ruda, bet ne tokua kaip ant pokelio. Sejau is originalaus pokelio dvi, abi isaugo ne tos, kaip ant pokelio. Tik labai derlingos ir panasios i de barao...
Zalia turiu gavus, bet nebandziau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 20 vasario 2016 - 14:06
QUOTE(sypt @ 2016 02 20, 13:56)

ir sejau ir ragavau smile.gif ,ir man ir tiems kas ragavo visiems patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 20, 13:56)
Bet kaip jus pasiilgot to nesiojimo i siltnami....  g.gif  pas mane vienintelė ola polka augina tikruosius lapukus.

]

nepasiilgau...tikėjaus ,kad ilgai dygs...o jos nemirkytos turbo greičiu skilčialapius parodė unsure.gif
Atsakyti