QUOTE(Freke @ 2016 02 25, 10:03)
o kaip jus susisisteminat informacija? na pvz. gaunat mainais ar dovanu seklyciu. maisiukas su uzrasu. ir kaip su info darot?
ir aplamai kaip atsirenkat ka augint? 70 pavadinimu.... noris visu isbandyt. bet ar verta? zinau kad visu nesukisiu. jei sukisiu dziungles bus. o ir pati ne sluotos koto laibumo kad po dziungles nardyt.... zodziu... galejau tylet ir hibridus plastmasinius valgyt. o dabar ir galva sopa kad netilps visi ir noris visu isbandyt... et

neturejo boba vargo ilindo i pomidorliges tema
kasmet vis nauju bandau, netelpa ir pas mane viskas

Dauguma auginsiu symet po viena, zinau, kad negerai, nes galiu ir gera veisle nurasyti, bet kitaip nesigauna. Ikisiu pas kaiminka i siltnami po antra, kad matyciau skirtuma
Siandien pradesiu seja, sukisiu kelias seklas, dar maza dali vasario 29 pasesiu, na o pagrindine seja bus kovo visdury mazdaug.
Del tableciu, man ir durpinies geros, as bet kokiu atveju ilgai nelaikau jose, islenda, pora trejeta dienu ir i vazoncika, nieko blogo nepastebejau, man ir tos pacios maziausios tinka. Pas mus jos nebrangios visiskai, maziausios 100 tabl. 5.40eu.