Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Aimis @ 2016 02 25, 11:40)
Sveikos,
pomidorų augintojos. Nors nelabai mėgstate prašytojas, bet aš ne už dyką prašau. Norėčiau nusipirkti, gal kas turite parduoti po kelias pomidorų sėkleles pabandymui - Anna Russian; Crnkovich Yugoslavian; kosmonaut Volkov, Medvezja lapa, Juodas princas ir Miciko drambliai?

kosmonaut Volkov, Juodas princas turiu jei nerasi parasyk i az.

gal cia yra kas is Panevėžio ? kur sėklas perkat , busiu šeštadienį ir laiko laisvo turėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 25 vasario 2016 - 11:25
QUOTE(Freke @ 2016 02 25, 09:00)
As Ermitaze pirkau. Buvo triju rusiu. Bet gal jau ispirktos...

Reiks apsilankyt,dekui 4u.gif

QUOTE(Mičiko @ 2016 02 25, 09:12)
Man patinka ZS kokosinės apvalkale. 3sezons bandau. Super. Kitos man nelabai...  doh.gif
Oi, nuskambėjo kaip reklama.... g.gif

Nematau jokios reklamos mirksiukas.gif dekui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aimis @ 2016 02 25, 10:40)
Sveikos,
pomidorų augintojos. Nors nelabai mėgstate prašytojas

Prašytojas prašytojui nelygus mirksiukas.gif Buvo merginų aprašyti atvejai kuomet prašytojai elgiasi įžūliai ir akiplėšiškai. O yra labai gražių pavyzdžių, kuomet gauta sėklelė pasėja dėkingumo sėklytę širdyje ir sukelia norą dalintis šiuo gėriu toliau. Kad kuo daugiau tokių gražių pavyzdžių... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 25, 11:01)
kosmonaut Volkov, Juodas princas turiu jei nerasi parasyk i az.

gal cia yra kas is Panevėžio ?  kur sėklas perkat , busiu šeštadienį ir laiko laisvo turėsiu  ax.gif

Centrinis turgus, einant prie zuvies paviljono, tarpueilej moteryte su seklom stovi, bet paskutiniu metu kazkaip keicia dislokacijos vieta biggrin.gif bet ko, is prekiautoju paklausi, tikrai pasakys, ten zino mirksiukas.gif

Aimis, Crnkovich Yugoslavian;, medvezja lapa ir dramblius turiu
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 25, 09:38)

Alergija ananasams?  lotuliukas.gif

tikrus tai labai mėgstu, bet pomidorinis Ananasas tai man schmoll.gif
Atsakyti
[quote=zikas1970,2016 02 25, 12:37]
Centrinis turgus, einant prie zuvies paviljono, tarpueilej moteryte su seklom stovi, bet paskutiniu metu kazkaip keicia dislokacijos vieta biggrin.gif bet ko, is prekiautoju paklausi, tikrai pasakys, ten zino mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 02 25, 10:10)
* wordo failas su pavadinimais, aprašymais ir turimų sėklų kiekiu, išskirstyti pagal spalvas

aš irgi lentelę turiu excelyje pasidarius. Bet tik pavadinimus susirašau, o paskui susivedu, kiek kokių sėsiu, kad bendras skaičius šimto neviršytų smile.gif Spalvas ir charakteristikas ir tiap žinau, tai nieko papildomai nebeskirstau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R&B @ 2016 02 25, 10:30)
Man juodas ananasas skoniu įspūdžio nepaliko, net sėklų nerinkau.

kaip gerai, kad aš jo ir nenorėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 02 24, 13:31)
tiesa, apie paštą- jau kelintas nedidelis siuntinukas prapuola pas mane, kaži vietinės ar iš toliau paštininkės sukasi? Nu dar gerai jei koks paklysta ir pareina šlapias baisus ir praplėštas, kad ir tuščias, ale šiaip tai galai kažkur dingsta visi. Biski pikta, kas kad negaila, ale vat matai - pasitaiko. Va vienai panelei perdaviau per sesę, tai ji sakė - ir šiokoladais buvo apdovanota, ir dar man kažką įkrovė- nu net man nesmagu, kad žmogus dėl poros sėklų tiek išlaidauja ax.gif

Čia aš dėkinga, kad prieš metus, kai buvau susidomėjus lietuvybėm, maloniai pasiūlėt pasidalinti, tačiau aš tuomet neturėjau kur.... O šiemt kad prikrovėt visko, net nejaukiai pasijaučiau. Ačiū wub.gif

Dėkinga ir kitoms mergaitėms: prieš porą metų pasidalino Kmiciu, nes tuomet auginau lauke pomidorus, o sėklos po pagyrų, dingo iš prekybos smile.gif
Ir už Skarius dėkinga, šiemet juo išbandysiu šiltnamyje smile.gif
Aš prieš tris metus metus skaičiau jūsų pašnekesius, vėliau auginau ir klausinėjau, rodydama savo pomikų nuleistas kasas ir apie trąšas.
Metus nesodinau, o jau šiemet vėl džiaugsiuos. Tad ačiū visoms, kurios dalinasi, kas sėklom, kas patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 02 25, 11:01)

gal cia yra kas is Panevėžio ?  kur sėklas perkat , busiu šeštadienį ir laiko laisvo turėsiu  ax.gif

matau Zikas jau pasake. jei eisi i TURGU per centrini iejima, laiptukais aukstyn. tai po desine puse ( ties mesos paviljonu) , glaudziasi pora "seklinikiu". viena net per tv rode, kalbejo. tai pas ja ya rusisku . o toliau jau reik eit tiesiai tiesiai beveik iki pat galo. jei neklystu tame ( ar lygiagreciam) take iskaba virsuje SEKLOS. pas sita moteryte seklu gausu ir patarimu dar duoda smile.gif yra ir daugiau, bet gan iprastomis prekiaujanciu .
salia turgaus yra ZS tongue.gif
dar yra toks zemdirbiu turgus, bet jau kitam gale. ten ir deklomis prekiauja, bet centriniam daugiau ivairoves.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 02 25, 09:12)
Man patinka ZS kokosinės apvalkale. 3sezons bandau. Super. Kitos man nelabai...  doh.gif
Oi, nuskambėjo kaip reklama.... g.gif

Man kokosinės irgi labiau prie širdies. Bet mano rajone jų nėra tai šiemet jų kaip ir neturiu. Užpirko man vyras 100 vnt durpinių pačių didžiausių kokių rado- užteksiu jų šiemet wub.gif
Atsakyti
nus, greitoji pagalba- help... sudygo mano vilmukai, jau lyg ir pradėjo lapą keist naują, o vat pareinu- nubiesę, numirę net yra, išvirtę, nuleipę- belekoki. Kas čia dabar jiems? žemė- durpė daigams, puri, neperdžiūvus, kambaryje ant stalo stovi, namie šalta tikrai nėra g.gif ale tai nudaigojau vaikų plencus!!! ot tai gabumai iš pat pavasario. Nueinu žiūrėt savo kelių ankstyvukų- mildutės dvi susirietę guli doh.gif Kažin kas čia įsisuko, kas kalts?
Atsakyti
Labai dėkinga Zikas1970 ir Snaige123, kad atsiliepėt į mano prašymą. Su viena pomidorių augintoja jau susitariau, bet jei kokios rūšies pritrūks tikrai neatsisakysiu Jūsų pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti