Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Paziurejau i salono nuotrauka, net nezinau ar man panasi g.gif bet as labai neisimenu veidu.

Noreciau ir as i Prancuzija palekt, ne kiek vyno man reik, bet siaip pazyliot. O jau tunelio kainos per iseigines blink.gif

Nupirkau Lidle lambo koja, tai dabar jau tikrai Velykoms ja kepsim, dar dazu kiausiniams vokisku, metalic ir perlamutriniai, senai norejau juos isbandyt, bet vis nebegaudavau. Dar labai graziu dekoraciju velykiniu yra, priciupau rinkini mazu kiausinuku, reik kazkur i krumynus eit saku prisilauzyt ir daryt puokste.
Atsakyti
Kad man lygtai visom dienom mete pi 30£ i viena puse g.gif Na aisku, jei tik seimai pazyliot, tai kelione apie 100£ gaunas.. Mes kai su tikslu ir 4 pirkejos, tai mums papigiai biggrin.gif

Kiek lambo koja Lidle? As ziuriu, kai puse kainos buna, tada padoriai- koja apie 10£ kainuoja..

Man dazai ryt atvaziuoja, pasiimsiu kokius nors, bet daug kiau nedazysiu.. Ir svogunu lukstus pamirsau pasirinkt doh.gif Reiks pirkt svogunu ir nusilupt lotuliukas.gif

Einu irskot ar Asta ten biggrin.gif
Atsakyti
o reik ir man i lidla bigsmile.gif

sveikos 4u.gif

as zadu kiausinius su servetelem daryt dekupazu ,bandysiu rolleyes.gif labai paprasta dedi serveteles paveiksliuka ir aptepi kiausinio baltymu arba skysta zalatina rolleyes.gif

man gyvenimas prasvito po antibiotiku doh.gif lyg jau gyvenimas nusvito rolleyes.gif dabar tik vitaminus geriu kad neatkrisciau rolleyes.gif

kalifioro salotas as ir darau bet nei apverdu nei apiplikau smile.gif

del velyku maisto tai net neisivaizduoju ka gaminti:) reiktu idarytu kiausiniu pasidaryt ir kokios mesos gabala iskept ax.gif lyg draugai zadejo atvaziuot, tai sunestinis bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 03 21, 14:28)
Kiek lambo koja Lidle? As ziuriu, kai puse kainos buna, tada padoriai- koja apie 10£ kainuoja..

Po 3.75 £ uz kila. As pasiemiau beveik 2 kilu, buvo ir daug didesniu.
Svogunu lukstu ir as amzinai pamirstu prisirinkt.
Su servetelem dazyt ir galvojau pamegint, idomu kaip ten gaunasi, turetu but grazu.
Atsakyti
Labai gera kaina uz aviena thumbup.gif As kazkaip nieko neplanuoju biggrin.gif Nu visiskai nieko.. Va varysim i Prancuzija, parsivesiu rakleciu surio ir greiciausiai jas kepsim.. K gsl ir ne biggrin.gif
Kuausu ir minimaliai dazysiu, po kokius 2 kiekvienam, uzteks..
Atsakyti
Sveikutes.As darau tokias salotas.Apverdu quinoa,pjaustau obuoli,beriu kukuruzus,tarkuoju morka,kubeliais pomidorius,avokada,dedu granatu uogu,pjaustau raudona arba balta svoguna,dedu baziliko ir ipjaustau gleznu salotu.Pasudau ir su aliejum.Buna super.

Papildyta:
QUOTE(Ceroc @ 2016 03 20, 23:39)
TB exė gyvens jūsų namuose? Esi labai tolerantiška moteris, Elija! smartass.gif aš nieku gyvu neleisčiau...

O ka ji pakeis?O ka tu pakeistum jeigu nelestum.Ji pas dukra atvaziuoja.Manes nebus. rolleyes.gif .Pan dzin.Lovos negaila.Butu tiek gyvenime klaidu nepadarius,butu mano vietoj sedejus. unsure.gif .Gaila man jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 21 kovo 2016 - 15:06
HEIDA, cia ziurejai? 4u.gif Man tai labai i Asta panasi.
Ei, salono pavadinima as sugalvojau blush2.gif ax.gif

Nu vsio, GIEGAI Prancuzijos pavydziu. Vyno parsivesit, aisku, kam jums ta avies koja is Lidlo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2016 03 21, 00:03)
Jezau, Elija, kaip nefainiai. kai pagalvoji, tie dvidešimtmečiai  - dar visai vaikai... bet jei judviejų santykiai iš esmės yra geri, tai manau, jog galima įtikinti dukrą labiau savimi rūpintis.

kažkada, kai dariau savo teacher assistant kursus, sutikau vieną nuostabią moterį, kuri turėjo panašią bėdą, tik jos mergaitei buvo, berods, 17. ji (moteris) apie filmą "The secret" papasakojo. nežinau, gal tu apie tą filmą žinai, pabandyk apie jį su dukra pasikalbėti. mintys - jėga galinga.

aš pati daug "su galva" dirbu... kaip žinia, dėl to nepastojimo stogas važiuoja. bet man lengviau, man 30, turiu daugiau gyvenimi6kos patirties. iš esmės viskas mūsų galvose. bent jau aš taip galvoju. o ar vaistai  - geriausias sprendimas? nebaisu, kad pripras, o paskui nebebus kelio atgal?kad ir kaip nusprestumėte gydytis toliau, linkiu dideliausios stiprybės. svarbiausia - žinote, suvokiate, jog depresija - joks neišsigalvojimas ar išsišikinėjimas ir jokia ne ponų liga. tai labai rimta.

Tai va ir sako kad ta paauglystes depresija iki 25 tesiasi.As isviso esu pries vaistus.Tik ji manes neklauso.Jau viena karta ja be vaistu istraukiau,dabar nesusisneku biski su ja.Ji pati issigandusi.
Nei tu atostogu noriu,nei nieko as noriu,kaip reikalai tokie.
Aciu uz palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 21, 14:08)

Ne,ne,ne Asta ten schmoll.gif Nebent taip siaubingai sukudo ir is veido visiskai isejo...
Atsakyti
Sutinku su Giega, ne Asta ir man ten. Net ir sublogus ar is veido isejus, nu ne ji man mirksiukas.gif

Orai ne kokie per sventes bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 03 21, 16:05)
.Apverdu quinoa

Niekaip neissifruoju kas tai yra g.gif

Dar tu taviskio exei ir lovoj jusu leisi miegot ? Eik tu sau, as neleisciau, niekaip neleisciau, kazkus sveciu kambari ar ant sofos tebunie, bet tik na mano miegame schmoll.gif
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 21, 16:08)

Cia ziurejau, bet prisidedu prie tu, kurios sako kad cia ne musu Asta.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 03 21, 16:46)
Niekaip neissifruoju kas tai yra  g.gif

Dar tu taviskio exei ir lovoj jusu leisi miegot ? Eik tu sau, as neleisciau, niekaip neleisciau, kazkus sveciu kambari ar ant sofos tebunie, bet tik na mano miegame  schmoll.gif

Cia ziurejau, bet prisidedu prie tu, kurios sako kad cia ne musu Asta.

Ne,yra grieztai pasakyta,kad musu kambariai yra tik mums,bet ka as zinau kaip ten bus.Yra pasakyta,kad butu sveciu kambaryje ir salione,bet pas mus yra is musu miegamojo laiptai i trecia auksta,kur yra musu poilsine,ten irgi yra sofa,tai podukra klause ar puszencio tevas ten gales buti,tai grieztai pasakiau kad ne.Nes jie atvazioja tryse.Exe ir puszencio abudu tevai(o jie kaipo kartu ir nemiega kaip as supratau).Zodziu reikia vos ne triju kambariu lotuliukas.gif .Zodziu,grynas durdomas.
Atsakyti