Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

Perku is cia
http://www.yves-roch...k/control/main/

O patinka nes kosmetika jie gamina augaliniu pagrindu, kremai, tonikai, prausikliai pas mus naudojami kokie 7 metai, nebuvo niekad kad netiktu, nepatiktu ar dar kas. Plius kaina tikrai gera palyginus su tuo ka siulo angliskos parduotuves, labai daznai nuolaidos buna.Duso zeles labai fainos, visokiems odos tipams, kvapu labai platus pasirinkimas. Kiek bandem plaukams ir viskas tiko, tik gal ypac svelnus sampunas nelabai patiko man. Rutuliniai dezodorantai neblogi. Dar patinka kad visada priedo gauni nemokama dovana, gali pasirinkt is 3 ar 5 siulomu, ir tai nebuna koks menkavertis sudukas. Dar gali pasirinkt 3 meginukus, kai buna tavo gimtadienis jie atsiuncia koda, ir jei darai uzsakyma dar gauni dovana papildoma.

Is dekoratyvines esu bandziusi krempudras 2, bet man nelabai, o va tusa kartojau du kartus nes tikrai graziai daze ir ilgino, o svarbiausia visai neerzino mano akiu, kas retai buna. Va seseliu nesu turejusi.
Atsakyti
Labas rytas Heida, atrodo grazi diena bus biggrin.gif
Atsakyti
Nieko gražaus. Šalta, noriu miego doh.gif Ir, taip visi 4. O, tas katinas niekaip miauksėti nenustoja doh.gif Nesuprantu, čia mums po atostogų taip sunku persiorientuoti?

Giega, vakar dirbo MB, bet galim imti sekančiom dienom. Pasakyk ar gerai? Ir, primink man, kokio dydžio tie medeliai, ar į lengvąją mašiną tilps?
Atsakyti
Limcamca, matau nuotaika "puiki" tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Joooo biggrin.gif Per atostogas rytais gėrėm sultim ir nė karto neužsinorėjom mėsos. Valgėm sriubytes, salotas, ir visokius lengvus patiekalus. Čia rytais geriam kavą, kad prabusti ir nuolat valgom mėsą doh.gif doh.gif Šiandien šašlyko užsimarinavom lotuliukas.gif

HEIDA, pas tavo vyrą darbe anglai nepakalba, kaip balsuos: už ar prieš Europos Sąjungą?
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Limcamca @ 2016 02 24, 10:36)
Nieko gražaus. Šalta, noriu miego  doh.gif Ir, taip visi 4. O, tas katinas niekaip miauksėti nenustoja  doh.gif Nesuprantu, čia mums po atostogų taip sunku persiorientuoti?

Giega, vakar dirbo MB, bet galim imti sekančiom dienom. Pasakyk ar gerai? Ir, primink man, kokio dydžio tie medeliai, ar į lengvąją mašiną tilps?

Saltoka,bet oras tikrai grazus mirksiukas.gif O kas cia neleidia gert sulciu ir nevalgyt mesos?Verdi sriubytes,darai salotas ir atostogos tesiasi biggrin.gif

Siandien vel miega iki 15h,paskui lygtai niekur neis,namie bus.Ryt vel vakare i gyma.Penktad i ta Circus de solei.Savaitgali g.gif Medeliai nu kokio 1,5metro.I lengvaja ant sedyniu tilptu,bet ar neprisines zemiu g.gif Vazonai tai lauke stovi,nera svarus...

Heida,o koki krema is to yves rocher imi?Neissirenku biggrin.gif
Atsakyti
Va tas ir yra, kad nuo salotu as alkana cia, o ten buvo sotu.

Ok, MB vaziuos pas kompiuterista, kaip tik i jusu puse, siandien apie 14 val, jauciu dar per anksti pas jus, ne?
Atsakyti
DAr gali miegot...KArtais anksciau keliasi.Jei ka,pasuksiu tau..PArasyk,koks tavo tel galas,o tai 2 numerius turiu,nezinau kuris tikras biggrin.gif

O salotas,nu dasimesk kokiu kreveciu ar virtos vistienos,nu ir sotu bus.Nemanau,kad ir ten tik lapai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 24, 13:02)
HEIDA, pas tavo vyrą darbe anglai nepakalba, kaip balsuos: už ar prieš Europos Sąjungą?

Nelabai apie tai kalba, bet daznai buna kad nueina i koki saita, o ten tiesiai i akis sako, kada namo vaziuosit? Kada pagaliau jus visus namo isgrus. Tai galima numanyt kaip tokie balsuos. Kitur labai buna draugiski, bendrauja, giria kad geri ir darbstus zmones. Vakar kaip tik darbe toks konfliktelis kilo, del darbu saugos nesamoningu reikalavimu,tai anglas menedzeris ir pasake, jus patys del visko kalti rytu europieciai, cia buvo tvarka nusistovejus, o jus pradejot visur spragu ieskot,kad pasipelnyt ir pinigu numelzt. Blogiausia kad rumunai, bulgarai ir padare visa tai, vagia is visu ir net savo bendradarbiu, ziuri kur kokios kopecios blogai pastatytos ir " nukrenta" nuo ju. Kur bepaziuresi rakstis subinej ta rytu europa. Paprasti zmones gi neziures placiau, kas ir kur kelia ekonomika ir kiek blogybiu atnes pasitraukimas is EU, jie mato kas darosi gatvej aplink juos.
QUOTE(giega @ 2016 02 24, 13:19)
Heida,o koki krema is to yves rocher imi?Neissirenku biggrin.gif

Esu va tokius turejusi, man visi tiko, bet neaisku kaip tau butu.
http://www.yves-roch...?cmSrc=Category

Kai kuriu turetu jau net nera, arba gal pakuotes pakeistos g.gif dabar va sita emiau, tik dar negavau , sausa mano oda, ypac ziema.
Atsakyti
VA kaip tik ta pirma isimetus esu,jauciu ir imsiu ji..

Tai va..Kuo biednesne salis,tuo daugiau cia ju privaziave ir vagia viska is eiles...O dar kiek benefitininku doh.gif Ir tu paciu lietuviu...Fb pjoves,kai viena uzklause,kaip jaii geriau valstybe apgaut ir pasiimt paskola namui,kai pati gauna House benefitus doh.gif
Atsakyti
Man rodos as ta pirma krema 3 kartus turejusi. Pabandyk, gal visai ir patiks ir kaina normali, tik reikia pirkt uz 10 svr kad galiotu nuolaidos kodas, ar tau kaip pirmam pirkimui gal kitoki koda duoda g.gif jei nedave tai pabandyk ivest 10OFF10. Ir dovana nepamirsk issirink, nes automatiskai ides pirma.

Pas MB dabar kur dirba net arbata vagia, yra nupirkta darbo visiems PG arbatos, bet maniskis nesasi is namu vaisine, na kaip ner tos arbatos, taip ner. Kazkuria diena ziuri kad lauko siukslinej vienkartiniai puodeliai su lietuviskos zemuogines arbatos pokeliais metosi, knisasi zarazos po kuprines ir vagia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 24 vasario 2016 - 13:15
DAr neprisiregistravau..Dar tik renkuosi i krepseli biggrin.gif Seselius apziurejau,galvoju pradziai 1 svalva pabandymui pasiimt...Dabar lupdazius ziuriu.
Atsakyti