Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris širdyje ir Londone

QUOTE(Heida @ 2016 02 24, 22:24)
Ji pirma klase Lietuvoj baige, tai skaityt ir rasyt buvo pramokusi,bet dabar raso tragiskai, na toks ir rasymas, sms paraso, skatyt moka, bet nebeskaito lietuviskai, per sunku.

Ir su laiku bus vis sunkiau ne tik rasyt, bet ir kalbet mirksiukas.gif

Kaip koledze tau einasi bigsmile.gif
Atsakyti
Tai aisku kad bus tik sunkiau, as pvz. rusiskai mokejau puikiai, dabar rasyt visai nebemoku, skaityt sunku, suprast gerai dar suprantu, bet kalbet jau sunkoka, jei ilgiau pakalbu prasimusa kazkiek.

Koledze kaip ir neblogai, mokausi ir tiek, gal kazka ir ismokau.
Atsakyti
Su rusu kalba ir man panasiai. Suprantu viska, skaityt dar galiu, bet va su rasymu jau stop. Neparasyciau nieko blush2.gif
Atsakyti
Neziurit Brit avard? Mes ziurim, visai nieko, Adele tiek keikesi kad net mikrofona isjunge biggrin.gif
Atsakyti
Ir ko ji ten keikesi? Dabar tik ijungiau tv, einu bbc ziniu ziuret
Atsakyti
Nova, mano vaikai lietuviskai namie kalba, lietuviskus filmukus ziuri. Siaip stringa linksniai joms, tarpusavy buna zaidzia angliskai + lietuviskai, maisosi kalbos.
Mes su jomis tik lietuviskai kalbam.

QUOTE(Heida @ 2016 02 24, 23:24)
Ji pirma klase Lietuvoj baige, tai skaityt ir rasyt buvo pramokusi,bet dabar raso tragiskai, na toks ir rasymas, sms paraso, skatyt moka, bet nebeskaito lietuviskai, per sunku.

eina sau...baisu kai pagalvoju apie savo vaikus, kurie cia darzelius mokyklas pradejo verysad.gif reiktu mokyti kazkaip paciai ar vesti i lietuviska mokyklele, bet kad lesu tam nera, o pati kazin ka ar neismokysiu unsure.gif

QUOTE(Heida @ 2016 02 24, 23:41)
Tai aisku kad bus tik sunkiau, as pvz. rusiskai mokejau puikiai, dabar rasyt visai nebemoku, skaityt sunku, suprast gerai dar suprantu, bet kalbet jau sunkoka, jei ilgiau pakalbu prasimusa kazkiek.

uztai mes su vyru visus filmus ziurim rusu kalba drinks_cheers.gif , nes kitu atveju as ne tik rasyt, skaityt, bet ir suprasti nebemokeciau.
Atsakyti
Oplia, paziurekit, kokia as ankstyva siandien biggrin.gif biggrin.gif

Gal kas turit patikrinta, isbandyta kibinu recepta. Internetas tai mirga nuo visokiausiu, bet as noriu, jau isbandyto. Kazkada pati toki turejau, bet pasimete, niekur neberandu. O, kibinu noriu biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2016 02 24, 19:13)
Mes uz  issejima. Turim rezidentus, bet jei iseis is eu - tvarkysimes pasus. Apie gryzima i LT nera ne kalbos.  Turint angliskus pasus - visi keliai visur bus atidaryti.

Tiesa, pirmadieni buvau savo rezultatu, tai neigiami. Jokios rizikos nera   yahoo.gif  nashiort, kiek nervu istase  doh.gif

Nova, sveikinimai su puikiais rezultatais!!!

O, man kaip butu, kad jus uz isejima. Kokie jusu argumentai butu, del ko Anglijai reikia atsiskirti nuo EU?

QUOTE(Heida @ 2016 02 24, 21:09)
Jei mes visi kalbames tai kalba lietuviskai, bet jeigu tik jos abi  tarpusavyje, kalba angliskai. Vyresne kalba gerai, na susneka kokiu nesamoniu, susimaiso, ne ta gimine ar linksni pavartoja, zodi isvercia nesamoningai, bet va mazoji jau labai blogai, jei sakinys ilgesnis nei 3 zodziai  jai labai sunkiai sekasi, matosi kaip bando isverst is anglu kalbos, tik jau zodziu truksta.

Pas mus taip pat. Mes namie kalbam lietuviskai, jie tarpusavyje angliskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 25 vasario 2016 - 09:05
QUOTE(*nova* @ 2016 02 25, 01:02)
Ir ko ji ten keikesi? Dabar tik ijungiau tv, einu bbc ziniu ziuret

Gavo trecia statulele ir pradejo verkslent, kad nesitikejo, sujaudinta bla bla, na ir paleido serija. Dainuoja ji graziai, bet kaip asmenybe tai man ji nemaloni.

Labas rytas.

Limcamca, gal susapnavai kibinus, kad reik recepto nuo ryto biggrin.gif as kartais kepu, bet man jie nera labai jau skanus, tai gal net nerasysiu recepto, Giega seniau lyg kepe kibinus kelis kartus, jos gal skanus gaunasi, tai parasys.

Gotte, turejom mes pratybas, labai sunku buvo, nusprendem kad daugiau zalos nei naudos. Paaiskint tai nemokejai kaip priklauso.Vieni nervai buvo tos pratybos blush2.gif Skatyt knygas garsiai man atrodo labai neblogai, zodynas pleciasi, kalba girdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 25 vasario 2016 - 10:00
Labas rytas

Limcamca, politiniais klausimais padiskutuosim prie apskrito stalo mirksiukas.gif gaila, kad negalesim balsuot referendume ax.gif

Heida, pasielge kaip dauguma angliku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2016 02 24, 22:13)
Sveikos

Nu jau dienos grozis siandien buvo  wub.gif  einant  namo per pietus jau taip pavasariu  kvepejo  wub.gif

Heida, kokiu tu aparaciuku plaukus lygini  bigsmile.gif  mergaites ir namie angliskai kalba  g.gif

Giega, kas TB nutiko  g.gif  siaip tikrinasi ar kas negero yra  g.gif

Mes uz  issejima. Turim rezidentus, bet jei iseis is eu - tvarkysimes pasus. Apie gryzima i LT nera ne kalbos.  Turint angliskus pasus - visi keliai visur bus atidaryti.

Tiesa, pirmadieni buvau savo rezultatu, tai neigiami. Jokios rizikos nera   yahoo.gif  nashiort, kiek nervu istase  doh.gif

Nova, wub.gif .Tikrai sveikinu!Sveikata yra svarbiausia!
Mes tai del paso,tai imsiu tik as.MB sake pasiliks LT pilietybe.Ir as nelauksiu isejmo.Tvarkysiu jau dabar.Manau vistiek ES zlugs.Pasaulio istorijoj tokios ir panasios sajungos neissilaiko ilgai.O sita is viso per lengvai gyvuojanti ir neapibrezta grieztu istatymu.Zodziu bardakine santvarka.Neissilaikys ji.
Sveikutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 25 vasario 2016 - 10:58
Jeigu Sąjunga grius išėjus britams, dabar jau sako ir čekai, tuomet rusai okupuos Pabaltijį. Kažkodėl taip manau. Vien dėlto, mums reikalinga sąjunga su visomis šalimis. Neduok Dieve, dar jei JAV laimės Trumpas, UK išeis iš sąjungos, Trumpas palaiko Putiną, 3-iasis pasaulinis garantuotas. unsure.gif

Heida, tai va, kad man atsirado galimybė kasdien pro LT parduotuvę prašliaužti. Tai dabar suprantu kodėl jūsų maisto išlaidos didesnės, joje lankantis. Tai sprandinės gabalas gražus, šviežus, nebrangus, tai vafliukai uogiene tepti, tai šviežias šakotis doh.gif

Nu Giega, kelkis, kiek gali miegoti. Duok kibinų receptą. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Sunus mano i UK atvaziavo pabaiges dvi klases,tai jis ir raso dar gana neblogai ir paskaito,ir sneka visiskai laisvai.Nes jo ir draugai beveik visi lietuviai...O va dukra LT i mokykla nejo,cia mokintis pradejo..Plius drauges visos angliokes,juodes..Turejo viena lietuvaite,bet ta gal 3m i UK atvaziavus,tai irgi labai sunkiai leituviskai snekejo,tai jos angliskai snekedavos...Tai va-dukra buitine lietuviska moka,namie snekam leituviskai,bet jei ka papasakot reikia,tai doh.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 02 25, 10:29)

Heida, tai va, kad man atsirado galimybė kasdien pro LT parduotuvę prašliaužti. Tai dabar suprantu kodėl jūsų maisto išlaidos didesnės, joje lankantis. Tai sprandinės gabalas gražus, šviežus, nebrangus, tai vafliukai uogiene tepti, tai šviežias šakotis  doh.gif

Nu Giega, kelkis, kiek gali miegoti. Duok kibinų receptą.  biggrin.gif

As taip netycia beragaudama tik atsidarius parde ir priragavau 10kg doh.gif

Oi..Mintinai nelabai pamenu,uzsirasius namei turiu...Va radau lygtai toki pat g.gif
http://www.mamosrece...u-kibinai-10270
Tik as is kiaulienos dariau.Butina kapoti mesa..Viena karta sumaliau,neskanu buvo...
Atsakyti