Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Grikuciui sveikatytes viskas bus gerai .
Man vis Vincas vakar prisimena kaip kariavom su vetu abu su juo. Dabar jau viska pamirses ryja toliau kaip parsiukas.
O as siandien uzbaigiau siu atostogu dantu taisyma . Skyle jau beveik uzsitrauke. O daktaras kuris trauke cia Pnvz minimas kaip geriusiai traukiantis dantis. Vakar drauge su vyru kai pasakojo kaip traukia dantis dviese ir vis istraukia man kazkokia mistika.... Tiek mano daktaryte tiek jos sunus visus tris protinius sast ir isrove.
Na beliko katinus suskiepyt Tora nukirpt ir sumoket VMI 9€ skola..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 19, 20:15)
Na štai, ligonis jau išrašytas iš intensyvios slaugos palatos ir pervestas į bendrą palatą  smile.gif  Miega ramiai ant sofos  smile.gif

Nu aciu Dievui, o jis daba miega, kad uzsimerkes? Paskui dar imesk foto, kur atsimerkes bus, gerai? friends.gif cray.gif
Atsakyti
Magnuna, te lėkštutę beprotiškai fantastiškos brokolių sriubytės essen.gif:

user posted image

Vilkra, kaip ten pas Rustę reikalai? Stabilu?
Atsakyti
Grikučiui greito atsigavimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau vakare valgyti ieškos.Ar paruošei ko skanaus?
Cukriuk, nepergyvenk taip. Jis dabar ramiai miega,nes dar veikia narkozė, jam nieko neskauda, nes manau gavo nuskausminamųjų, o ir narkozė dar veikia. O be to katinai ne tokie jautrūs skausmui.Išsimiegos kačiukas ir vėl bus meilūnas. ax.gif
Mano šunys turėję operacijų, teko pačiai migdytis ir pačiai kelti, jausmas ne koks, bet gydytojai sako, kad gyvūnui mažesnis stresas, kai šeimininkas šalia.Tai ir darai ką liepia, maža, kad pačiai širdis stoja iš nervų.Va ir dabar taksui ašarų kanalai akivaizdžiai užakę, ašaroja akelė, jokie vaistai nepadeda.Vėl sostinėn teks važiuoti, Setui kažkoks keistas darinys ant ausies, kaip kraujagyslių raizginys, sako jie nebūna piktybiniai. Reikia nuimti, vėl narkozė, vienu žodžiu galva ratais eina.
Rustei linkiu stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2016 - 19:36
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 19, 19:23)
Nu aciu Dievui, o jis daba miega, kad uzsimerkes? Paskui dar imesk foto, kur atsimerkes bus, gerai? friends.gif  cray.gif

Taip miega ramiai dabar, išsmiegos ir sustiprės smile.gif įmesiu nuotraukų paskum ir parašysiu kai pabus 4u.gif
QUOTE(busycat @ 2016 02 19, 19:30)
Magnuna, te lėkštutę beprotiškai fantastiškos brokolių sriubytės essen.gif:

ui ačiū bigsmile.gif iškart prisisiurbiu prie lėkštės krašto essen.gif
Rustei - nuoširdžiausi stiprybės linkėjimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 19, 20:30)

Vilkra, kaip ten pas Rustę reikalai? Stabilu?

Stabilu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikateles Grikuciui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir kad tik greiciau atsigautu Gėris. Ir dar, kad geri kraujo rezultatai butu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tai gerai, kad ryt sestadienis, galesi su katuliu pabuti, atsigausit pilnai, sutvirtesit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Daugmaz isivaizduoju Rustes bedeles. Ir labai suprantu ja. Stiprybes Saulieli, viskas, net ir niuriausios dienos, praeina 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
O tai palauk, jei pamaste, kad reiktu kraujo tyrimus padaryt, tai reikejo jiems Grikuciui mieganciam ir paimt? Kam stresint dar karteli katina? O gal paeme kraujuka, tik as nesupratau?

Ryt vaziuosiu pas vyro tevus. Uosvio gimimo diena. Neisivaizduojat kaip nenoriu. Ju ta giminele:( Svelniai tariant mane erzina. Sesuo visazine, visada uz visus protingesne, uosviene su dar viena seserimi, smalsios kaip nezinau kas, taip ir traukia visas smulkmenas, paskui gailiuos, kad prasiziojau, nuolat kovinej parengty esu. Uosvis normalus, visai fainas. Zodziu mano vyresnioji jau pasiplove, ir jos nei su bombonkem nepriviliosi pas vyro tevus. O mazoji dar vaziuoja, bet labai nori atgal namo. Na bet vyra suprantu. Is pagarbos jam vaziuosiu, tik jau labai nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 19, 20:49)
Ryt vaziuosiu pas vyro tevus. Uosvio gimimo diena. Neisivaizduojat kaip nenoriu. Ju ta giminele:( Svelniai tariant mane erzina. Sesuo visazine, visada uz visus protingesne, uosviene su dar viena seserimi, smalsios kaip nezinau kas, taip ir traukia visas smulkmenas, paskui gailiuos, kad prasiziojau, nuolat kovinej parengty esu. Uosvis normalus, visai fainas. Zodziu mano vyresnioji jau pasiplove, ir jos nei su bombonkem nepriviliosi pas vyro tevus. O mazoji dar vaziuoja, bet labai nori atgal namo. Na bet vyra suprantu. Is pagarbos jam vaziuosiu, tik jau labai nenoriu unsure.gif

Na, tą reikia atkentėti.

Magnuna, sveikimo Grikučiui.

Sagyte, kaip laikotės?

Rustei kantrybės ir sėkmės.

Atsakyti
Grikiui šimtas balionų sveikatos!

O čia Mumis Spartas su paturbintom aušem smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 19, 19:33)
Grikučiui greito atsigavimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif Manau vakare valgyti ieškos.Ar paruošei ko skanaus?

Liepė šiandien nieko neduoti valgyti, tik vandens gerti, o ir nemanau kad jis šiandien norės. Atsilyginsiu už vargus jam paglostymais. Jau buvoatėjęs į virtuvę manęs ieškoti kol indus ploviau, dabar guli patenkintas man ant pilvo - rado saugiausią vietą o aš renku tekstą viena ranka smile.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 19, 19:49)
Sveikateles Grikuciui 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir kad tik greiciau atsigautu Gėris. Ir dar, kad geri kraujo rezultatai butu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tai gerai, kad ryt sestadienis, galesi su katuliu pabuti, atsigausit pilnai, sutvirtesit 4u.gif  4u.gif  4u.gif
[

Vėtriuk - ačiū 4u.gif specialiai užrašiau jį penktadieniui, kad kitą dieną nereiktų eiti į darbą ir galėčiau stebėti. Ryt iš ryto išleisiu Kruopą pas tėvukus o Grikį pasiliksiu kol eisiu pietų. Bus patenkintas kad mamka tik jam vienam priklausys, glostysiu kiek norės smile.gif

Atsakyti
Grazus Spartukas thumbup.gif wub.gif Gaila aušių ax.gif
Atsakyti
Sparto aušėš susiraitė kai suprato kad katinas niekur neišeis ir reiks kartu gyventi biggrin.gif
Atsakyti