Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Aist @ 2016 02 19, 15:50)
Man tai Sparto, o ne Giliuko gaila.

Nujau, nėr čia ko gailėt, taigi jei bus gabus mokinys, išmokys jį Giliukas naglumo. O naglam šuniui gyvenimas tikrai gerai klostysis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 vasario 2016 - 14:58
Giliukaš su Spartuku wub.gif

QUOTE(žydrynė @ 2016 02 19, 15:53)
Erendira,o ką tavo Rut žada studijuot?

Paskutiniais duomenimis, kino reikalus (operatorių darbas ir dar kažkas) Bergene. Bet brandos egzaminus laikys kaip medicinai unsure.gif (jei nepatiktų kino reikalai). O gal po metų kalbos ir kultūros kursų (būtina, kad patektum į universitetą) beigi darbo NO, dar ką nors sugalvos.
Aš kažkaip nesu įsitempusi, kad vaikas turi iškart pataikyt 100 proc. pasirinkdamas studijas... Ji irgi, nors į viską žiūri labai atsakingai. Tai kolei kas turim tokį planą. rolleyes.gif
Atsakyti
Erendira, oho kokie planai thumbup.gif maniškis neturi iš ko rinktis biggrin.gif jam kalbos yra kažkokios babaisos doh.gif

Spartukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 19 vasario 2016 - 15:28
Lisitėjai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Erendira, aš apakus, viešpatie koks grožis. wub.gif Kaip supratau, tu pati mezgi šituos žvėriukus?
Aist 'ės, žaisliukas irgi tikra Čijos kopija thumbup.gif
Labai jau jūs savo vaikus griežtai kreipiate i teisingą kelią.O aš vis tiek manau,kad vaikui reikia leisti pačiam rinktis, kuo jis norės būti.Maniškis mokėsi gerai, gimnaziją baigė 9.8.Norėjo studijuoti biomediciną, bet vidurkis dar per žemas buvo.Pasirinko farmaciją,išsimokino, dirba, bet tikėjosi ne to.Norėjo vaistus gaminti, kaip seniau. Be duonos vaistininkai niekada nebus. Tik labai sunku su žmonėmis dirbti, tą žinau iš savo patirties.
Atsakyti
Lisitėja, nea, paveiksliukai iš interneto rolleyes.gif ieškojau idėjos draugės mergytei, tai ką smagaus užmačiau, jums parodžiau...

Mano dukra kažkaip man pasakė, pamąsčiusi, kad ar ji priims teisingą sprendimą, ar neteisingą, pasaulis nuo to nesudrebės ir nesugrius, todėl kai nusikrauni tokią atsakomybę, atsiveria visokiausi horizontai... Man jos planas patinka. Padėsiu kuo galėsiu, o kas bus, pamatysim. Man svarbiausia, kad ji turi tų planų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 19, 09:44)
Cukriuk, važiuok drąsiai, labai fainos mergiotės.Man irgi buvo labai nedrąsu, kai pirmą kartą į meetuką važiavau, bet viskas praėjo puikiai .
O gal tu visai ne tu, gal koks Leonas ar Jeronimas? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes, nu ziuresime. Nezinau ka ta savaitali planuosime. Be to as nevairuojanti-man reiks vairuotoja dar vestis-o jei vairuotojas vaziuoja -tada ir panele G vaziuoja...ai zodziu...nu ziuresim. rolleyes.gif
Siandien labai skaniai pietavau biggrin.gif
user posted image

Sprandine neperkepta-jauciasi dumas(dujiniu degikliu deginta),prie jos BBC padazas, bulvytes keptos be riebalu, salotos traskios su nuotabiai subalansuotu padaziuku thumbup.gif niom niom biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 02 19, 15:19)
Čia Aist  mirksiukas.gif

Erendira, cia juk skotu terjeras wub.gif kur uzmatei-noreciau nusipirkti. Jis parduodamas? bigsmile.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 02 19, 15:25)
Per šunį mano gyvenimaš aukštyn kojom smile.gif

Mazuti, ziurek auklek Spartuka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 19 vasario 2016 - 17:28
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 19, 19:26)
Siandien labai skaniai pietavau biggrin.gif

Sprandine neperkepta-jauciasi dumas(dujiniu degikliu deginta),prie jos BBC padazas, bulvytes keptos be riebalu, salotos traskios su nuotabiai subalansuotu padaziuku thumbup.gif niom niom biggrin.gif

Cukriuk, jei tai Tu kepei, tai as Tavo drauge iki smertes... notworthy.gif
Papildyta:
Beje, as draugiska, salotais su Busium ir Magnuna pasidalysiu, tegu valgo mergaites irnesakyk.gif
Papildyta:
Kazi kaip Magnunai su Grikeliu. Neramu. Nors zinau, kad dar anksti sulaukt ziniu, ale lauksiu toliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 19 vasario 2016 - 17:36
Taip ir pagalvojau kad pietūs patiks Vėtriukui biggrin.gif

Ir man rūpi kaip Grikis...kaip atsigaus iš po narkozės
Atsakyti
Jei bulvytės keptos be riebalų, tai tikrai nepiktybiniai pietai.Nors mėsa su bulvėmis nederinama( o kaip skanu) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2016 - 17:48
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 19, 17:47)
Nors mėsa su bulvėmis nederinama( o kaip skanu) blush2.gif

Mažiau skaityti reikia kas dera, kas nedera...kas sveika,kas nesveika biggrin.gif Visą gyvenimą derėjo ir sveiki buvom. Kiek atsimenu tai būdavo pirmas, antras patiekalai ir dar desertas smile.gif
O dabar atskirai valgyk duoną, atskirai mėsą, atskirai bulves...fee... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 vasario 2016 - 18:08
Aš irgi Magnunos ataskaitos laukiu. 4u.gif tikiuosi, prasineš apie 20 val., kad viskas puikiai praėjo. smile.gif
O aš dar atsimenu, kai maža būdama klausiau tėvų, kodėl reikia bulves valgyti, jei norisi tik mėsytės ir pomidorų. Man gal kokie 4 metai buvo. Tėtis sakė:"Tik vilkai mėsą be duonos valgo.". Mama sakė:" Reikia viską valgyt. Mes neuždirbam tiek, kad vien mėsą valgytume." Tokie tad laikai buvo. smile.gif
Atsakyti