Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 02 21, 19:09)
Renatelexx a greitai jau? ax.gif

Sagytės chebra thumbup.gif Giliukas tai stebina, nejaučia jokios širdgėlos, kad kažkoks amsintis šalia blaškosi. Maniškiai būt palubėse stebėję musėt savaitę dvi biggrin.gif

Renatelexx susitikimas po 10 savaičių kažkur.
wub.gif wub.gif wub.gif

Mam, pagrosiu tau pačia liūdniausią dainą pasaulyje...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 vasario 2016 - 00:23
Ma, ką veiksi? Šluosi ar skrisi?
user posted image

Mamka šiundie tvarkė daiktus ir išmetinės dežiukę, tai davė mums pažaisti. Labai žaidžiam ir džiaugiamės ja...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 20, 12:44)
Cukrine nevelavo mums raida visai, ji viska kaip tik labai anksti pradejo daryti, ji be gali savarankiska mergaite, labai protinga mergaite...

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 20, 13:17)
Pas mus taip pat fizines negalios nera, bet ji KITOKIA

Į seną temą, aš irgi visai tikčiau į jūsų draugiją. Mes irgi kažkokios kitokios. Nors ir daržą lankom (kiek išeina tarp ligų) ir svetimų žmonių nepasakyčiau kad super mega įspūdingai bijo (reikia tik laiko apsiprast), bet su ja taip sunku susitart kad kažko mokytųsi, daro tik tą ką pati sugalvoja. Bet jei ką parodysi, tai jau tikrai nekartos ir nedarys... Nors darže sakė tai gerutė, klauso biggrin.gif Ir baisiai prikibus prie manęs, pvz neinam į vaikų kambarius nes reiktų ir man po tas laipynes trintis, viena kažkodėl neina...

QUOTE(Magnuna @ 2016 02 21, 14:25)
Labas tingus sekmadienis  4u.gif  smile.gif
Pusryčiams buvo salotikės iš to ką radau šaldytuve, o radau raudoną svogūną, alyvuogių, avokadą, obuolį ir sviestinio moliūgo gabalėlį. Padažui citrinos griežinėlis išspaustas, lašelis marinato, prieskoniai ir pipirai. Buvo skanu  smile.gif

Galvojau iš pirmo vaizdo kad mano pusryčius įdėjai biggrin.gif labai panašiai atrodė smile.gif dariau salotas su saulėgražų daigais, pomidorais, agurkais, avokadu ir mango. Na galiu pasakyt kad buvo skanu smile.gif

Tiek daug prirašėt per savaitgalį o aš prasirgau. Šiandien atidirbu ir savaitėlė atostogų cool.gif

Rustei kantrybės ir stiprytbės. Tu mano akyse esi super mama, super moteris, nu net nežinau, taip su viskuo moki susitvarkyt 4u.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oras tai fui doh.gif
Ainu vakarinės grožio procedūros biggrin.gif thumbup.gif pasižiūrėjau kaip miniserialą biggrin.gif Aist - pasisekė tau kad atliko vonia nuo Ainu biggrin.gif biggrin.gif
Erode - tai vistik šlavei ar skridai? biggrin.gif
Weronica - nesirk daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergai 4u.gif SUSIRGAU cray.gif negaliu kviepuoti, negaliu miegoti, kazkodel skauda visas dantenas, nosis varva... O siandien man svarbi dienele turejo buti doh.gif nu zodziu... Kaip atsistoti ant koju-per pusvalandi??? Siandienos tema biggrin.gif
Papildyta:
Aist ir Erodes fotosesijos PUIKIOS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 22, 09:42)
Labas rytas mergai 4u.gif SUSIRGAU cray.gif negaliu kviepuoti, negaliu miegoti, kazkodel skauda visas dantenas, nosis varva... O siandien man svarbi dienele turejo buti doh.gif nu zodziu... Kaip atsistoti ant koju-per pusvalandi??? Siandienos tema biggrin.gif

Oj kaip suprantu, vakarykšė mano savijauta, dėkojau Dievui kad sekmadienis, nes jei būt reikėję dirbt būčiau numirus.
Net nzn ką patart. Man kažkiek padėjo tik teraflu...
Atsakyti
Cukriuk - mars i lova 4u.gif Arbateles su meduciu ir jei jau bus reikalas teks ir pas gydytoja apsilankyt unsure.gif Zodziu sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, katosesijos dar nespėjau, bet įkelsiu kaip Ozis miega ant radiatoriaus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Cukriuk - laikykis, gydykis ir sveik 4u.gif ligos, kaip visuomet, užgriūva pačiu netinkamiausiu metu 4u.gif
Ruste - nu Ozis ir pliažinasi thumbup.gif net prunkštelėjau pamačiusi biggrin.gif kaži ar neužkris už radiatoriaus katinėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 22, 09:36)
Ruste - nu Ozis ir pliažinasi  thumbup.gif net prunkštelėjau pamačiusi  biggrin.gif  kaži ar neužkris už radiatoriaus katinėlis  biggrin.gif

Neužkris, nėra ten vietos, delnas mano telpa tik, Ozis "truputį" storesnis biggrin.gif

------------

Cukriukui sveikatos linkim ir mes! čia tiek palaikymo, kad nepasveikti neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tetos, Mamka gydau-oi kaip ji man atsibodo doh.gif Tai ja pasildyk, tai jau paskui karsta doh.gif
user posted image
Visa nakti slaugiau- negriekas dabar ir pailseti...
user posted image
Atsakyti
Ruste - atšils katinėlis, atsipalaiduos, ištirps ir sutekės už radiatoriaus biggrin.gif
Dziavuliau biggrin.gif Dimedrolis antroje nuotraukoje nutaisęs gerai atlikto darbo išraišką biggrin.gif cukriuk - turėtum su tokiu slaugytoju pasveikti iki vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 vasario 2016 - 09:51