QUOTE(Erendira @ 2016 02 22, 12:13)
Vėtra, jei pajėgsi, kitąkart stenkis susilaikyti nuo pagalbos dukrai, kitaip niekaip neišmoks su pinigais tvarkytis...
Negalėjau nepacituoti

jau tokia nugarikė
*Ech...Tu teisi, be abejo. Na stebeti ir nieko nedaryti, taip pat sunku, kaip vilkti maista tasem
**Na vat diena daug darbo turejau, bet zinai, pamacius ta foto, pagalvojau ta pati
Siandien viena advokate is Kauno liepe man uzsiciaupti ir kalbeti tik kai ji leis

Na Jus mergaites mane zinot...Antroji advokate ir raudo, ir akis kavojo...Na bet manes niekas netildys ir dar sitokiu budu... Manau nepergyvenu, bet po darbo visgi nuovargis nemazas parejo. Negali neiimt i galva nors tu ka.
Antroji advokate, sake savaitgali jau pradejo kauptis susitikimui su ta Hiena. Na argi cia normalu? Zmogus su aukstuoju teisiniu...
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2016 02 22, 11:28)
Labas rytas, katosesijos dar nespėjau, bet įkelsiu kaip Ozis miega ant radiatoriaus
Dievuleliau kokia isklotine
Del Runciaus bais dziaugiuosi

Sitas katinas ypatingas ir nusipelne pacio pacio geriausio
Prajuokinai su Bizu ir Zuzia. Moralas toks, net ir didziausi priesai...
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 02 22, 16:24)
Man, aišku, smagu prisimint kai kuriuos vaikystės dalykus, ko dabartiniai vaikai jau neturi / nenori, bet iš esmės to laiko nesiilgiu...
Pirmiausia Zundyte aciu uz straipsni

Nukėlei prisiminimus i vaikyste...Ilgiuosi ankstesniu laiku tik del keliu dalyku: tada buvau jaunesne; na ir kaip norit taip sakykit, bet tada mes turejome daug draugu, ir zaizdavome kieme. O dabar...Mano mazoji nesupranta ko ji turi eiti i ta kiema, jei visi draugai prie kompo....Liudna
Kivuka, labai jautriai ir siltai parasei apie svajone ir dukryte
O as abu nestumus norejau berniuko...sunelio. As net varda susigalvojau - Vilius. Ir ka...ir nieko, mano mielos dukrytes
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 02 22, 17:10)
O man vaikystės prisiminimai šviesūs. Ir mokyklos laikai ir studentavimas. Gal kad aš buvau rami, nemaištinga...Aišku aš jau sena ir mano mąstysena senoviška, gal taip turi būti, juk mūsų močiutėm irgi baisu buvo mūsų paleisti plaukai ir trumpi sijonai
Tu nesena, o brandi! ax: As pavyzdziui sena nesijauciu

O mano masaziste sako - na zinot Jusu amziui...

Na ka ji jaunikle supranta

O savo nuomone gali tureti ir vyresnis ir jaunas zmogus. As irgi graudinuosi, kai pagalvoju apie tustėjancia Lietuvą, apie tėvus, kurie išvyksta ieskodami laimes i uzsieni ir palieka savo vaikus. Kam palieka? Saviems, ale esme ta pati - vaikus augina ne tevai. Liudna. O ir pasekmes liudnos.
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2016 02 22, 22:48)
Mano draugės mama nusipirko meiniuką iš veislyno...pasirodė besąs laaaabai alergiškas... vaistų krūvos kas mėnesį, tik specialus maistas ir vistiek nusidraskęs kraujuotas vaikšto...kai kreipėsi į tą veislyną po kiek laiko, gavo atsakymą - grąžinkit mums "nesveiką" katiną ir išsirinkit kitą....Bet juk prie to "nesveikojo" jau prisirišta, jis mylimas, kaip galima jį keisti kaip kokią defektuotą batų porą?...
Ir koks tolimesnis likimas kaciuko?