Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 02 23, 12:45)
Kodel Kivi rekdina nesuprantu, greit paglostyt, priglausti, susildyti ir pamaitinti cool.gif

Kivis rėksnys, nes mamkai neleidžia paryčiais išsimiegoti doh.gif Burbuliuoja, rėkauja ant morčiuojančių katinų doh.gif Ir net namie dabar beveik nebūna - gi reikia sužiūrėti, kur kas ką pažymi, kur kas su kuo poruojasi, aprėkti, apibarti, jeigu kas ne taip ką daro doh.gif Vakar grįžom su babalais vakare namo, girdžiu Kivis rėkaujasi su kitu katinu, priėjau, kad pasiimti jį namo, kaip movė tolyn - kad tik galėtų toliau burbuliuotis doh.gif Paskui išeini į kiemą ir matai, kaip vėjas kočioja Kivio ir kitų katinų nupeštus kaltūnus doh.gif Trankosi kažkur, kaip koks nekastruotas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 22, 23:54)
Vetriuk o tu teisme vaiku interesus gini? O kodel Hiena? g.gif

Taip, ir netik teisme. Dar policijoj, prokuraturoj.
Hiena del to kad pikta kaip velnias smile.gif
Atsakyti
Ar iš balos (greičiau balon smile.gif ) tas plepumas? biggrin.gif

Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 02 23, 11:12)
Ir dar labai pradžiūgino magnunos rakdarbiai, o aš maniau , kad tik aš vieną, iš kart keletą darbų turiu- šiuo metu kažkur 5 pradėti smile.gif Ir labai norėsiu pamatyti užuolaidą nertą  wub.gif  aš tokių rimtų projektų nedrįstu pradėti... blush2.gif

Lengvos operacijos ir greito atsigavimo Indi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Katinas Jonas thumbup.gif thumbup.gif smagutis biggrin.gif
Tėvelis Kipras wub.gif wub.gif labai miela nuotrauka wub.gif
Maikuka aišku gražuolė wub.gif
Užuolaidai baigti reikai dar kokių 2-3 žiemų jeigu neįsiterps kiti darbeliai biggrin.gif tai skubiai su "grafkėm" prisegiau ir atnešiau parodyti ax.gif
user posted image
user posted image
apačią reiks pernerti bo per skystai atrodo g.gif ir turbūt reiks nenerti iki lango apačios, kad Kruopa su Grikiu pro apačią galėtų žiūrėti, žodž reiks adaptuoti katinų poreikiams smile.gif
Atsakyti
Magnuna man šokas, čia rankų darbo ???? blink.gif Vajezau nu ir gabus tie žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na Busy tavo Miau iš pačio ryto darbinę nuotaiką pakėlė, ypač kur ant paskutinių lapkučių atsistojęs. Pamačiau ir šypsena iki ausų, jau toks wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Magnuna o galima užuolaidą iš arčiau blush2.gif Čia tu neri vąšeliu, langiukais?
Papildyta:
Pūkelyte
user posted image
Atsakyti
Sagyte - ačiū 4u.gif taip rankomis ax.gif
QUOTE(rariukas @ 2016 02 23, 18:53)
Magnuna o galima užuolaidą iš arčiau  blush2.gif Čia tu neri vąšeliu, langiukais?

Aga, vašeliu langiukais smile.gif
prašom iš arčiau
user posted image
dar arčiau
user posted image
Pukelytė wub.gif wub.gif uodega tai kaip plunksna wub.gif
Atsakyti
user posted image o mes jau lapkričio mėnesį ilgėjomės tokio vaizdo.Nekenčiu žiemos, tegul keliauja iš kur atėjusi.

Magnuna doh.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Sebuklingas grožis, niekaip tiek kantrybės neturėčiau. Vąšelio visiškai nevaldau, bandžiau nerti servetutę, bet atsibodo, o paskui ir schemą pamečiau.Taip ir liko mano darbas nepadarytas.
Pūkelytė, sniego kamuoliukas. Diinkutės katas wub.gif
O mes visai ne plepios, bent šiandien blush2.gif
Atsakyti
Labai Magnuna gražu, thumbup.gif
kažkada ir aš bandžiau, bet nesigavo gražiai, reiks vėl bandyt. Jau gal pribrendau šiam reikalui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O ryža plunksna irgi nebloga biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 23 vasario 2016 - 19:13
Sveikos, tylenės, sakyč šiandien 4u.gif
Magnunos užuolaida- aina sau, kaip geležines kurpes žalčio Eglei nunešiot blink.gif Labai gražu ir kruopštu, ir kantru, ir belenkaip nesuvokiamai atkaklu. Va. thumbup.gif
Pūkelytė puošnioji wub.gif
Erode, kaip kojos, pailsėjai? smile.gif

QUOTE(busycat @ 2016 02 23, 07:24)

Aist, tai galutiniame rezultate Čija tvarkosi ar ne? hihihi.gif

Nu, kai pirštu parodau, tvarkosi. biggrin.gif

QUOTE(Nikuna @ 2016 02 23, 09:15)
b]Aist[/b], kokia proga didysis Tave apurzgė?  g.gif

Ai, vaikino hormonų audros, tai net nedetalizuosiu mirksiukas.gif Šiandien jau į žmogų atvirto biggrin.gif

QUOTE(diinka @ 2016 02 23, 11:12)
O aš vakar pratylėjau, darbe problemos, ir dar pas stomotologą ir deja teko atsisveikinti su šaknim,

4u.gif 4u.gif Žinai, visi mes turime silpnas vietas. Bandysiu paguost- geriau jau silpni dantys, nei nevykusi širdis, anų bent 32 egzemplioriai, o širdis tik viena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 02 23, 14:07)
Reikia reikia, tuo pačiu kavos kviečiu smile.gif
Vėliau susirašysim kaip ten mūsų planai su ligonine bus  4u.gif

As ir Tau turiu siulu. Gal prasykim Erendiros kad kurjeriu padirbtu ax.gif
Papildyta:
Extriuk, kokis didelis Zmogus jau pas Tavy wub.gif Auga berniukas wub.gif Beje uzteks tinginiaut, suneli paauginai, dabar organizuokites dukriuka bigsmile.gif Juk kiekvienos mergaites svajone turet vyresni broli...Aisku tas kas turi, nevertina...

Sagyte, kokie puodeliai...susilydziau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 23, 19:08)
o mes jau lapkričio mėnesį ilgėjomės tokio vaizdo.Nekenčiu žiemos, tegul keliauja iš kur atėjusi.

Ojej, koks gražus pūkuotas subiniukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti