Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Pukelyte...psio, susilydziau. Zinot, ji tarp kaciu, manekenes vieta paimtu thumbup.gif

Lisiteja...pritariu Kivukui, koks dailus ryzas subiniukas wub.gif

Magnuna, na prisipazink, juk pirkai ta grozi,a? Nu negali toks lygus mezgimas but rankom g.gif kaip grazu, ech...

Erode gydyk ir ilsink kojytes 4u.gif

Tututis lapces kad patieses... Jau isivaizduoju kaip ziuresiu fotoreportazus apie mazaji Miau wub.gif

Papildyta:
Diinka, viskas bus gerai su Indi, nepergyvenk 4u.gif

Kipras tesia Tevelio tradicijas. Turiu omeniuje musu (Erendira nepyk tongue.gif) Runceli wub.gif Grazu...
Atsakyti
Vėtra, kiek tau summa summarum mėnesiui išeina abiems katams pinigų? Aš, va, užrašų knygelę pasidėjau, skaičiavau skaičiavau visus maistus sausus ir šlapius plius kraiką. Gavosi man, kad mėnesiui Ainu palengvina man peneginę 33 eurais. 100 litų. Ir Čija panašiai per mėnesį suvartoja. Tai Ainu, sverdama perpus mažiau už Čiją, gaunasi, kad yra du kartus brangesnė už garbanę. biggrin.gif Tuoj suskaičiuosiu, kiek vyras man suėda ir kiek šikpopierio sunaudoja. Tas, jaučiu, auksinis gausis. tongue.gif
Atsakyti
Moliukas - pūstakelnis thumbup.gif nu jau tikrai matyt išeigavines kelnes apsivilkęs buvo biggrin.gif
Lisitėja, Rariuk, Aist - labai ačiū už mano tūkstantmečio projekto pagyrimą 4u.gif Vėtriuk - ačiū už įvertinimą biggrin.gif kai neimi per daug galvon tai viskas gaunasi biggrin.gif
Pas man namie užsiveisė rainas muilo vagis doh.gif jau savaitgalį girdėjau kad vonioje muiliukus lėkštutėje prie kriauklės stumdo. Pravijau. Šiandien parėjusi neradau muiliuko rankoms blink.gif jaučiu iškeliavo į muilo šalį po skalbykle doh.gif sėdėdama ant sofos girdėjau kaip likusius muiliukus stumdo, ko gero iki savaitgalio išvis be muilo liksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 23, 21:09)
As ir Tau turiu siulu. Gal prasykim Erendiros kad kurjeriu padirbtu ax.gif

Galit :-) pirmadienį būsiu Šiauliuos iki popietės :-)
Atsakyti
Aist - lauksime rezultato, kas pas tave šeimoje brangiausias gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 23, 22:22)
Vėtra, kiek tau summa summarum mėnesiui išeina abiems katams pinigų? Aš, va, užrašų knygelę pasidėjau, skaičiavau skaičiavau visus maistus sausus ir šlapius plius kraiką. Gavosi man, kad mėnesiui Ainu palengvina man peneginę 33 eurais. 100 litų. Ir Čija panašiai per mėnesį suvartoja. Tai Ainu, sverdama perpus mažiau už Čiją, gaunasi, kad yra du kartus brangesnė už garbanę.  biggrin.gif Tuoj suskaičiuosiu, kiek vyras man suėda ir kiek šikpopierio sunaudoja. Tas, jaučiu, auksinis gausis.  tongue.gif

Bijau uznervinti mergaiciukes vel su savo skaiciavimais biggrin.gif Na bet tuoj islysiu is vonios, paskaiciuosiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 23, 22:24)
Aist - lauksime rezultato, kas pas tave šeimoje brangiausias gaunasi  biggrin.gif

Kas kas, aisku gi -vyras bigsmile.gif

Erendiriuk tada gausi i darba uzlekt. As dirbu iki 17 val unsure.gif A gerai?

Nuobodu vonioj mirkt. Reikia atrakciju...dedam siandie foto vieno is kaciu su...pvz minkstu zaislu, ar kazka panasaus?
Atsakyti
Magnučiuk, kam tau tas muilas, tu ir teip graži flirt.gif Sausuoju būdu apsitrink ir tiek. umn.gif
Pas mumy yra po vonia ausų krapštukų karalystė. Oi, mėgsta tie zarazos ten sulįsti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 23, 20:27)
Nuobodu vonioj mirkt. Reikia atrakciju...dedam siandie foto vieno is kaciu su...pvz minkstu zaislu, ar kazka panasaus?

katinas su minkštu žaislu tai čia man išeitų nebent jeigu Grikis sutiktų minkštu žaislu pabūti smile.gif bet vargu ar sutiks, aš jam ką tik sukamšiau tabletką nuo uždegimo - neapsidžiaugė, neiko nesakė ir nesipriešino, bet išėjo nedraugauti į virtuvę. Dar rytoj paskutinė tablietka liko.
Vėtra, aš taip galvoju, kad daug didesnė būtų atrakcija jeigu tu įdėtum savo nuotrauką kaip mirkdama vonioje į SM rašinėji tongue.gif tongue.gif tongue.gif
QUOTE(Aist @ 2016 02 23, 20:28)
Magnučiuk, kam tau tas muilas, tu ir teip graži  flirt.gif Sausuoju būdu apsitrink ir tiek.  umn.gif
Pas mumy yra po vonia ausų krapštukų karalystė. Oi, mėgsta tie zarazos ten sulįsti.  doh.gif

mhehe rolleyes.gif nežiūrint mano įstabaus grožio, vistik eisiu pasidairyti, gal dar liko muilo gabalytis biggrin.gif Pnašu kad kiekvienuose namuose yra kokia nors karalystė, štai ir pas Erendirą yra kaktuso šalis biggrin.gif
Atsakyti
Velyku belaukiant bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 23, 22:37)
Vėtra, aš taip galvoju, kad daug didesnė būtų atrakcija jeigu tu įdėtum savo nuotrauką kaip mirkdama vonioje į SM rašinėji  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Ir siukstu negalima MB sakyt apie tai, o prasides - imesi telefona i vandeni, na negi net vonioj be SM negali pabut bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 23, 16:18)
Taip, ir netik teisme. Dar policijoj, prokuraturoj.
Hiena del to kad pikta kaip velnias smile.gif

biggrin.gif skyrybu ir alimentu klausimais? Hiena biggrin.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 02 23, 19:34)
Magnuna man šokas, čia rankų darbo ???? blink.gif  Vajezau nu ir gabus tie žmonės biggrin.gif

Istiesu pritariu sagytei-nu gabiu zmoniu buna....pasaka wub.gif
QUOTE(rariukas @ 2016 02 23, 19:53)

Nuostabi Pūkelyte- sakyciau princese baltoji(kaip chrizantema) biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 23, 20:08)

Irgi nuostabi uodegaite! Ryza biggrin.gif
QUOTE(Aist @ 2016 02 23, 21:01)
Sveikos, tylenės, sakyč šiandien  4u.gif

Aga, tik nepasirodyk temoje ir tylu rolleyes.gif cool.gif

Sveikos pupos uogos! Nu mes katik is cirko-nu koks nenusisekes projektas tai sakes doh.gif MB kaip visada sudalyvavo programoje, bet be jo ten ir nebuvo ka daugiau ziureti unsure.gif
Bet mazajai damutei patiko-tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 02 23, 21:27)
Bijau uznervinti mergaiciukes vel su savo skaiciavimais biggrin.gif  Na bet tuoj islysiu is vonios, paskaiciuosiu bigsmile.gif
Papildyta:
Kas kas, aisku gi -vyras bigsmile.gif

Erendiriuk tada gausi i darba uzlekt. As dirbu iki 17 val unsure.gif A gerai?

Užleksiu :-) vistiek važiuosiu į kepyklą MB sausainių :-)
Atsakyti
Taip broliai kurmiai, paskaiciuojam... bigsmile.gif biggrin.gif

1) RC Hepatic 2 kg 16,68 Eur;
2) RC Main Coon, 2 kg 18,08 Eur;
3) RC Sterilised in Gravy, vienas pekelis - 12 vnt., 10,26 Eur; (Reikia 2 su puse pakeliu);
4) Vitaminine pasta Nutri plus Cat - 9,32 Eur. (Vienam menesiui)
5) Kraikas - 2,60 Eur (2 pakai per menesi)
Na atrodo viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 23 vasario 2016 - 20:55