Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

Zadu pirkti suknele. Aplankiau zveryne esanti Elzina [ar kaip jis ten vadinas, kur prie iki sieliu g.] ir kalvariju gatvej esanti "Tavo diena". Kainos ziauriai skyriasi, o del kokybes sunku pasakyti, visgi tuo uzsiimu pirma karta biggrin.gif Taigi, noreciau kokiu atsiliepimu apie esancius Vilniuje salonus. 4u.gif
Atsakyti
Del pirkimo galimybiu nezinau,bet pravaiksciojusi keleta sukneliu salonu pagaliau radau issinuomoti vestuvine suknele. biggrin.gif Labiausiai patiko salonas "Evelinta"netoli Gerosios vilties ziedo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 07 21, 12:19)
Del pirkimo galimybiu nezinau,bet pravaiksciojusi keleta sukneliu salonu pagaliau radau issinuomoti vestuvine suknele.  biggrin.gif Labiausiai patiko salonas "Evelinta"netoli Gerosios vilties ziedo.  smile.gif

nagi placiau bigsmile.gif
kokios kainos, kaip asortimentas ir jei galima telefoniuka mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikute, pati nuomojaus suknele EVELINTOJ prie gerosios vilties ziedo, susidraugavau su ten dirbancia mergina Edita, musu net vestuves buvo ta pacia vasara, tik keliais men skyresi ir viena kita sveikinom prie santuoku rumu biggrin.gif
siaip ten pasirinkimas yra, tik va miesto tel neturiu 4u.gif
ten kainos normalios - as mokejau uz nauja korseta su sijonu ir 3 pasijoniais - 800 lt, nes uzsisakiau vasario men, kovo men prasideda sezonas ir kainos sokteli mirksiukas.gif
man ten patiko aptarnavimas thumbup.gif
i TAVO DIENA nesiulyciau eiti - pasijausi kaip nepageidaujamas asmuo blink.gif
IEVA - nepatiko del darbuotoju arogancijos. Gal dabar jau pasikeite situacija, nes as tekejau 2005 m.
Net buvau nusibeldusi i Vievio (prie elektrenu) nuomos salona - nieko gero - nutasytos sukneles, o del nauju neina susitarti - duoda pavartyti kataloga, bet negarantuoja, kad atves butent su tokiom puosybos detalem kaip pavaizduota kataloge blink.gif

ir dar - jei tikrai gali nepirkti, tai siulyciau nuomotis, nes nereikes pergyventi kur ta suknele iskisti ax.gif Dar yra berods Klaipedos g. ANNA BELLA salonas, kur gali pirkti ir nuomotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 26 spalio 2006 - 13:55
Aš tai pirkau savo suknutę "Madonnoj" ir šiaip man ten daugiausiai suknių patiko, o šiaip dar nieko "Anna Belloj" (ten irgi vieną buvau nusižiūrėjus, o ir kainos tikrai labai normalios), dar visai nieko yra "Ievoj", "Evelintoj", o daugiau kaip ir niekas neįstrigo, nors ikrai išmaišiau visą Vilnių ir visokius užkampius... blink.gif Tai tiek rekomendacijų iš manęs mirksiukas.gif Linkiu atrasti savąsias suknutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 07 21, 11:59)
Zadu pirkti suknele. Aplankiau <...>ir kalvariju gatvej esanti "Tavo diena".

Buvau aš irgi ten. pavaikštinėjau aplink, ir tiek. labiausia nugąsdino ant durų esantis užrašas "Skambinti". beto, grupiokė tekėjo praeitą vasrą (2005m), tai sakė, kad tam salone reik mokėt po 10 Lt. už kiekvieną pasimatuotą suknelę blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 14:57)
Aš tai pirkau savo suknutę "Madonnoj" ir šiaip man ten daugiausiai suknių patiko, o šiaip dar nieko "Anna Belloj" (ten irgi vieną buvau nusižiūrėjus, o ir kainos tikrai labai normalios), dar visai nieko yra "Ievoj", "Evelintoj", o daugiau kaip ir niekas neįstrigo, nors ikrai išmaišiau visą Vilnių ir visokius užkampius... blink.gif  Tai tiek rekomendacijų iš manęs mirksiukas.gif  Linkiu atrasti savąsias suknutes 4u.gif

Ir kiek kaina vo suknele Madonnoj????
Na ir siaip kiek suknele kainuoja nuomos punktuose?
Atsakyti
Buvau salonuose "madonna", "diana", "elesna" ir "santa". labiausiai patiko "dianoj" ir "elesnoj", ten ir darbuotojos maloniausios buvo. 'madonnoj' nieko net nesimatavau, nes neturejo trumpu. pigiausia atrodo "santoj'. o galiausiai issrinkau suknele ir "elesnos" (cia ta minetoji seliu g)- labai nepigu, bet ajjj..... labai jau patiko smile.gif siaip visur fainai, visur yra graziu, malonu rinktis smile.gif ( ypac jei nera jokiu specifiniu reikalavimu, kaip kad pas mane blush2.gif ) beje, is pradziu galvojau nuomotis, bet nusprendziau kad "apsimokiau" bus pirkt,tai paprasiau, kad parduotu. pardavimo kaina- mzd dukart didesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 13 gruodžio 2006 - 17:10
O gal kas lankėtės Kauno salonuose ir galit apie juos ką nors pasakyti? 4u.gif
Papildyta:
Oj, čia net tema pavadinta 'Vilniuje' blush2.gif doh.gif Matomai reikia kitą temą kurti unsure.gif
Atsakyti
Merginos o koks salonas Vilniuje pats geriausias, koki patarsite?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 15, 18:12)
Merginos o koks salonas Vilniuje pats geriausias, koki patarsite?

sunku pasakyti koks pats geriausias
matai, ziurint kas ko iesko
vienai gal viename salone bus daug graziu sukneliu, o kita neras nei vienos
jei is savo patirties, tai man labiausiai patiko ''Dianoj'
ir sukneliu pasirinkimas didelis ir malonus aptanavimas
taip pat visai nieko ''Madonna''
ziauriai nepatiko ''Santoj'' ( aptarnavimas baisus )
pritariu ir anksciau rasiusiai panelei, kad '' Ievoje'' irgi ne pats maloniausias aptarnavimas
zodziu, uzeisi i viena, i kita ir pati suprasi kur tau geriausiai
sekmes paieskose!
Atsakyti
Kaip gerai,kad pasidalinat savo patirtimi apie salonus!!!! gossip.gif
Nes nesu megeja tampytis po visa miesta ir matuotis visur...SUTAUPYSIU ir laiko!!! ax.gif

Beje, kokios kainos nuomotis maddonoj ir pronuptia ?
Atsakyti