Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

O gal zinot ka nors apie salona Studija N Vilniuje? Kaip aptarnavimas, ar didelis pasirinkimas? ax.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kada geriausia eiti rinkitis sukneliu, jei vestuves geguzes menesio pabaigoje? ar buna nuolaidos, jei anksciau eini...o gal veliau nauju sukneliu atveza...bet tokiu atveju, idomu, ar ju greit neisgraibsto?
Atsakyti
Man irgi aktualus sitas klausimas... g.gif TIk kad pas mane veliau vestuves, bet vistiek... kiek girdejau vasari jau atsiveza nauju kolekciju...
bet jauciu tada tu sukneliu ir kainos sokteli. Nors man tai jokio skirtumo ar ta sukenele apsirengsiu pirmoji ar septintoji... ax.gif KAD TIK GRAZIAUSIA TA DIENA BUCIAU tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 02 05, 12:42)
Man irgi aktualus sitas klausimas...  g.gif  TIk kad pas mane veliau vestuves, bet vistiek... kiek girdejau vasari jau atsiveza nauju kolekciju...
bet jauciu tada tu sukneliu ir kainos sokteli. Nors man tai jokio skirtumo ar ta sukenele apsirengsiu pirmoji ar septintoji... ax.gif  KAD TIK GRAZIAUSIA TA DIENA BUCIAU  tongue.gif

Labai naudinga tema... ax.gif Salia mano mamos namu yra Anna Bella, tai jau senokai vis dairausi i vitrina ir man ten labai grazios sukneles...Bet kazkaip vis nedrasu uzeiti, nes atrodo brangiai...Panikes, kaip ten is tikruju kainos? Mazdaug nuo kiek? Dar netoli Anna Bellos Pylimo gatvej yra neseniai atsidares vestuviniu sukneliu salonas, tai ir ten reiketu uzeit pasidairyt...Apie ta salona turbut atsiliepimu dar nera? Ar kuri nors jau en buvote? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Buciau labai dekinga visoms kurios bent kelis zodelius bruksteltu apie vestuviniu sukneliu salona SANTA, o butent apie tai, kokio stovio sukneles jame.
Kodel tai aktualu? ogi todel. kad vestuves po 4 men. o suknele salone issirinkau dabar. Ji nauja, bet ziauriai bijau, kad po 4 men. ji nebebus tokia fantastiska kokia ji yra dabar kol nauja.
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 02 05, 17:17)
Sveiki,
Buciau labai dekinga visoms kurios bent kelis zodelius bruksteltu apie vestuviniu sukneliu salona SANTA, o butent apie tai, kokio stovio sukneles jame.
Kodel tai aktualu? ogi todel. kad vestuves po 4 men. o suknele salone issirinkau dabar. Ji nauja, bet ziauriai bijau, kad po 4 men. ji nebebus tokia fantastiska kokia ji yra dabar kol nauja.

apie Santa nieko asmeniskai pasakyti negaliu.. tik kiek skaiciau mergaiciu atsiliepimus, tai nelabai daugumai Santa patiko.. nors pamenu, viena panele rase, kad vis delto (jos manymu) suknele buvo islaikyta nauja.
O siaip tai pasiskambinau i viena salona, tai sake, jau rugpjucio nuotakos uzsisakineja.. o joms iki vestuviu tai 7 menesiai.. tai ka jos turetu galvot apie savo suknele, kuria visus 7 menesiu kitos mergaites nuomosis.. net nezinau.. manau, nieko cia nepadarysi.. juk tas sukneles gal sutvarko normaliai.
Atsakyti
As buvau santos salone irgi matavausi naujas sukneles ir viena labai patiko, aisq ir kaina nemaza. Mano vestuves po 5 men. Tai su salono darbuotojomis kalbejausi, ar jos tas sukneles laiko, jei pirmakart nuomojies ir pan. Tai viena darbuotoja pasake, kad niekas tu sukneliu nelaiko, juk tai nuomos salonas. Jie niekas neissinuomos -pasiseke, jei issinuomos smile.gif O kokia tu suknele issirinkai? g.gif

QUOTE(muksiukas @ 2007 02 05, 17:17)
Sveiki,

Atsakyti
QUOTE(umbra @ 2007 02 07, 12:02)
As buvau santos salone irgi matavausi naujas sukneles ir viena labai patiko, aisq ir kaina nemaza. Mano vestuves po 5 men. Tai su salono darbuotojomis kalbejausi, ar jos tas sukneles laiko, jei pirmakart nuomojies ir pan. Tai viena darbuotoja pasake, kad niekas tu sukneliu nelaiko, juk tai nuomos salonas. Jie niekas neissinuomos -pasiseke, jei issinuomos smile.gif O kokia tu suknele issirinkai?  g.gif

Viska lemia pinigai, jei sumoki daugiau, tai ta suknele laukia tik taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Nejaugi Kaune sukneles pigiaukainuoja nei Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(umbra @ 2007 02 07, 12:02)
As buvau santos salone irgi matavausi naujas sukneles ir viena labai patiko, aisq ir kaina nemaza. Mano vestuves po 5 men. Tai su salono darbuotojomis kalbejausi, ar jos tas sukneles laiko, jei pirmakart nuomojies ir pan. Tai viena darbuotoja pasake, kad niekas tu sukneliu nelaiko, juk tai nuomos salonas. Jie niekas neissinuomos -pasiseke, jei issinuomos smile.gif O kokia tu suknele issirinkai?  g.gif

Man irgi ta pati sake, kad sukneliu niekas nelaiko, nes neapsimoka smile.gif
As tapogi issirinkau viena is tu naujos kolekcijos sukneliu kurias nuomojant bateliai dovanu, na cia del apvalios sumikes smile.gif , be to, dra sake, jei nori, kad sita sukmele pries tave niekas daugiau nesidetu, tai takia galimybe yra, tik turi apvalia sumele damoketi. Zodziu, cia beveik gautusi kaip naujos sukneles pirkimas.
Apmaudu, kiek...
Ka padarysi.
O tu gal irgi is naujos kolekcijos issirinkai? Manoji tai kremine thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau Jūsų pasisakymus ir l. knietėjo pasisakyti. ax.gif

Pernai metais ištekėjau. Vestuvės buvo rugpjūčio mėnesį, o nuomavausi kovo mėn. Suknele išsirinkau salone Elesna, kaina 1800. Kadangi pačiai taip pat buvo aktualu, kad suknelė nebūtų devėta, man garantavo, kad už tokią kainą suknelę laikys ir niekam nenuomuos o aš tuo ir tikėjau. Kai ateidavai į matavimus man atnešdavo išsisrinktą suknelę ir matėsi, kad tikrai yra nauja. Tačiau kai pieš pat vestuves parsivežiau ją namo, aiškiai matėsi, kad ji ne kartą dėvėta.
Todėl, merginos, noriu Jus perspėti, kad netikėkit salonų darbuotojų pažadais, kad niekam nenuomuos - taip nebūna, nes jiems neapsimokėtų nusipirkus sukneles laikyti visą vasarą dėl vienos nuotakos. ax.gif
O norint, kad ją tikrai tikrai laikytų tik tau, manyčiau, reiktų sumėti ne mažą sumelę. Todėl, gal labaiu verta išsirinkus suknelę, ją užsisakyti ir būti ramiai.
Atsakyti
Kadangi ne taip seniai išsirinkau vestuvinę suknelę, tai galiu pasidalinti turima informacija. Savo svajonių suknelę radau Elesnoj. Sutikau mokėti didesnę sumą, todėl žinau, kad suknelės iki mano vestuvių dienos niekam nenomuos. Manau, kad taip ir bus, nes aš bet kada galiu ateiti ir prašyt pasimatuot, pasižiūrėt. Be to, kai kurių jų turimų suknelių net nedavė pasimatuoti ir paaiškino, kad jos jau išnuomotos. Madonoj taip pat vienos suknelės nedavė pasimatuot, nes jau buvo išnuomavę vasarai, nors mano vestuvės pavasarį.
Santoj ir Pronuptijoj iš kart įspėjo, kad suknelės niekas nelaikys naujos, jeigu bus daugiau merginų norinčių ją nuomotis prieš mane.
Gal mažesniuose salonuose ir apgaudinėja dėl suknelės laikymo, bet manau, kad mano paminėti salonai saugo savo gerą vardą.
Šių metų kolekcijų suknelės minėtuose salonuose kainuoja nuo 1500 iki 2500 Lt. Bent jau tos, kuriomis aš domėjausi. Kažkuri klausėte dėl suknelių Anna-Beloj, tai ten suknelės nėra labai brangios.
Atsakyti