QUOTE(meid @ 2007 02 08, 13:42)
Kadangi ne taip seniai išsirinkau vestuvinę suknelę, tai galiu pasidalinti turima informacija. Savo svajonių suknelę radau Elesnoj. Sutikau mokėti didesnę sumą, todėl žinau, kad suknelės iki mano vestuvių dienos niekam nenomuos. Manau, kad taip ir bus, nes aš bet kada galiu ateiti ir prašyt pasimatuot, pasižiūrėt. Be to, kai kurių jų turimų suknelių net nedavė pasimatuoti ir paaiškino, kad jos jau išnuomotos. Madonoj taip pat vienos suknelės nedavė pasimatuot, nes jau buvo išnuomavę vasarai, nors mano vestuvės pavasarį.
Santoj ir Pronuptijoj iš kart įspėjo, kad suknelės niekas nelaikys naujos, jeigu bus daugiau merginų norinčių ją nuomotis prieš mane.
Gal mažesniuose salonuose ir apgaudinėja dėl suknelės laikymo, bet manau, kad mano paminėti salonai saugo savo gerą vardą.
Šių metų kolekcijų suknelės minėtuose salonuose kainuoja nuo 1500 iki 2500 Lt. Bent jau tos, kuriomis aš domėjausi. Kažkuri klausėte dėl suknelių Anna-Beloj, tai ten suknelės nėra labai brangios.
Meid, aš irgi tvirtai tikėjau, kad suknelę laikys, nes mokėjau irgi ne mažą sumą ir beje, tam pačiam salone. Kai ateidavau matuotis, atnešdavo tikrai naują mano išsirinktą suknelę. Kai parsivežiau ją namo, aiškiai matėsi, kad tai buvo ne ta suknelė, kurią matavausi - nėrinių kraštukai buvo kai kur apirę. Tas apirimas taip aiškiai nesimatė, todėl ir nesisielojau, tiesiog noriu pasakyti būsimoms nuotakoms, kad nebūtų tokios patiklios.
Nežinau kaip šiemet, bet man nuomuojantis suknelę Elesnoj, nebuvo pasirasoma jokia sutartis (kas mane l. nustebino), todėl veliau ir priekaistus dėl nenaujos suknelės nėra pagrindo reikšti, nes niekur raštiškai nebuvo numatyta, kad man išnuomos naują suknelę.
Jeigu ir sutariat, kad Jums laikys naują suknelę, būtinai pasirašykit sutartį ir tai numatykit. Galbūt tuomet salonai labiau laikysis savo įsipareigojimų.
Visoms būsimoms nuotakoms linkiu išsirinkti sukneles, su kuriomis jausitės pačiomis gražiausiomis nuotakomis.