Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(meid @ 2007 03 27, 15:48)
Sawanna, čia tau Elesnoj pavyko nusiderėti 400 Lt ? Pamokink derybų meno ir mane:) Aš jau užstatą palikau, bet gal dar nevėlu ir man kainą mušt ax.gif

Taip, Elesnoj. Na, kaip jau minejau, 200 Lt nuleido del kupono.Nors net nepaklausė ar jį turiu, tiesiog pasakė, kad su kuponu bus nuolaida 10% ir paprašė jį atsinešti kitą kartą. g.gif
Tuomet pasakiau, kad kitam salone radau labai panašią suknelę už mažesnę kainą ir dabar renkuosi. Sakau: "jei atiduosit už 1400 Lt tai iškart palieku užstatą".
Salono darbuotoja nuėjo pasitart su šeimininke ir grįžus pasakė, kad šeimininkė sutinka.Taip ir nusiderėjau rolleyes.gif Nors tiesą sakant, paprastai man pritrūksta drąsos ir iškalbos derėtis, visada veduosi MB, nes va jis tai asas biggrin.gif bet šįkart labai jau norėjau tos suknelės blush2.gif
Atsakyti
O kur kuponus gaunat?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 27, 16:06)
O kur kuponus gaunat?

Nuolaidų kuponai būna žurnaliuke "Vestuvės", kuri nemokamai gali pasiimti santuokos rūmuose.
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2007 03 27, 17:58)
Taip, Elesnoj. Na, kaip jau minejau, 200 Lt nuleido del kupono.Nors net nepaklausė ar jį turiu, tiesiog pasakė, kad su kuponu bus nuolaida 10% ir paprašė jį atsinešti kitą kartą. g.gif
Tuomet pasakiau, kad kitam salone radau labai panašią suknelę už mažesnę kainą ir dabar renkuosi. Sakau: "jei atiduosit už 1400 Lt tai iškart palieku užstatą".
Salono darbuotoja nuėjo pasitart su šeimininke ir grįžus pasakė, kad šeimininkė sutinka.Taip ir nusiderėjau rolleyes.gif  Nors tiesą sakant, paprastai man pritrūksta drąsos ir iškalbos derėtis, visada veduosi MB, nes va jis tai asas biggrin.gif  bet šįkart labai jau norėjau tos suknelės blush2.gif

Ak ta salonu konkurencija smile.gif biggrin.gif smile.gif
geras dalykas good.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as jau issirinkau suknele Madonone, radau dvi viena Elesnoje kita Madonoje, tik kad Elesnoje kaina 4500lt doh.gif
Atsakyti
merginos, jau pasirasiau madonoje sutarti del sukneles, palikau uzstata ir tik dabar pagalvojau apie nuolaidu kupona. Ar turejote kas nors tokios patirties ir ar veliau padare jums nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 04 16, 10:01)
merginos, jau pasirasiau madonoje sutarti del sukneles, palikau uzstata ir tik dabar pagalvojau apie nuolaidu kupona. Ar turejote kas nors tokios patirties ir ar veliau padare jums nuolaida?

cia vienai forumietei panasiai buvo.
Nesijaudink, nezinau, kaip madonoje, bet siaip, manau ir linkiu, kad nuolaida suteiktu. Juk pilnai dar neatsiskaiciusi, o tik uzstata palikai.
Tik kuo skubiau nunesk ta kupona.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 04 16, 09:01)

MADONNA nuolaidu nesuteikia su kuponu.
as irgi palikau uzstata ir paklausiau del nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 04 07, 20:53)
o as jau issirinkau suknele Madonone, radau dvi viena Elesnoje kita Madonoje, tik kad Elesnoje kaina 4500lt doh.gif

tai parodyk savo sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 16, 11:01)
tai parodyk savo sukneles  mirksiukas.gif

taigi zinai mano suknele biggrin.gif viena patiko ta patio kur tau is elesnos, o kuria issinuomavau ikeliau prie sukneliu..sakei ne tavo skonio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 04 16, 11:11)
taigi zinai mano suknele biggrin.gif  viena patiko ta patio kur tau is elesnos, o kuria issinuomavau ikeliau prie sukneliu..sakei ne tavo skonio smile.gif

biggrin.gif jau pamirsau kaip atrodo, reikes pasiziuret biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes... perejau vilniuje per salonus... vargeli vargeli, vaizdelis nekox, toks jausmas kad tas sukneles po 10 kartu nuomoja ir netvarko... ir dar viena problema, esu stambesne negu musu grazuoles lietuvaites, tai poroje salonu net iskarto pasake, kad ju salone tokiu dydziu nera...
bet man pasiseke, savo suknele as jau radau smile.gif tik ne Vilniuje...
Atsakyti