Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Gita_jj @ 2007 04 16, 12:50)
sveikutes... perejau vilniuje per salonus... vargeli vargeli, vaizdelis nekox, toks jausmas kad tas sukneles po 10 kartu nuomoja ir netvarko... ir dar viena problema, esu stambesne negu musu grazuoles lietuvaites, tai poroje salonu net iskarto pasake, kad ju salone tokiu dydziu nera...
bet man pasiseke, savo suknele as jau radau smile.gif tik ne Vilniuje...

o man keliuose salonuose pasake, kad "zuvyciu" neturi biggrin.gif
Atsakyti
Elesnoj, Dianoj ir Ievoj mazai zuvyciu, daugiausia ju Madonoj, biski yra Santoj.
Beje mergaites suzinojau daug ka apie santo alona ir be galo dziaugiuosi kad ten nesinuomavau...Antireklamos nenoriu daryt, bet kam idomu rasykit i AZ.
beje neverta ten tikrai nuomotis.Gali pasisekti, bet dazniausia labai didelis nusivylimas gresia.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 17, 08:47)
Elesnoj, Dianoj ir Ievoj mazai zuvyciu, daugiausia ju Madonoj, biski yra Santoj.
Beje mergaites suzinojau daug ka apie santo  alona ir be galo dziaugiuosi kad ten nesinuomavau...Antireklamos nenoriu daryt, bet kam idomu rasykit i AZ.
beje neverta ten tikrai nuomotis.Gali pasisekti, bet dazniausia labai didelis nusivylimas gresia..  schmoll.gif

tai papasakok daugiau, labai idomu mirksiukas.gif
siaip as situose visuose salonuose buvau, isskyrus diana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 16, 11:29)
MADONNA nuolaidu nesuteikia su kuponu.
as irgi palikau uzstata ir paklausiau del nuolaidos.

Labai įdomiai su tom nuolaidom. Kaip jie gali netaikyti, jeigu patys įsidėjo nuolaidų kuponą į žurnalą "Vestuvės". Man rodos, kad čia tos merginos, dirbančios salone, dėl kažkokių priežasčių truputį meluoja dėl nuolaidų. Siūlyčiau paskambint savininkei ir paklaust tiesiogiai jos. Įvertinus suknelių kainas, 10 proc. ne taip ir mažai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 04 17, 12:03)
Labai įdomiai su tom nuolaidom. Kaip jie gali netaikyti, jeigu patys įsidėjo nuolaidų kuponą į žurnalą "Vestuvės". Man rodos, kad čia tos merginos, dirbančios salone, dėl kažkokių priežasčių truputį meluoja dėl nuolaidų. Siūlyčiau paskambint savininkei ir paklaust tiesiogiai jos. Įvertinus suknelių kainas, 10 proc. ne taip ir mažai gaunasi biggrin.gif

salon e buvo ir savininke. Ankcsiau teikdavo, dabar naujame zurnale nebetaiko
Atsakyti
As tai suknele pirksiuos bala nemate,kas bus taip bus,svarbu galva neskaudes del visokiu sudniekiu blush2.gif o poto negaila bus ir ismest jei sugadinsiu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 17, 13:15)
salon e buvo ir savininke. Ankcsiau teikdavo, dabar naujame zurnale nebetaiko

ir su kainom zaidzia kaip nori, ir dar del nuolaidu sukciuoja. siaubiakas kazkoks!
Atsakyti
QUOTE(Gita_jj @ 2007 04 16, 13:50)
sveikutes... perejau vilniuje per salonus... vargeli vargeli, vaizdelis nekox, toks jausmas kad tas sukneles po 10 kartu nuomoja ir netvarko... ir dar viena problema, esu stambesne negu musu grazuoles lietuvaites, tai poroje salonu net iskarto pasake, kad ju salone tokiu dydziu nera...
bet man pasiseke, savo suknele as jau radau smile.gif tik ne Vilniuje...

o kur? kiek mokejai? 4u.gif
Atsakyti
Beje mergaites suzinojau daug ka apie santo alona ir be galo dziaugiuosi kad ten nesinuomavau...Antireklamos nenoriu daryt, bet kam idomu rasykit i AZ.
beje neverta ten tikrai nuomotis.Gali pasisekti, bet dazniausia labai didelis nusivylimas gresia..

Sveikute smile.gif esu naujoke! Labai malonu prisijungti prie jusu kompanijos blush2.gif
Gal galima butu konkreciai suzinoti, kas negerai su tuo santos salonu???
Nes as nuomuojuos suknele butent is sio salono ir nezinau ko dabar tiketis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2007 04 17, 16:15)
Sveikute smile.gif  esu naujoke! Labai malonu prisijungti prie jusu kompanijos blush2.gif
Gal galima butu konkreciai suzinoti, kas negerai su tuo santos salonu???
Nes as nuomuojuos suknele butent is sio salono ir nezinau ko dabar tiketis verysad.gif

na nezinau, ka tau sake, bet pvz., kai as buvau tame salone, tai man pasake, kad tos sukneles, kuria as issinuomociau, nelaikytu iki mano vestuviu, jei atsirastu norinciu ja nuomotis, tai ir isnuomotu, o po to man tektu buti su dar labiau nudeveta suknele...
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 17, 17:29)
na nezinau, ka tau sake, bet pvz., kai as buvau tame salone, tai man pasake, kad tos sukneles, kuria as issinuomociau, nelaikytu iki mano vestuviu, jei atsirastu norinciu ja nuomotis, tai ir isnuomotu, o po to man tektu buti su dar labiau nudeveta suknele...

Man taip pat sake, kad jeigu kas nors nores nuomotis ta suknele, tai jie ja nuomos. Tai as kazkaip tame nemaciau jokios problemos, nes man nera butinybe, kad ji butu pirma karta devima. Man svarbiausia, kad man ja duotu sutvarkyta ir pritaikyta mano sudejimui smile.gif Todel ir parupo, kas blogai su tuo salonu, nes kai ten lankiausi nieko blogo neizvelgiau schmoll.gif
Atsakyti
Siandien buvau Dianos salone, ir viena suknute man labai patiko. Bet naujos kaina 2900 lt nuomos, arba 5000 pirkti. Kodel tokios ziaurios kainos?? verysad.gif
Be to, mane vercia apsispresti iki kitos savaites pradzios, nes tokia, kokios as noriu reikia uzsakineti (nes ta, kuria matavausi jau isnuomota, o as noriu naujos, ir su kitokiu sleifu), o ta jie daro tik balandzio menesi, veliau nebeuzsakines arba reikes moketi uz atvezima papildomai. Ar tai gali buti tiesa??
Atsakyti