Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(welkom1 @ 2007 08 24, 10:14)
Madonnoj aptarnavimas zemiausio lygio ka direktores ka darbuotojos

hm g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(monika777 @ 2008 03 28, 22:12)

visiskai pritariu aptarnavimas labai nemoolanus
Atsakyti
Man Madonoje irgi sake, kad busiu antra, bet as nelabai tikiu.. Vestuves rugpjuti, tai dar prinuomos ja. Mano suknele Malva, kaina 2200.
Kol kas man ji labai patiko, bet ryt dar eisiu i Santa
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 03 28, 23:11)
Man Madonoje irgi sake, kad busiu antra, bet as nelabai tikiu.. Vestuves rugpjuti, tai dar prinuomos ja. Mano suknele Malva, kaina 2200.
Kol kas man ji labai patiko, bet ryt dar eisiu i Santa

smile.gif As irgi matavausi Malva, tai buvo gal pries kokias 3 savaites ir tada man sake, kad busiu 2 smile.gif Kaina irgi tokia pati buvo 2200. O del aptarnavimo, man visai patiko. Ir is viso nesuprantu, kai merginos raso tokias frazes, kaip: Asokinejo mane... Man svarbiausia, kad maloniai bendrautu, o nelistu i uzpakali...
Atsakyti
Labutis!
As cia mergytes turbut priklysiu prie Jusu, nors ir esu is kito miesto, bet turiu Jums klausimeli 4u.gif As irgi vienam salone ziurinejausi suknele MALVA, bet ji man buvo per ilga mazdaug 20-25cm, tai man sake, jei uzsisakysiu ja, man be jokiu problemu ja sutvarkys, bet juk ji vientisa, ar tai imanoma? unsure.gif g.gif Nenoreciau, kad atejus ja pasiimti tektu braukti asareles, nes ir kainyte vis delto 2800Lt blink.gif
Atsakyti
o kodel tokia kaina? Tu pirma ja devesi? Kokiam salone ir mieste ja ziurejai? Jei sako pataisys, tai gal tai ir imanoma, bet tau lenkti reikia tikrai daug.. Mano ugis 179 ir man ji kaip tik, dar ilgesne galetu but.
Ziuriu Malma papuliari suknia smile.gif, o man pudrina smegianis, kad rugpjuti busiu antra..
Plunksnele, kada tavo vestuves? Ir kokia suknia issirinkai?
Varau dabar i Santa as..
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 03 29, 15:31)
o kodel tokia kaina? Tu pirma ja devesi? Kokiam salone ir mieste ja ziurejai? Jei sako pataisys, tai gal tai ir imanoma, bet tau lenkti reikia tikrai daug.. Mano ugis 179 ir man ji kaip tik, dar ilgesne galetu but.
Ziuriu Malma papuliari suknia smile.gif, o man pudrina smegianis, kad rugpjuti busiu antra..
Plunksnele, kada tavo vestuves? Ir kokia suknia issirinkai?
Varau dabar i Santa as..

As is Klaipedos, o ta suknute ziurejau Klaipedoj, naujam salone, berods "Nuotaku mados namai" ar kazkaip panasiai vadinas, nes neturi jie ten jokios iskabos, o pavadinima toks pagal internetine reklama turetu buti blink.gif del kainos tai ten irgi neaisku, kolkas ji dar nauja, nors man nebuvo panasu i nauja, kazkaip bijau as jau jos ir to salono doh.gif Mano ugis 171cm, tai skendau as joje, tiek is ilgio, tiek is plocio blush2.gif Be to jos man sake, kad ja nelenks, taciau ka tiksliai darys neisdave, nes tik nuolat kartojo: "Musu siuvejos profesionales, musu siuvejos profesionales" blush2.gif
Atsakyti
Matai dar viskas priklauso nuo dydzio, kuo didesne suknute, tuo ji ilgesne, bent man taip Madonoj aiskino. Pirkti Malva kainuoja 5600. Manau veliau ja nesunkiai parduotum.. Aisku uz mazesne kaina. Jei tavo vestuves ne vasaros gale, manau geriau tau apsimoka uzsakinet nauja, jei tu uz nuoma pasiryzus moket tiek.
Man tai ji irgi labai patiko, krutine isryskina, nuometas grazus. wub.gif

Santoj nieko gero neradau... Na gal viena is bedos ir galeciau paimt, bet iskosiu dar.
Atsakyti
As noriu pagirti Santos salona, ir mergina aptarnavusia mane, super sauni, daug matavausi, kantri buvo, ir ismananti savo darba. Nors as ir neissinuomavau pas juos, bet malonu buvo matuotis, kai toks puikus aptarnavimas. smile.gif
Atsakyti
o kokia cia ta suknele MALVA, kaip jinai atrodo,jei tokia populiari? g.gif
Atsakyti
o as matavausi sukneles SANTA, tai aptarnavimas ir pats "salonas" schmoll.gif Kokie cia salonai, butuose isgriauta, alia salonas, be dienos sviesos ir dar vietos nera, sukneles irgi baisios. Issirinkau suknele salone "Madonna", erdvu, atsisesti yra, aisku minusas viena darbuotoja viename salone kai zmoniu buna daug. Bet jau panasiau... Sukneles atrode geriau isvalytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 03 29, 20:37)
o as matavausi sukneles SANTA, tai aptarnavimas ir pats "salonas"  schmoll.gif  Kokie cia salonai, butuose isgriauta, alia salonas, be dienos sviesos ir dar vietos nera, sukneles irgi baisios. Issirinkau suknele salone "Madonna", erdvu, atsisesti yra, aisku minusas viena darbuotoja viename salone kai zmoniu buna daug. Bet jau panasiau... Sukneles atrode geriau isvalytos  mirksiukas.gif

O kokia suknute issinuomavai? Ir kokia kaina?
Papildyta:
QUOTE(ew_a @ 2008 03 29, 20:22)
o kokia cia ta suknele MALVA, kaip jinai atrodo,jei tokia populiari?  g.gif

http://www.splasposa...index_real.html
soft kolekcija 28 nr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutekk: 29 kovo 2008 - 20:45