Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(lianuza @ 2008 03 31, 15:02)
O gal zinot kaip pronuptia salone su kainom?  ax.gif  Ir kokie atsiliepimai apie pati salona? aptarnavimas ir panasiai  g.gif

kainos ivairios, yra pigesniu yra brangesniu.
sukneles yra lenkiskos AGNES ir prancuziskos PRONUPTIA, todel kainos ivairios.

aptarnavimas labai siltas. bent jau toki ispudi susidariau as, ir mano kolege, kuri pirkos is ten suknele pries 2 metus.
aptarnauja pati savininke.
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 31, 17:02)
O gal zinot kaip pronuptia salone su kainom?  ax.gif  Ir kokie atsiliepimai apie pati salona? aptarnavimas ir panasiai  g.gif

kainos nuo kelių šimtų iki 2000 nuoma, pardavimas suknelių 2000-4000 lt
Man patikusios suknelės nuomos buvo 1200, 1400 . Aptarnavimas pritariu mg labai malonus.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 30, 03:29)
kazkoks siaubas doh.gif  apziurejau sukneles Madonoj, Santoj ir Ievoj.

Tai Madonoj aplinka grazi, mergaite gana maloni ir normaliai aptarnavo, bet kazkoks nesusipratimas, matuotis sukneles reikia tokioj atskiroj erdvej kur nei uzuolaida kokia yra, nei kokios durys  doh.gif  stovelau as tik su pasijoniu ir  liemenuku, o visi i salona ieinantys zmones galejo i mane grozetis doh.gif  kazkokia nesamone, o dar kaip tycia pradejo eiti ten tiek daug poru ir svarbiausia nemazai vaikinu, tai ta mergaite lakste sutikineti ateinancius zmones o as stovejau pusnuoge ir neturejau kur pasislepti. Labai nemalonu buvo. Sukneles jokios neissirinkau, nes ten visos arba ivory arba aukso spalvos doh.gif  o as norejau baltos verysad.gif  tai tik pora sukneliu pasiule verysad.gif

Santoj dirba dvi mergaites, pasirode tikrai labai malonios. Patiko tai kad aplika irgi gana intymi, niekas is pasaliniu negalejo i mane pusnuoge spoksoti. Bet irgi nieko neradau verysad.gif

Ievoj irgi maloniai aptarnavo ir stengesi mergytes rasti suknele kokios noriu. Bet ten sukneles prastesnes nei Madonoj ar Santoj... modeliukai grazus, bet medziagytes tikrai prastesnes, ten jau ne silkas o paprastas poliesteris bus. Na bet ir kainos adekvaciai zemesnes.

Taip ir likau neissirinku ssukneles verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Merginos jus sukneles grazios ieskot ar superinio aptarnavimo,lindimo i uzpakali.As matavausi Madonnoj,pasitraukiau truputi i kaire,ir niekas ieidamas manes nemate.O kai stovejau su suknele,tai kaip tik malonu buvo,nes laukiancios merginos sake kad grazu,kad tinka.Jeigu jus stovit ir nesugebat pasitraukti,tai gal specialiai norit kad ieinantys vaikinai jus matytu.
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 03 31, 21:13)
kainos ivairios, yra pigesniu yra brangesniu.
sukneles yra lenkiskos AGNES ir prancuziskos PRONUPTIA, todel kainos ivairios.

aptarnavimas labai siltas. bent jau toki ispudi susidariau as, ir mano kolege, kuri pirkos is ten suknele pries 2 metus.
aptarnauja pati savininke.

Aptarnavimas thumbup.gif

kainos priklauso nuo suknelės. Agnes pigesnės, Pronuptia šiek tiek brangesnės. Bet ir pronuptijos kainos svyruoja priklausomai nuo suknelės. Na bet apie 3000 kainuoja manau... oficialiai nuo 1500 smile.gif
Agnes pigesnės, bet man jos nepatiko tai kainom nesidomėjau. Pronuptia subtilesnės. Kažką ir nuomoja.
Atsakyti
Na si savaitgali ar as nutariau paieskoti savo svajones sukneles, pirmas salonas buvo Santa, ispudziai - tik neigiami, sukneles visos vienodos,a ptarnavimas - jokio. Kitas buvo Ieva - na gan neblogai. Super sukneles Elesnoj ( zverine). O savo is svajota radau Dianos salone- aptarnavimas super, tik tai kad kainos na sakiciau gan dideles biggrin.gif
Atsakyti
Labas, esu kaip naujoke, lb retai cia rasau mirksiukas.gif
Galiu pagirti Dianos salona, ten issirinkau savo suknele, kainos aukstokos, bet lb thumbup.gif malonu ten ir sukneles ne tokios kaip pas visus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzine @ 2008 04 05, 19:37)
Merginos jus sukneles grazios ieskot ar superinio aptarnavimo,lindimo i uzpakali.As matavausi Madonnoj,pasitraukiau truputi i kaire,ir niekas ieidamas manes nemate.O kai stovejau su suknele,tai kaip tik malonu buvo,nes laukiancios merginos sake kad grazu,kad tinka.Jeigu jus stovit ir nesugebat pasitraukti,tai gal specialiai norit kad ieinantys vaikinai jus matytu.

tai meginau pasitraukti i sonuka, ir vos nenuvirtau nuo tos pakylos nes ji yra nestabili.

o i salona ejau ieskoti sukneles vestuvems, o ne pusnuoge stoveti kampe ir slapstytis nuo ieinanciu bernu akiu.

aptarnavimas buvo malonus snieko nesakau, bet man priimtinesnis variantas Santoj, kur ateinantys zmones sedi kitam kambary o as galejau matuotis sukneles nieko netrukdoma. Nors ir ten nieko neissirinkau verysad.gif
Atsakyti
siaip paskaicius sia tema, atrodo, kad Vilniuje yra tik 2 salonai: Madona ir Santa .
Is tikruju as ten nieko labai grazaus nepamaciau...
o be ju tikrai yra graziu ir tikrai neeiliniu sukneliu pavyzdziui Cymbeline arba Dianos salone. ir kainos normalios, as bent jau kiek matavausi iki 2000lt.
Cymbeline tai nedaug sukneliu, bet visos labai idomios, o Dianoj, tai net akys apraibo nuo kiekio, sukneliu skirtingumo, ivairumo ir t.t.
Tikrai rekomenduoju si salona. Siandien bandysiu apsisprest del savos sukneles tenai, nes kazkaip visos grazios...sunku issirinkt... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
as jau beveik radau savo suknele, bet vis tiek dar einu po salonus, bet kuo toliau tuo labiau isitikinu, kad geriausia jau turiu.
Ievoje man nepatiko, baisus salonas, keistas aptarnavimas, kazkokie merliniai pasijoniai, nieko nepataria ...
Elesnoje smagu, bet brangiau.
Madonoje labai jauku, geras aptarnavimas, mergina, kuri matuoja ismano savo darba.
Gal kas buvote Evelintoje, Kornelijoje?
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 10, 13:04)

pries metus, kai ieskojau sau sukneles, Evelintoj net neturejo zuvytes formos sukneliu, todel ten nieko ir nesimatavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 10, 12:04)

As irgi buvau pries metus,taciau abiejuose siuose salonuose pasirinkimas man pasirode gan skurdus, nors kainos ir mazesnes, bet kolekcijos pasenusios.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 10, 13:04)

Vakar lankiausi Kornelijoje. Kazkaip arciausiai namu buvo, tai nuo ten ir pradejau. Siaip pasirinkimas ten tikrai nedidelis. Ir man patiko tik viena suknele, bet ji tikrai grazi biggrin.gif Jau ju internetiniame puslapyje buvau nusiziurejusi. Graziai aptarnavo, nekiso, patarinejo. Zodziu, viskas labai maloniai. Ir kainos nesikandzioja - uz manaja, pagal nusiustus ismatavimus atvezta nauja suknele - 1500 Lt su visais priedais. Bet siaip manau, i si salona verta eiti, jei tik kazkas is ju puslapyje pateiktu sukneliu patinka, nes mazdaug tas pats ir yra, tik kombinacijos keiciasi mirksiukas.gif

Atsakyti