Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 05 11, 10:35)
Bet kaip keista... As, kai lankiausi Kornelijos salone, likau labai patenkinta aptarnavimu  smile.gif Matavausi tas suknelytes ilgai, staipiausi, o ta moteris labai maloniai padejo, o dar kiek patarimu dave!!! Tikra saunuole!  thumbup.gif Ir svarbiausia net nekiso savo nuomones ir nepirso sukneliu nuomotis butent pas ja ir butent dabar.

as penktadieni apsilankiau Kornelijos salone, labai miela moteriska, man buvo pats geriausias aptarnavimas is visu aplankytu salonu thumbup.gif ten ir issirinkau savo suknyte, si penktadieni leksiu uzsakyti, nes ta kuria turejo, man siek tiek per trumpa, auksta esu ax.gif tai sake ismatuos mane ir uzsakys, per 1,5 men atsius man suknele pagal mano ismatavimus ir kaina visai nedidele thumbup.gif
Atsakyti
Galiu daryti vienintelią išvadą - Kornelijoj mano feisas ryškiai nepatiko... doh.gif arba gal nelabai buvau panaši į nuotaką.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 11 gegužės 2008 - 21:47
Sveikos,
Noriu tekėti su trumpa suknele, kuriuose salonuose Vilniuj yra jų pakankamai nemaža pasiūla? Ar tiesiog eiti į visus iš eilės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 05 14, 11:03)
Sveikos,
Noriu tekėti su trumpa suknele, kuriuose salonuose Vilniuj yra jų pakankamai nemaža pasiūla? Ar tiesiog eiti į visus iš eilės? g.gif

Viena maciau Madonos salone. Labai trumpa wub.gif
Atsakyti
Ačiū, reiks užeit, visai šalia darbo 4u.gif
Aš norėčiau kiek virš kelių, nesinori mini ilgio ax.gif
Atsakyti
As suknele pirkausi is Madonos - likau labai patenkinta maloniu aptarnavimu. O ypatingas aciu poniai Rasai, labai malonus zmogus.
Siaip sis salonas tikrai originalias sukneles turi, ne taip kaip kiti salonai.
Atsakyti
Galiu rekomenduoti, tikrai nenusivilsite - o ir rupesciu maziau - sukneles nuoma internetu
SUKNELIU NUOMA

man pasiuvo individualiai, o po to pasieme i nuoma thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu nepasakyti gražių žodžių apie saloną Cymbeline, nors ten dirbanti moteris gal kiek sunkokai kalba lietuviškai blush2.gif , bet tik ji vienintelė iš tikrųjų stengėsi išsiaiškinti ko aš noriu, ko nepasakyčiau apie kitus čia dažnai minimus salonus.
Dėl to gavau suknelę apie kurią svajojau esu be galo patenkinta aptarnavimu ir rūpesčiu ir nuoširdžiai rekomenduočiau šį saloną.
Atsakyti
O aš štai jau po visų vestuvių, vargų ir atostogų smile.gif Suknelę nuomojausi iš Santos ir likau labai patenkinta. Atidavė idealiai tinkančią, nei ten suplyšusią, kaip forume kažkuriai atsitiko, nei nudriskusią. O vyro kostiumo tai visi klausinėjo, iš kur gavom smile.gif Būsimi jaunikiai jau planuoja tokį patį nuomotis.

Drabužius ištepliojom tik pudra ir apačios apsipurvino nuo žemės, tai nereikalavo jokių papildomų mokėjimų. Buvom sumokėję užstatą 200 lt už galimą sugadinimą, tai visą ir atidavė be problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 05 15, 17:13)
Galiu rekomenduoti, tikrai nenusivilsite - o ir rupesciu maziau - sukneles nuoma internetu
SUKNELIU NUOMA

man pasiuvo individualiai, o po to pasieme i nuoma  thumbup.gif

o pas juos modeliukai tik tokie kokie puslayje parodyti ?
Atsakyti
gal kuri buvot salone TAVO DIENA?Pravaziuoju daznai pro ji ir ten kabo visai grazios sukneles...kaip ten aptarnavimas?kainos?Dekoju..... wub.gif
Atsakyti
Internete uztikau neseniai atisdariusi salona (bent jau taip raso) "La Fleur", Daugeliskio g. Gal kuri lanketes? kaip sukneles, aptarnavimas?
Aciu smile.gif
Atsakyti