Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(drakosa @ 2008 04 29, 22:39)
Visų pirma, tai niekur nesakiau, kad  ten Gariūnų lygio suknios, taigi dezinformacijos neskleidžiu... tongue.gif
Man kokybė pasirodė prasta, nes man neparodė nei vienos naujos suknios, tai ir sakau, kad nepatiko. Tai mano nuomonė ir jei kas nori ten apsilankyti, tai prašom. O gal tik ten rasit savo svajonių suknią.... mirksiukas.gif
P.S. ir dar, į brangius Vilniaus salonus nebuvau net užsukus ir neketinu, nes neturiu tam pritaikytos kišenės.  4u.gif

O kodel neparode nauju sukniu? Neturejo ar kaip? unsure.gif Net keista man tik naujas ir rode.. Tiesa jos buvo neseniai gautos, tai gal anksciau ir neturejo g.gif
Atsakyti
Na ka pasidalinsiu savo ispudziais apie aplankytus salonus. Pirmiausia buvau Salone Milana, Laisves pr. Visai malonus aptarnavimas bet man pasiulyt turejo tik tris sukneles, bet viena is ju buvo tikrai visai simpatiska uz nuoma norejo 1600. Jau galvojau kad tai ir yra mano suknele bet dar nusprendziau paieskot. Tada nuvariau i Ieva. Zinot vat cia tai man buvo tragedija. Pasiule ziuret is katalogu nes sukniu daug bet kuria beparodyciau sako neturim doh.gif Toliau ka trauke sukneles tiesiog baisios bukles aptriususios kazkokios nesvarios. Na nesusipratimas kazkoks, o aptarnaujancios merginos 15 val. buvo matyt jau gerokai pavargusios. Paskui aplekiau visus salonus is eiles Basanaviciaus ir Savanoriu pr. Tragedija. Nieko gero, bent jau man. Tada nuvariau i Dea Martina Pylimo g. Tvarkinga aptarnavimas puikus tik sukneles ne mano skonio nors tikrai tvarkingos. Paskutinis kuriame ir radau ta issvajota suknia buvo Pronuptia salonas. Uzsidejau ja ir daugiau nieko detis net nenorejau. Visos suknios fantastiskos, moteris aptarnaujanti matosi ismano savo darba. Na vat tokie mano ispudziai.Tai tiek smile.gif
Atsakyti
As pernai irgi vaziavau per visus Vilniaus salonus.
Man vestuvini salona rekomendavo drauge, Cymbeline cia as ir radau savo svajoniu suknele. Tiesa, as ja issirinkau is katalogo http://www.cymbelineusa.com/index.htm (su juodu kaspinu po krutine) biggrin.gif
Tik nuotraukoje nesimate ilgas sleifas, bet moterys salone viska sutvarke. Aptarnavimas super thumbup.gif
Mano suknele po vestuviu buvo ir suplysusi ir purvini galai blush2.gif , bet niekas ir zodzio nepasake smile.gif
Tikrai geras salonas, rekomenduoju.

Atsakyti
QUOTE(kupeta @ 2008 04 29, 22:23)
O kodel neparode nauju sukniu? Neturejo ar kaip?  unsure.gif  Net keista man tik naujas ir rode.. Tiesa jos buvo neseniai gautos, tai gal anksciau ir neturejo g.gif

tai kad čia viskas praeitą sav. buvo g.gif gal mano feisas nepatiko... blink.gif
Atsakyti
man pats pats geriausias salonas yra Dea Martina, Pylimo g. ten tokios mielos pardavejos, taip gerai ir nuosirdziai pataria ir tiesiog pacios gyvena tavo vestuviu nuotaika.
As ten pernai progine suknele siuvausi ir siemet vestuvine pasisiuvau. Ten galima ir siustis ir nuomotis is katalogo ir aisku nusipirkti jeigu labai patinka smile.gif zodziu as visada tik ten ir einu ir savo draugems rekomenduoju. Kol kas visos patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 04 30, 15:41)
man pats pats geriausias salonas yra Dea Martina, Pylimo g. ten tokios mielos pardavejos, taip gerai ir nuosirdziai pataria ir tiesiog pacios gyvena tavo vestuviu nuotaika.
As ten pernai progine suknele siuvausi ir siemet vestuvine pasisiuvau. Ten galima ir siustis ir nuomotis is katalogo ir aisku nusipirkti jeigu labai patinka smile.gif zodziu as visada tik ten ir einu ir savo draugems rekomenduoju. Kol kas visos patenkintos smile.gif

tai tipo ten galima parodyti savo nuotrauka ir jie siuva? O galima, kad pasiutu ir issinuomotu, o ne parduotu?
Atsakyti
[quote=drakosa,2008 04 26, 17:44]
Na, vakar dariau turą po Vilniaus salonus.
nuvažiavau į "Korneliją", žemaitės g. - nepatiko niekas... schmoll.gif Suknelės visos vienodos, gal tik korsetai skiriasi, nelabai mačiau iš ko rinktis. Prieš keletą metų nuomavausi ten proginę suknią, labai patiko pati konsultantė. Šiuo metu ji dar tebedirba, bet gal buvo nenuotaikoj, o gal jau užkniso darbas, nes buvo itin nemaloni, po pirmos suknios pasimatavimo jau nesinorėjo net kalbėtis su ja. Kirpykla buvo tuščia, net kipėjos nebuvo... blink.gif Paklausiau dėl makiažo, pasakė tą patį kaip ir prieš tai megaitė kalbėjo (dėstytoja, per teliką rodo... g.gif ), paklausiau dėl bandomojo makiažo, sakė tokio nedaro. Mol ateik vestuvių dieną ir padarysim, o pažiūrėt kaip žmogus dirba ir su kuo - neįmanoma.

As galiu pasakiti viena , tu buvai atejusi i Kornelija (ir i kitus salonus ju yra daug ir as ju nevardinsiu) jau penktadieni, zmogus jau pavargsta, viena dirba padejeju neber, o dar ir darbo diena sestadienis pas ja, zmogus ne gelezinis kiekviena is musu galim nuotaika sugadinti.Merginos mes esam zmones, ir turim suprasti , kad darbas su zmonem yra gana labai sunkus, mes visos ateinam su savo kaprizom.
Isivaizduok kad tu turi savo salona, per diena gali ateiti 10 merginu, pamatuoti po 3-5 sukneles, sukneles kaip mano pazistama matavosi buvo gana sunki, as jos net nepakeliau, o isivaizduok tiek pakilnot tai jau no svorio protas krausis, ir dar gali sukti nosim kad ne tas, o jei siuntinis neatkeliavo skirtai dienai, pav. treciadieni o vestuves sestadieni, ka tada darisi ( cia atsitiko su manim, nevardinsiu as salono, bet man paciai 2 metus pries tai reikejo isnuomoti, uzsakiau savo didi ir siuntinio ner, vot tada ir as ir ji naktim nemegojom, suknele gabeno is Italijos, atejo siuntinis penktadieni 19 val, o sestadieni i vestuves) kaip sis fokusas tau patinka? ir sukneliu nuomos darbuotuojai nekalti, o kaltas gamintojas, kad laiku nepasiuvo ir neissiunte.
Kirpeja kaip zinau ir pas ja as lankausi( jau 10 metu) irgi pati savininke( dirba savo malonumuj o ne kaip kiti aria savininkams, man labai patinka ateiti pas ja ir matiti ja pailsejusi wub.gif o nepavargusia nuo arimo) ir viena dirba kiek viena diena, kada mums reikejo ji net nuo 6 rito jau su mumis pradejo dirbti. Kaip as zinau ji penktadieniais iseigine pasiema. ax.gif
Makijaza kuri daro dirba moteriske per du darbus , vat tada as su ja ir susipazinau( mes pas ja taip gerai pasikonsultavom del musu veiduko odos, tai labai daug ko gero suzinojom) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
manikiurininke irgi mano meistre ir irgi dirba per du darbus.
del to ten jei jus ateisite ir is kirpyklos nieko nerasite nepergivenkite, visko galima suzinoti is moters sukneliu nuomos mirksiukas.gif . O jei noras kila pasiziureti kaip zmogus atrodo ir kaip dirba su jaunosiom paskambinkite , suzinokite kada jaunaja sukuos ateikite ir ziurekite mirksiukas.gif thumbup.gif.
Pries tai kad lezuviu ploti, kad buvo be nuotaikos, ar visai nieko nebuvo pastatikite save i ju vietas, ir pasiziuresite kaip jiems yra saldi ju duona.
Niekada sitoj sferoj nedirbau ir kaip su jais teko pasisneketi, ir paklausiti kaip su jais dauguma sneka, o joms paskuj dar visa diena dirbti doh.gif , ne schmoll.gif nepavidziu tiems zmonems kurie dirba aptarnavomo sferoj ( visur kur reikia dendrauti su klientais).
Ir visiems kurie dirba su zmonem didelis ACIU uz tai , kad jie pasirinko siuos specialibes , uz ju kantribe.
Nepikit merginos jei ka nors blogai pasakiau, nemegstu kada lezuviais ploja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KET: 07 gegužės 2008 - 23:30
www.bridaldream.webs.com

QUOTE(Chippie @ 2008 04 27, 11:53)
tikrai grazios suknytes ir pasirinkimas gana platus ax.gif

Galila kad sis salonas Klaipedoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 08 gegužės 2008 - 08:10
QUOTE(KET @ 2008 05 07, 23:23)
As galiu pasakiti viena , tu buvai atejusi i Kornelija (ir i kitus salonus ju yra daug ir as ju nevardinsiu) jau penktadieni, zmogus jau pavargsta, viena dirba padejeju neber, o dar ir darbo diena sestadienis pas ja,  zmogus ne gelezinis kiekviena is musu galim nuotaika sugadinti.Merginos mes esam zmones, ir turim suprasti , kad darbas su zmonem yra gana labai sunkus, mes visos ateinam su savo kaprizom.
Isivaizduok kad tu turi savo salona, per diena gali ateiti 10 merginu, pamatuoti po 3-5 sukneles, sukneles kaip mano pazistama matavosi buvo gana sunki, as jos net nepakeliau, o isivaizduok tiek pakilnot tai jau no svorio protas krausis, ir dar gali sukti nosim kad ne tas, o jei siuntinis neatkeliavo skirtai dienai, pav. treciadieni o vestuves sestadieni, ka tada darisi ( cia atsitiko su manim, nevardinsiu as salono, bet man paciai 2 metus pries tai reikejo isnuomoti, uzsakiau savo didi ir siuntinio ner, vot tada ir as ir ji naktim nemegojom, suknele gabeno is Italijos, atejo siuntinis penktadieni 19 val, o sestadieni i vestuves) kaip sis fokusas tau patinka? ir sukneliu nuomos darbuotuojai nekalti, o kaltas gamintojas, kad laiku nepasiuvo ir neissiunte.
Kirpeja kaip zinau ir pas ja as lankausi( jau 10 metu) irgi pati savininke( dirba savo malonumuj o ne kaip kiti aria savininkams, man labai patinka ateiti pas ja ir matiti ja pailsejusi  wub.gif o nepavargusia nuo arimo) ir viena dirba kiek viena diena, kada mums reikejo  ji net nuo 6 rito jau su mumis pradejo dirbti. Kaip as zinau ji penktadieniais iseigine pasiema.    ax.gif
Makijaza kuri daro dirba moteriske per du darbus , vat tada as su ja ir susipazinau( mes pas ja taip  gerai pasikonsultavom del musu veiduko odos, tai labai daug ko gero suzinojom)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
manikiurininke irgi mano meistre ir irgi dirba per du darbus. 
del to ten jei jus ateisite ir is kirpyklos nieko nerasite nepergivenkite, visko galima suzinoti is moters sukneliu nuomos  mirksiukas.gif .  O jei noras kila pasiziureti kaip zmogus atrodo ir kaip dirba su jaunosiom paskambinkite , suzinokite kada jaunaja sukuos ateikite ir ziurekite  mirksiukas.gif  thumbup.gif.
Pries tai kad lezuviu ploti, kad buvo be nuotaikos, ar visai nieko nebuvo pastatikite save i ju vietas, ir pasiziuresite kaip jiems yra saldi ju duona.
Niekada sitoj sferoj nedirbau ir kaip su jais teko pasisneketi, ir paklausiti kaip su jais dauguma sneka, o joms paskuj dar visa diena dirbti  doh.gif , ne  schmoll.gif  nepavidziu tiems zmonems kurie dirba aptarnavomo sferoj ( visur kur reikia dendrauti su klientais).
Ir visiems kurie dirba su zmonem didelis ACIU uz tai , kad jie pasirinko siuos specialibes , uz ju kantribe.
Nepikit merginos jei ka nors blogai pasakiau, nemegstu kada lezuviais ploja.  mirksiukas.gif

brangioji,
visų pirma tai pasakiau savo nuomonę, o ne liežuviu "plojau", kaip tu išsireiškei.
Pati išdirbau 5 metus aptarnavimo sferoj, tiksliau buvau sekretorė, registruotoja, informacijos teikėja ir dar bala žino kas. Dirbau ne su gražiom nuotakom, o su vos kelias klases baigusiais, nieko negerbiančiais žmonėmis, kuriems dažniausiai viskas yra blogai. Pasakysiu viena - jei netinka ir nepatinka darbas, tai niekas neverčia jo dirbti. Darai tik blogiau - ir klientas nepatenkintas ir pačiai stresas ir nervai.
Aš tai konsultantei nieko blogo nepasakiau, mes kap tik labai draugiškai su ja elgėmės, bet kai pajauti, kad su tavim nenori net kalbėt, tai ką ten veikti. g.gif Tai jos darbas, brangioji, ir nuo to, ar kas nuomoja ar ne, ji gauna pinigus. O ten net nesinorėjo daugiau būti...
Ir dar, dėl grožio salono - kad nieko ten nebuvo, man nuo to nei šilta nei šalta, aš ne kvaila ir suprantu, kad žmonės gali būti ir kažkur kitur, bet labiausiai užkliuvo, kad nedaro bandomųjų makiažų. Nu kaip aš dabar ateisiu ir žiopsosiu į nuotaką, kai ją dažo ar kerpa. Nu pasakei tai ne į temą... blink.gif
Atsakyti
O man laaabai patiko salonas "Evelinta"... blush2.gif Malonus aptarnavimas, kainos nedideles ir sukneliu pasirinkimas puikus..... thumbup.gif Ir jos tikrai nenudevetos ir baltos...
Tik ten nera trumpu sukneliu ir apnuogintom nugarom iki uzpakaliuko nera.... ax.gif
Bet issirinkau labai grazia suknele, esu patenkinta ir medziagytes kokybe gera.... bigsmile.gif Tokia suknele "Elesnoj' nuomos kaina buvo 2000lt, o ten tokia pati suknele man kainavo tik 700lt...... thumbup.gif bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 05 08, 10:29)
brangioji,
visų pirma tai pasakiau savo nuomonę, o ne liežuviu "plojau", kaip tu išsireiškei.
Pati išdirbau 5 metus aptarnavimo sferoj, tiksliau buvau sekretorė, registruotoja, informacijos teikėja ir dar bala žino kas. Dirbau ne su gražiom nuotakom, o su vos kelias klases baigusiais, nieko negerbiančiais žmonėmis, kuriems dažniausiai viskas yra blogai. Pasakysiu viena - jei netinka ir nepatinka darbas, tai niekas neverčia jo dirbti. Darai tik blogiau - ir klientas nepatenkintas ir pačiai stresas ir nervai.
Aš tai konsultantei nieko blogo nepasakiau, mes kap tik labai draugiškai su ja elgėmės, bet kai pajauti, kad su tavim nenori net kalbėt, tai ką ten veikti.  g.gif  Tai jos darbas, brangioji, ir nuo to, ar kas nuomoja ar ne, ji gauna pinigus. O ten net nesinorėjo daugiau būti...
Ir dar, dėl grožio salono - kad nieko ten nebuvo, man nuo to nei šilta nei šalta, aš ne kvaila ir suprantu, kad žmonės gali būti ir kažkur kitur, bet labiausiai užkliuvo, kad nedaro bandomųjų makiažų. Nu kaip aš dabar ateisiu ir žiopsosiu į nuotaką, kai ją dažo ar kerpa. Nu pasakei tai ne į temą...  blink.gif

Bet kaip keista... As, kai lankiausi Kornelijos salone, likau labai patenkinta aptarnavimu smile.gif Matavausi tas suknelytes ilgai, staipiausi, o ta moteris labai maloniai padejo, o dar kiek patarimu dave!!! Tikra saunuole! thumbup.gif Ir svarbiausia net nekiso savo nuomones ir nepirso sukneliu nuomotis butent pas ja ir butent dabar.
Atsakyti
QUOTE(Lovelyvaidut @ 2008 05 11, 10:35)
Bet kaip keista... As, kai lankiausi Kornelijos salone, likau labai patenkinta aptarnavimu  smile.gif Matavausi tas suknelytes ilgai, staipiausi, o ta moteris labai maloniai padejo, o dar kiek patarimu dave!!! Tikra saunuole!  thumbup.gif Ir svarbiausia net nekiso savo nuomones ir nepirso sukneliu nuomotis butent pas ja ir butent dabar.

Man patiko Santa salone, nuomojausi vestuvine suknele ir kainos tikrai pigesnes nei Ievoj,ta pati suknele Ievoj kainavo 1200 Lt, o Santoj 800 Lt (bet nuleido kaina iki 600 Lt).As dziaugiuosi, tik gaila,kad suplesiau suknele... verysad.gif
Atsakyti