Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos mergaites, jei dar kas Pamena prazuvele. O prazuvele todel kad valgiau blush2.gif taigi pasirodo net 89 pasuekiau vel....Ir tai vis iskrova darydama. ..griztu vel.nebusiu super aktyvi. Bet prisidavinėsiu. Vis geda buvo rasyt kad tiek priaugau, bet va parasiau ir lengviau.....buvau pasieksiu pries kaledas 83.sian ryta maciau 89 doh.gif na judesiu toliau I prieki.
Atsakyti
Laba Sermuksneli; jo kg i virsu lipa greitai doh.gif kad taip kristu jie biggrin.gif

Ryte apsidziaigiau nes pamavuau beveik -1 kg nuo vakar, o bet taciau sestdienis nuodemingas blush2.gif Net nerasysiu, bet buvo pietus mieste, po to ledai su kava... Ir vakariene - soti, bus pliusas ryt doh.gif
Tiek kad daug prisivaoksciojom - gal 3 valandas mugej... Vaikai jau zirze juodai kad pavargo...
Sekmadienis tikiuos bus jau normalesnis
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 05, 21:04)
Sveikos  mergaites,  jei dar kas Pamena  prazuvele. O prazuvele  todel kad valgiau blush2.gif taigi pasirodo net 89  pasuekiau  vel....Ir tai vis iskrova darydama. ..griztu vel.nebusiu super  aktyvi. Bet prisidavinėsiu. Vis geda  buvo  rasyt  kad tiek priaugau,  bet va parasiau ir lengviau.....buvau pasieksiu pries kaledas  83.sian ryta maciau  89  doh.gif na judesiu  toliau I prieki.

Sveika sugrįžus 4u.gif visai nedaug privalgei, jei čia nuo Kalėdų mirksiukas.gif greit ir numesi, visai mums čia gerai sekasi, nors ir likę tik 4 atrodo bigsmile.gif kuo daugiau, tuo smagiau thumbup.gif

Aš apsiėjau šiandien be nuodėmių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Aciu visoms uz palaikyma ir padrasinima, ir siaip uz tiesiog buvima kartu. group.gif Taip, daug permainu pas mane siuo metu, bet as nepasiduosiu ir pasieksiu savo.

Siandien visai gerai laikiausi. Pietums buvom isleke i restoraneli salimais, labai skaniai pavalgiau. essen.gif Su suniu pasivaiksciojom, bibliotekon uzsukom. Smagi diena. smile.gif Rytoj eisiu sportuot.

Tiesa, siandien netyciom vel titanika paziurejau. Ir vel zliumbiau. Nu kodel as tokia jautri. Del visokiu mazmoziu galiu apsibliaut. doh.gif Juokas pro asaras tikraja ta zodzio prasme. lotuliukas.gif

Sermuksneli, jo, mes jau tokios cia. Tik atleidziam vadzias ir kilogramai grizta su kaupu. Teisingai Chazanovas kazkada sake - tu jau toks esi ir nieko nepakeisi. Turi visada ziureti ka dedi i burna.
Vakar ziurejau kazkokia laida ir viena manekene pasakojo, kad valgo kaip diedas, o figura ideali, nes tokia jos medziagu apykaita. Tuo momentu man taip pikta pasidare. Galvoju, nu kodel vieniems duota viskas veltui, o kiti turi visa dyvenima del to dirbti... Life is not fair, ane? cool.gif

Cia mano sestadieniniai pamastymai. biggrin.gif O dabar einu miegot ir sapnuot Leo. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 01:17)
Sveikutes.

Aciu visoms uz palaikyma ir padrasinima, ir siaip uz tiesiog buvima kartu. group.gif Taip, daug permainu pas mane siuo metu, bet as nepasiduosiu ir pasieksiu savo.

Siandien visai gerai laikiausi. Pietums buvom isleke i restoraneli salimais, labai skaniai pavalgiau. essen.gif Su suniu pasivaiksciojom, bibliotekon uzsukom. Smagi diena. smile.gif Rytoj eisiu sportuot.

Tiesa, siandien netyciom vel titanika paziurejau. Ir vel zliumbiau. Nu kodel as tokia jautri. Del visokiu mazmoziu galiu apsibliaut. doh.gif Juokas pro asaras tikraja ta zodzio prasme. lotuliukas.gif

Sermuksneli, jo, mes jau tokios cia. Tik atleidziam vadzias ir kilogramai grizta su kaupu. Teisingai Chazanovas kazkada sake - tu jau toks esi ir nieko nepakeisi. Turi visada ziureti ka dedi i burna.
Vakar ziurejau kazkokia laida ir viena manekene pasakojo, kad valgo kaip diedas, o figura ideali, nes tokia jos medziagu apykaita. Tuo momentu man taip pikta pasidare. Galvoju, nu kodel vieniems duota viskas veltui, o kiti turi visa dyvenima del to dirbti... Life is not fair, ane? cool.gif

Cia mano sestadieniniai pamastymai. biggrin.gif O dabar einu miegot ir sapnuot Leo. wub.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 05, 20:04)
Sveikos  mergaites,  jei dar kas Pamena  prazuvele. O prazuvele  todel kad valgiau blush2.gif taigi pasirodo net 89  pasuekiau  vel....Ir tai vis iskrova darydama. ..griztu vel.nebusiu super  aktyvi. Bet prisidavinėsiu. Vis geda  buvo  rasyt  kad tiek priaugau,  bet va parasiau ir lengviau.....buvau pasieksiu pries kaledas  83.sian ryta maciau  89  doh.gif na judesiu  toliau I prieki.

Nu pagaliau thumbup.gif as vis galvodavau nejaugi jau nebegrisi pas mus 4u.gif nukratysi tuos kg mirksiukas.gif
labas rytas,nezinau ar cia sinusitas ar kas,bet savijauta nekokia,jei ryt taip pat bus teks vaziuot iki ligonines pasirodyt gyd doh.gif kad ji kur velnias,niekur nei lakstau nei ka,ir va susirgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 00:17)

Nugi geriau negalvokim taip, nes kiti atrodo išvis tobulą gyvenimą gyvena, gražūs, liekni ,valgo ką nori, plaukai gražūs, dantys tobulu ir t..t., o jei dar turtingoj šeimoj gimę, šiltuose kraštuose gyvena lotuliukas.gif aš ir kartais taip pagalvoju,kad tikrai vieniem duoda ir dadrėbia kaip sakant, o kitiem va būna kažko ar visko pagaili doh.gif bet ką padarysi, toks gyvenimas, apie tai geriau negalvot ir savęs neliūdint, numesim mes tuos kg, taip dar įdomiau biggrin.gif turim kuo gyvenime šiaip ar taip džiaugtis, dar ir savo kūnais spėsim pasidžiaugt bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif frolka, tau daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif nusimato tingus sekmadienis wub.gif jau noris ramiai namie pabūt be jokių svečių ir jokių lėkimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 06 kovo 2016 - 09:50
Labas rytas.

O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo, aciu D.

Taip, Caramelia, tu teisi. Ir dar, kai pagalvoji - yra ir tokie, kurie visai nieko neturi...

Frolka, jetau, sveikatos balionu daug siunciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 11:29)
Labas rytas.

O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo

Jetus, sveikatos mamai 4u.gif kaip išmuša iš vėžių tokie dalykai unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 06, 12:38)
Jetus, sveikatos mamai 4u.gif  kaip išmuša iš vėžių tokie dalykai unsure.gif  verysad.gif

Aciu. As jau namuose. Viskas gerai. Sake del spaudimo taip atsitiko. Pusantros valandos kraujavo, liepe eit pas savo kardiologa kuo skubiau. Tiek ziniu siandienai. Uztad kiek teko prisiziureti per tas 3 valandas priemime. fear.gif

Pisryciams pavalgiau avizines koses. Bandysiu eit pasportuot. rolleyes.gif
Atsakyti
Man šiandien ėdadienis mamadienis, tai sėdžiu su vaikais ir valgau valgau valgau sąžiningai 😀 thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta.

Nu savaitgalis vel blogis pas mane...
Nu bet nieks kits cia nekalts kaip sakant

Tingisi baisiai i darba. gerai kad tik 4 dienas tereiks dirbt sia savaite. O blogai nes savaitgalis ilgas net 3 dienu... doh.gif laukia. Jei per 2 speju pliusa uzsivatyt, tai kas po 3 bus doh.gif

Geros visom dienos!
Atsakyti