Sveikos mergaites, jei dar kas Pamena prazuvele. O prazuvele todel kad valgiau
taigi pasirodo net 89 pasuekiau vel....Ir tai vis iskrova darydama. ..griztu vel.nebusiu super aktyvi. Bet prisidavinėsiu. Vis geda buvo rasyt kad tiek priaugau, bet va parasiau ir lengviau.....buvau pasieksiu pries kaledas 83.sian ryta maciau 89
na judesiu toliau I prieki.
Laba Sermuksneli; jo kg i virsu lipa greitai
kad taip kristu jie
Ryte apsidziaigiau nes pamavuau beveik -1 kg nuo vakar, o bet taciau sestdienis nuodemingas
Net nerasysiu, bet buvo pietus mieste, po to ledai su kava... Ir vakariene - soti, bus pliusas ryt
Tiek kad daug prisivaoksciojom - gal 3 valandas mugej... Vaikai jau zirze juodai kad pavargo...
Sekmadienis tikiuos bus jau normalesnis
Ryte apsidziaigiau nes pamavuau beveik -1 kg nuo vakar, o bet taciau sestdienis nuodemingas
Tiek kad daug prisivaoksciojom - gal 3 valandas mugej... Vaikai jau zirze juodai kad pavargo...
Sekmadienis tikiuos bus jau normalesnis
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 05, 21:04)
taigi pasirodo net 89 pasuekiau vel....Ir tai vis iskrova darydama. ..griztu vel.nebusiu super aktyvi. Bet prisidavinėsiu. Vis geda buvo rasyt kad tiek priaugau, bet va parasiau ir lengviau.....buvau pasieksiu pries kaledas 83.sian ryta maciau 89
Sveika sugrįžus
Aš apsiėjau šiandien be nuodėmių
Sveikutes.
Aciu visoms uz palaikyma ir padrasinima, ir siaip uz tiesiog buvima kartu.
Taip, daug permainu pas mane siuo metu, bet as nepasiduosiu ir pasieksiu savo.
Siandien visai gerai laikiausi. Pietums buvom isleke i restoraneli salimais, labai skaniai pavalgiau.
Su suniu pasivaiksciojom, bibliotekon uzsukom. Smagi diena.
Rytoj eisiu sportuot.
Tiesa, siandien netyciom vel titanika paziurejau. Ir vel zliumbiau. Nu kodel as tokia jautri. Del visokiu mazmoziu galiu apsibliaut.
Juokas pro asaras tikraja ta zodzio prasme.
Sermuksneli, jo, mes jau tokios cia. Tik atleidziam vadzias ir kilogramai grizta su kaupu. Teisingai Chazanovas kazkada sake - tu jau toks esi ir nieko nepakeisi. Turi visada ziureti ka dedi i burna.
Vakar ziurejau kazkokia laida ir viena manekene pasakojo, kad valgo kaip diedas, o figura ideali, nes tokia jos medziagu apykaita. Tuo momentu man taip pikta pasidare. Galvoju, nu kodel vieniems duota viskas veltui, o kiti turi visa dyvenima del to dirbti... Life is not fair, ane?
Cia mano sestadieniniai pamastymai.
O dabar einu miegot ir sapnuot Leo.
Siandien visai gerai laikiausi. Pietums buvom isleke i restoraneli salimais, labai skaniai pavalgiau.
Tiesa, siandien netyciom vel titanika paziurejau. Ir vel zliumbiau. Nu kodel as tokia jautri. Del visokiu mazmoziu galiu apsibliaut.
Sermuksneli, jo, mes jau tokios cia. Tik atleidziam vadzias ir kilogramai grizta su kaupu. Teisingai Chazanovas kazkada sake - tu jau toks esi ir nieko nepakeisi. Turi visada ziureti ka dedi i burna.
Vakar ziurejau kazkokia laida ir viena manekene pasakojo, kad valgo kaip diedas, o figura ideali, nes tokia jos medziagu apykaita. Tuo momentu man taip pikta pasidare. Galvoju, nu kodel vieniems duota viskas veltui, o kiti turi visa dyvenima del to dirbti... Life is not fair, ane?
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 01:17)
Sveikutes.
Taip, daug permainu pas mane siuo metu, bet as nepasiduosiu ir pasieksiu savo.
Su suniu pasivaiksciojom, bibliotekon uzsukom. Smagi diena.
Rytoj eisiu sportuot.
Juokas pro asaras tikraja ta zodzio prasme.
O dabar einu miegot ir sapnuot Leo.

QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 05, 20:04)
Nu pagaliau
labas rytas,nezinau ar cia sinusitas ar kas,bet savijauta nekokia,jei ryt taip pat bus teks vaziuot iki ligonines pasirodyt gyd
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 00:17)
Nugi geriau negalvokim taip, nes kiti atrodo išvis tobulą gyvenimą gyvena, gražūs, liekni ,valgo ką nori, plaukai gražūs, dantys tobulu ir t..t., o jei dar turtingoj šeimoj gimę, šiltuose kraštuose gyvena
Labas rytas
Labas rytas.
O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo, aciu D.
Taip, Caramelia, tu teisi. Ir dar, kai pagalvoji - yra ir tokie, kurie visai nieko neturi...
Frolka, jetau, sveikatos balionu daug siunciu.
O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo, aciu D.
Taip, Caramelia, tu teisi. Ir dar, kai pagalvoji - yra ir tokie, kurie visai nieko neturi...
Frolka, jetau, sveikatos balionu daug siunciu.
QUOTE(Airisė @ 2016 03 06, 11:29)
Labas rytas.
O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo
O mano rytas prasidejo ligonines priimamajam. Mamai teko kviesti greitaja, tai va sedim laukiam tyrimu rezultatu. Kadangi mama geria krauja skystinancius vaistus ir jai pradejo begt is nosies kraujas, negalejo niekaip sustabdyti, tai kviete greitaja. Dabar kraujavimas apstojo
Jetus, sveikatos mamai
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 06, 12:38)
Aciu. As jau namuose. Viskas gerai. Sake del spaudimo taip atsitiko. Pusantros valandos kraujavo, liepe eit pas savo kardiologa kuo skubiau. Tiek ziniu siandienai. Uztad kiek teko prisiziureti per tas 3 valandas priemime.
Pisryciams pavalgiau avizines koses. Bandysiu eit pasportuot.
Man šiandien ėdadienis mamadienis, tai sėdžiu su vaikais ir valgau valgau valgau sąžiningai 😀
Laba ryta.
Nu savaitgalis vel blogis pas mane...
Nu bet nieks kits cia nekalts kaip sakant
Tingisi baisiai i darba. gerai kad tik 4 dienas tereiks dirbt sia savaite. O blogai nes savaitgalis ilgas net 3 dienu...
laukia. Jei per 2 speju pliusa uzsivatyt, tai kas po 3 bus
Geros visom dienos!
Nu savaitgalis vel blogis pas mane...
Nu bet nieks kits cia nekalts kaip sakant
Tingisi baisiai i darba. gerai kad tik 4 dienas tereiks dirbt sia savaite. O blogai nes savaitgalis ilgas net 3 dienu...
Geros visom dienos!