Niu ką, dar vienai dienai + dedu, nes jau lovoj tupiu su mažiais. Šį penktadienį man ir matavimasis, įdomu apimtis stebėt
ir bus praktiškai du mėnesiai praėję nuo pirmo rimto prisidavimo čia šiais metais
vis skaičiuoju nuo prisidavimo čia ir nuo kilo.lt eros
saldžių sapnų
Laba vakariuka. As neissimatavau pradzioj o gaila , butu idomu.as ryt imu iskrova o gal su matysiu ir dvi dienas kokius grikius ir kefyra palest
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 08, 23:32)
Laba vakariuka. As neissimatavau pradzioj o gaila , butu idomu.as ryt imu iskrova o gal su matysiu ir dvi dienas kokius grikius ir kefyra palest
skaiciau apie pratima lenta, vakar p aBandziau valiojau gal 20 sek. O sian pajutau ka pilvo rumen is maudena . Pasirodo yra kazkur dar jie pas mane
tai sian keliskart dariau, isvis maudzia. Vadinas geras 
Aš išsimatavau tik prieš kokį mėnesį, pradžioje jau pakako, kad pasiryžau pasisvert, bijojau infarktą gaut
Laba ryta, kaip nuotaikos?
Mano vidutiniskos, nes darbas gadina. O siaip viskas ok.
Man pusryciam kazkokia neaiski kose - panasi lyg i perline, bet lyg ir nea. Su kazkokiu kaip sirupu. Nu fek si karta, turbut nei puses neiveiksiu. Nu bet tik i nauda kaip sakant
Geros jum dieneles
Mano vidutiniskos, nes darbas gadina. O siaip viskas ok.
Man pusryciam kazkokia neaiski kose - panasi lyg i perline, bet lyg ir nea. Su kazkokiu kaip sirupu. Nu fek si karta, turbut nei puses neiveiksiu. Nu bet tik i nauda kaip sakant
Geros jum dieneles
Labas rytas
už lango rūkas ir lietus, fek. Kava su bananu išgerta ir suvalgyta, kaupiuosi sportuot, visiems vaikams džiaugsmas kai aš sportuoju
)
QUOTE(eglutyte @ 2016 03 08, 19:59)
O apie minusa Bevale cia pradejo
Aha jauciu pas mane nebus minuso visai. Susivariau vakar. Kadangi kinas baigesi po 20 val, tai jau namuose butu buve velu gamint vaikui vakariene, uzvaziavom i Mcdonalda parsivezt namo valgyt, tai hmm prisivalgiau ir as ta proga. Dabar sazine grauzia, ale jau po laiko. Vakar tai tylejo
QUOTE(bevale @ 2016 03 09, 11:13)
Aha jauciu pas mane nebus minuso visai. Susivariau vakar. Kadangi kinas baigesi po 20 val, tai jau namuose butu buve velu gamint vaikui vakariene, uzvaziavom i Mcdonalda parsivezt namo valgyt, tai hmm prisivalgiau ir as ta proga. Dabar sazine grauzia, ale jau po laiko. Vakar tai tylejo 
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 09, 09:28)
o man skanu, megstu junk'a
Sveikos,na as dar sergu,jau ir balso neturiu,bet dar bandau kapstytis be antibu,daktare sake isvis be reikalo nekalbet
tai man sunkoka,kai as megstu palialialiuot
QUOTE(bevale @ 2016 03 09, 12:01)
o man skanu, megstu junk'a
Aisku yra geresniu vietu nei mc, bet tiesiog salia buvo, tai.. Ai nu jau po laiko.
Junk'ą ir aš mėgstu, tik ne mc
Frolka, sveikatos tau
Sveikos. As kaune pas dantiste laukiu. Grikiauju kefyrauju. Pasigirsiu senukuos nuolaida sporto prekem nusipirkau kilimeli ir svoris po 2 kg, Tikiuosi prisiversiu sportuot. O gal kuri zino koki super puslapiuka paprastai mankstai tai kokio pusvalandzio ar valandos?
Frolka sveik
Frolka sveik
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 09, 17:07)
Sveikos. As kaune pas dantiste laukiu. Grikiauju kefyrauju. Pasigirsiu senukuos nuolaida sporto prekem nusipirkau kilimeli ir svoris po 2 kg, Tikiuosi prisiversiu sportuot. O gal kuri zino koki super puslapiuka paprastai mankstai tai kokio pusvalandzio ar valandos?
Frolka sveik
Frolka sveik
Aš sportuoju pagal kilo programą. Galėčiau pasidalinti, pascreenšotinus, nors nieko ten ypatingo. Bet kai man nepatinka straksėt, tai man tinka