Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba 4u.gif

Kaip fainai trys laisvos dienos preisaky thumbup.gif dar biski namie tik turiu padirbt, nu bet kaip nors.

Savaitgaliui planas nenukrypt nuo savo planelio... tikiuosi pavyks si kart. Labai nenoriu vel viso savaites darbo sugadint per 2 dienas

Meniukas:
psr - perline kose su trupuciu moliugo
pietus - sriuba su lesiais astir ir agurko salotos
uzkandziam - bananas ir morkytes su humusu
vakariene - virtiniai su varkse ir zalumynais

Siandien viskas skanu buvo rolleyes.gif

Einu dar pasidarbuot ir I lova. Ryt tikiuosi minusiuko

Pamirsau blush2.gif Valmiera su gimtadieniu birthday.gif Linkiu kad svajones pildytusi thumbup.gif ir sveikatos, jo visu svarbiausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutyte: 10 kovo 2016 - 20:44
Laba vakara 4u.gif šiandien smagiai pasivaikštinėjau, po pardas prasiėjau, norėjos ką pirkt, bet pažadėjau sau dar po 5 kg biggrin.gif tiesa vieną suknelę nusipirkau papigiai, net nesimatavus, jei tilspiu ant velykų pasipuošiu, gaila tik kad juoda doh.gif bet tokia visur einama, suseis bigsmile.gif kai svorį numesiu blush2.gif ir dar sumasčiau kad norėsiu paplėšytų džinsų. Ar gal jau per "sena" g.gif su mityba nenugrybavau, nebuvo kada, nors aišku gundžiaus kur kavos skanios užeit, bet atsispyriau, taigi ryt svertis ir matuotis lotuliukas.gif gražios visoms ryt šventės wub.gif mano vyrui ryt laisva, tai nors ne lietuvis, bet sakė reiks kažkaip gražiai paminėt bigsmile.gif padarysiu aš jam bliūdą salotų geltona žalia raudona lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kuris laikas skaitinėju kaip Jums sekasi lieknėti 4u.gif Nuspręndžiau ir aš prisijungti ax.gif Smagaus tortadienio, Valmiera happybday.gif
Niekada nebuvau labai lieknutė, 72kg ilgą laiką buvo pastovus svoris. Bet kažkaip po truputį, po biškutį pradėjau stambėti, o kai prieš kokius 8 metus pradėjau dirbti sėdimą darbą tai ir užaugau doh.gif
Mano planas: per mėnesį po -1kg. Staigiai aš nemoku, ir nenoriu. Pradėjau vasario 10- 118,9kg, šiandien lygiai mėnuo- 117,5kg. Planas įvykdytas, žinau kad pirmieji kilogramai lengviau krinta, bet tikiuosi vasarą daugiau judėsiu ir mano planas bus įvykdytas. Iki Naujųjų tikiuosi sverti 109kg. Būtų minus lygiai tiek kiek per 2015-uosius ir priaugau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 10, 21:50)
Laba vakara 4u.gif šiandien smagiai pasivaikštinėjau, po pardas prasiėjau, norėjos ką pirkt, bet pažadėjau sau dar po 5 kg biggrin.gif  tiesa vieną suknelę nusipirkau papigiai, net nesimatavus, jei tilspiu ant velykų pasipuošiu, gaila tik kad juoda doh.gif  bet tokia visur einama, suseis bigsmile.gif kai svorį numesiu blush2.gif  ir dar sumasčiau kad norėsiu paplėšytų džinsų. Ar gal jau per "sena" g.gif  su mityba nenugrybavau, nebuvo kada, nors aišku gundžiaus kur kavos skanios užeit, bet atsispyriau, taigi ryt svertis ir matuotis lotuliukas.gif  gražios visoms ryt šventės wub.gif mano vyrui ryt laisva, tai nors ne lietuvis, bet sakė reiks kažkaip gražiai paminėt bigsmile.gif padarysiu aš jam bliūdą salotų geltona žalia raudona lotuliukas.gif

fainai pasishopint, kai gali ka nusipirkti blush2.gif Man tai tragedija kai ko prireikia, neimanoma nieko rast LT didelem moterom blush2.gif
QUOTE(Jerda @ 2016 03 10, 22:41)
Sveikos, jau kuris laikas skaitinėju kaip Jums sekasi lieknėti  4u.gif Nuspręndžiau ir aš prisijungti  ax.gif Smagaus tortadienio, Valmiera happybday.gif
Niekada nebuvau labai lieknutė, 72kg ilgą laiką buvo pastovus svoris. Bet kažkaip po truputį, po biškutį pradėjau stambėti, o kai prieš kokius 8 metus pradėjau dirbti sėdimą darbą tai ir užaugau  doh.gif
Mano planas: per mėnesį po -1kg. Staigiai aš nemoku, ir nenoriu. Pradėjau vasario 10- 118,9kg, šiandien lygiai mėnuo- 117,5kg. Planas įvykdytas, žinau kad pirmieji kilogramai lengviau krinta, bet tikiuosi vasarą daugiau judėsiu ir mano planas bus įvykdytas. Iki Naujųjų tikiuosi sverti 109kg. Būtų minus lygiai tiek kiek per 2015-uosius ir priaugau smile.gif

Labas Jerda biggrin.gif Smagu kad musu bus daugiau Sekmes metant svoriuka. Mes panasioj "kategorijoj"
as tai zinau kad letai mesti svori naudinga, nu bet noriu greitai ir viskas biggrin.gif nervuojuos kai daug nekrenta
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 03 10, 23:26)

Labas Jerda biggrin.gif Smagu kad musu bus daugiau Sekmes metant svoriuka. Mes panasioj "kategorijoj"
as tai zinau kad letai mesti svori naudinga, nu bet noriu greitai ir viskas biggrin.gif nervuojuos kai daug nekrenta

Dėkui už priėmimą į kompaniją smile.gif
Aš irgi norėdavau daug ir greitai, bet š..nai gaudavosi, kelis numesdavau, o paskui lyg stengdamasi "kompensuoti" pradėdavau daugiau valgyti ir vėl staigiai ataugdavo ir dar su procentais doh.gif Tai dabar po truputį, nesikamuojant ir pajaučiant kaip geriau jaučiuosi. Jau dabar ties liemeniu lankstesnė jaučiuosi :)Lengvumo jausmas atsiranda. Kurgi neatsiras kai vakare norėdama kažko užkrimsti pasižiūriu į šaldytuvą ir .. einu prie kriauklės vandens gerti lotuliukas.gif Velniškai nervina didesnis prakaitavimas, kuris atsirado kartu su antsvoriu. Va jo labiausiai ir trokštu atsikratyti. O kaip Jums merginos pasijautė savijauta-sveikata sumažėjus svoriui?

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 10, 22:41)
Sveikos, jau kuris laikas skaitinėju kaip Jums sekasi lieknėti  4u.gif Nuspręndžiau ir aš prisijungti  ax.gif Smagaus tortadienio, Valmiera happybday.gif
Niekada nebuvau labai lieknutė, 72kg ilgą laiką buvo pastovus svoris. Bet kažkaip po truputį, po biškutį pradėjau stambėti, o kai prieš kokius 8 metus pradėjau dirbti sėdimą darbą tai ir užaugau  doh.gif

Sveika prisijujgus 4u.gif bet ir kantrybė geležinė bigsmile.gif -1 kg per mėnesį su tokiu svoriu, tai laaaaabai jau lėtai doh.gif bet aišku, kiekviena renkasi kaip sau geriau, svarbu judam link savo tikslų rolleyes.gif thumbup.gif svorio numetus sparnai išauga mirksiukas.gif aš bėdų su prakaitavimu ar šiaip kokių sveikatos nusiskundimų neturiu ir neturėjau, bet kooooks jausmas kai galiu pastralsėt su dukrom muziką pasileidus be jokios pompos wub.gif ar laiptais į trečią aukštą užbėgt net nepadusus bigsmile.gif žodžiu, vien pliusai mirksiukas.gif

Eglutyte, čia su rūbais problemų nėra, dydžiai iki UK 32 berods lotuliukas.gif bet tai irgi labai negerai, nea taip galima augti ir augti, jokio diskomforto, nusiperki tik didesnių rūbų ir dzin biggrin.gif daug kas taip ir auga be galo čia... ooj kokių žmonių yra verysad.gif

Niu ką, aš jau lovoj, pavargus kaip šuva... gražių rytoj visoms skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas thumbup.gif na pagaliau dideja gretos thumbup.gif saunuoles merginos thumbup.gif su svente 4u.gif as dar sergu,jau baisiai nusibodo doh.gif
Atsakyti
Laba ryta

Pas mane -1,1 kg sia savaite ir dabar 113,5 kg.

Su svente mergaites thumbup.gif as pasisveriau ir dar i lova isliuogiau

Atsakyti
Sveikos.siryt 86.9tai beveik 2 kg minus per savaite. Grikiauju trecia diena, nu supykus ant saves ax.gif .skanu tie grikiai vis dar su kefyru biggrin.gif geros dienos
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pas mane šįryt 86.7 kg bigsmile.gif per du mėnesius nuritinau apie 10 kg, aš pusiaukelėj link savo tikslo thumbup.gif vėliau matuosiuosi apimtis, dabar miegamam mano vyrai su metru miega, nenoriu lyst lotuliukas.gif

Eglutyte, va kaip super krenta!

Sermuksneli wow thumbup.gif tu man primeni mane pačią prieš porą metų, aš vis pagrikiaudavau ir pavarydavau po kelis kg per savaitę. Nu dabar niekaip negaliu doh.gif aplamai kažkaip jokių košių nesinori rolleyes.gif

Gražaus ilgojo savaitgalio visoms, pasistenkim neužsišvęst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 11 kovo 2016 - 09:31
Labas rytas, su Lietuvos svente sveikinu 4u.gif Trys laisvos, tai gero visoms ilgo savaitgalio, pailsekit wub.gif
As si karta su 0 ateinu sad.gif Jei per savaitgali pavalgau i pliusa, tai paskui likusias dienas numetineju, nesamone kazkokia. Atrodo ir motyvacijos yra, noriu buti grazi, noriu jaustis lengva, nu bet bevale esu visiska. Truksta ilgalaikio uzsispyrimo man-uzsidegu staigiai ir perdegu taip pat greitai. Bet nepasiduosiu, atgal tikrai negrisiu schmoll.gif Aciu Dievui man bent jokiu "uzedimo" ar nutrukimo stadiju nebuna.

Labas naujokei, junkis, smagu kai daugiau musu smile.gif
Valmiera, su praejusiu gimtadieniu!
Sermuksneli, ir tau sveika sugrizus!
Atsakyti
Sermuksneli - vau kokie rezultatai thumbup.gif smagu

Caramelia, saunu kad pusiaukele 4u.gif svarbu neuzstrigt biggrin.gif

o Bevale, tai ka primeni man mane biggrin.gif as ir taip pansiai 2 savaites zaidziu, tik gal paprastom dienom gaunasi kad daugiau prisilaikau ir bendrai gaunas minusiukas. si savaitgali bandysiu 1500 kcal nevirsyt ziuresiu kaip seksis.
Atsakyti