Labas rytas
saulė už lango, iškart nuotaika kitokia
Sveikos,
noriu prisijungti i jusu buri
tikiuosi priimsite.
Praejo 5 menesiai po gimdymo. Per sita ilga laukimo ir dziaugsmo laikotarpi leidau sau daug
tai dabar atejo sunkus etapas nukratyti visus tuos kilogramus.
Kol kas planuoju atsisakyti visokiu uzkandziavimu ir sveikiau maitintis. Ir ant treniruoklio bent pusvalandziui uzlipti kol mazyle miega. Ir viena karta per savaite daryti iskrovos diena.
Pradinis svoris 115,4 kg , oi kaip geda man pries save. Norimas svoris 90kg.
Praejo 5 menesiai po gimdymo. Per sita ilga laukimo ir dziaugsmo laikotarpi leidau sau daug
Kol kas planuoju atsisakyti visokiu uzkandziavimu ir sveikiau maitintis. Ir ant treniruoklio bent pusvalandziui uzlipti kol mazyle miega. Ir viena karta per savaite daryti iskrovos diena.
QUOTE(Lolitukas @ 2016 03 17, 12:57)
Sveikos,
tikiuosi priimsite.
tai dabar atejo sunkus etapas nukratyti visus tuos kilogramus.
Sveika prisijungus
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 17, 13:21)
Sveika prisijungus
aš irgi čia rimčiau susiėmiau tik kai mažiams 5 mėn. buvo
ar maitini dar? Koks ūgis tavo? Nereik gėdintis, šaunuolė, kas pasiryžai, nukratysim 
Mano pieno liko tik dviem maitinimams
Butinai reikia nukratyti, nes nera ka apsirengti
QUOTE(Lolitukas @ 2016 03 17, 13:54)
Mano pieno liko tik dviem maitinimams
tai misinukas pagrindinis maistas jau. As mazyte
1,65cm.
spintoje iki nestumo rubai visi mazesni. 
Viskas bus gerai, iki vasaros jau turėsi ką apsirengt, jei sąžiningai prisižiūrėsi
Sveikos ar laukiat prisidavimo? As taip graziai laikiausi, o vakar vakare privalgiau, tai nzn ka priduosiu manau minusiuku vistiek.sunus susirgo
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 17, 14:14)
Viskas bus gerai, iki vasaros jau turėsi ką apsirengt, jei sąžiningai prisižiūrėsi 
Aciu uz palaikyma
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 17, 14:22)
Sveikos ar laukiat prisidavimo? As taip graziai laikiausi, o vakar vakare privalgiau, tai nzn ka priduosiu manau minusiuku vistiek.sunus susirgo 
O kada prisidavimas, beskaitydama kazkur praziopsojau :S
Sveikatos jums!
QUOTE(sermuksnelis @ 2016 03 17, 14:22)
Tiesą pasakius nelaukiu
Lolitukas, prisidavimai pas mus penktadieniais
Sveikos. Uzbegu atsizymet. Naujokei labas ir sekmingo starto.
As su maistu grybauju siuo metu, sunku dar kramtyt, tai stengiuos kazka minksta valgyt. Manau ryt pliusa priduosiu, bet reiks jau susiimti. Iki Paryziaus turiu dar suliekneti, kad galeciau ramiai sau Disneylende su dukra ant atrakcionu suktis.
Nors skaiciau, kad ten ir zymiai pilnesnes mamos supasi.
O siaip darbas darbas darbas, namuose poilsis, keliones planavimas, tuom ir uzsiemus siuo metu. Dukrai atostogos bus ilgos, bus balaganas namie.
Rytoj prisiduodam.
Stipriai nebarsiu uz pliusus, nebijokit.
As su maistu grybauju siuo metu, sunku dar kramtyt, tai stengiuos kazka minksta valgyt. Manau ryt pliusa priduosiu, bet reiks jau susiimti. Iki Paryziaus turiu dar suliekneti, kad galeciau ramiai sau Disneylende su dukra ant atrakcionu suktis.
O siaip darbas darbas darbas, namuose poilsis, keliones planavimas, tuom ir uzsiemus siuo metu. Dukrai atostogos bus ilgos, bus balaganas namie.
Rytoj prisiduodam.
Sveikos, amlonu kad naujokių atsiranda, o tai senosios dauguma prie manęs jau smilgomis gali vadintis
O vakar mane kolegė "užmušė" Jau antras mėnuo kaip šiek tiek prisilaikau, iš ryto dar kaip tik pagalvojau -"Va jau ir pilvukas sumažėjo". Dieną prieina prie manęs kolegė ir sako:
-Jerda tu tik neįsižeiski noriu užduoti tau klausimą
Sakau:
-Klausk
O ji:
-Ar nesilauki?
Pasimečiau kaip slyva tašėj, vos išlemenau:
-Na ne.
O ji sau tarška:
-O žiūri kaip ir pilvas padidėjęs... lalala blablabla...
QUOTE(Airisė @ 2016 03 17, 22:11)
O kaip prisidavimas vyksta? Čia rašom ar AZ
QUOTE(Airisė @ 2016 03 17, 22:11)
Iki Paryziaus turiu dar suliekneti, kad galeciau ramiai sau Disneylende su dukra ant atrakcionu suktis.
Rytoj prisiduodam.
Stipriai nebarsiu uz pliusus, nebijokit. 
Rytoj prisiduodam.
Sveika, smagūs rūpesčiai artėjančia kelione
QUOTE(Jerda @ 2016 03 17, 22:53)
Sveikos, amlonu kad naujokių atsiranda, o tai senosios dauguma prie manęs jau smilgomis gali vadintis
Na nieko, mes turime daugiau iš ko tuos kilogramiukus mesti
O vakar mane kolegė "užmušė" Jau antras mėnuo kaip šiek tiek prisilaikau, iš ryto dar kaip tik pagalvojau -"Va jau ir pilvukas sumažėjo". Dieną prieina prie manęs kolegė ir sako:
Sakau:
-Klausk
O ji:
-Ar nesilauki?
-Na ne.
O ji sau tarška:
Sakau:
-Klausk
O ji:
-Ar nesilauki?
-Na ne.
O ji sau tarška:
Uojetus
Na aš jau lovoj, prisrėbiau sriubos vakarienei tris lėkštes
Sveikos mergaitės
Užsuku atsižymėti, kad niekur nedingau vos prisijungusi prie jūsų
. Tiesiog jau kelinta diena, kaip namo po devynių grįžtu, tai nelabai yra laiko prie kompo prisėsti.
Kažkaip per tuos vėlyvus sugrįžimus išsimušiau visai iš ritmo: ir užkandu šiek tiek per vėlai ir sportui laiko visai nebelieka.
Lolitukas, sveika prisijungusi
. Aš irgi čia naujokė.
Kokia smagi kelionė laukia,
Na, žinoma, pas kolegę taktikos jokios, bet... užtat geras spyris į užpakalį pačiai.
Gal tai kaip tik į naudą, gera proga dar labiau susiimti.
Užsuku atsižymėti, kad niekur nedingau vos prisijungusi prie jūsų
Kažkaip per tuos vėlyvus sugrįžimus išsimušiau visai iš ritmo: ir užkandu šiek tiek per vėlai ir sportui laiko visai nebelieka.
Lolitukas, sveika prisijungusi
QUOTE(Airisė @ 2016 03 17, 21:11)
Kokia smagi kelionė laukia,
QUOTE(Jerda @ 2016 03 17, 21:53)
Dieną prieina prie manęs kolegė ir sako:
Sakau:
-Klausk
O ji:
-Ar nesilauki?
-Na ne.
O ji sau tarška:
Sakau:
-Klausk
O ji:
-Ar nesilauki?
-Na ne.
O ji sau tarška:
Na, žinoma, pas kolegę taktikos jokios, bet... užtat geras spyris į užpakalį pačiai.