Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 18, 18:50)
Pas mus (UK) ir darželiams atostogos. O vaikų vienų jokiais būdais palikti negalima berods iki 11 metų smile.gif nežinau kaip Lietuvoj.

O Lietuvoje tik mokyklos atostogauja, darželiai dirba, o vaikai jei tėvai neturi kitos išeities arba jais pasitiki pabūna namuose vieni
Atsakyti
Laba, pagaliau namie, savaitgalis thumbup.gif

Mano vaikai bus su seneliais, man 100 proc. ramu wub.gif
Vienu kol kas nepalieku nors abu mokykliniai; bet cia del to kad turiu tevukus kurie mielai pabuna... Nebutu tevuku, kazko kito galvotume. O man nereik tada 6 keltis u mokykla vezt, vakarais pamoku tikrint, o su didesniu tai ir pasedet kartais tenka, sunkiau jam su mokslais doh.gif
Tai vat kai jiem atostogos ir mantaip pat lengviau thumbup.gif

Pabus daugiau lauke gal g.gif nors siandien tai baisus oras
Atsakyti
Sveikos atsiprasau , kad velai, kitaip neisejo 85.8 pas mane.vaikas serga, dirbu uf kaip nesmagu tos ligos, geriau antibus angina, tikiuos ryt bent tempa nebekils unsure.gif
Atsakyti
Sorry, kad veluoju. Stai rezultatai. Lolitukas, truksta tavo ugio. Brukstelk man az, kad nepasimestu kitam kartui. smile.gif
Visos saunuoles, as cia tik visa statistika gadinu. doh.gif

user posted image

first.gif sermuksnelis
second.gif Jerda
third.gif Caramelia30

Kitos irgi saunuoles. thumbup.gif Na o cia as sia vasara. doh.gif
user posted image

QUOTE(bevale @ 2016 03 18, 12:36)
Airise, kaip faina del keliones thumbup.gif Vis tik ikalbinai vyra?? bigsmile.gif O del atrakcionu tai nera ko pergyvent, as supausi sau visur ir ka, pilna dar ne tokiu buvo biggrin.gif Dziaugiuosi uz tave ir isivaizduoju kaip dukryte laukia wub.gif
Oj nesakyk. As ir pati labai laukiu. Ir i ta Disneilenda noriu. blush2.gif Zodziu, mano svajone issipildys. Svajojau beveik 10 metu apie Paryziu. Paskutinius penkis metus labai intensyviai. biggrin.gif
Jo, MB vis pazyzdavau, tai uztruko tik 2 men, kol jam daejo. lotuliukas.gif

Visko neskaiciau, soriuka, einu sunio vest ir liulia. Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už lentelę 4u.gif niu šiandien aš kaip šuva nusikaliau... užsisakiau gi suknelę proginę tokią, daugmaž dydį ėmiau "sumažėjimui", bet kai gavau ir pasimatavau, tai per krūtinę niekaip netilpčiau jei sukūsčiau iki tiek, kad šonkauliai šviestūsi lotuliukas.gif tai teko grąžint ir didesnę užsisakyt. Dar atsiliepimuose buvo parašyta kad dydžiai mažinti1-2 dydžiais, bet kur aš, praignoravau galvoju sukūsiu lotuliukas.gif tai trenkiaus su visais vaikais priduot, o kad būtų naudinga tai pėstute biggrin.gif sportas sveikata gal ale.. pavargau doh.gif šiandien gerai "atlaikyta" diena, tikiuos ir ryt daug nenugrybaut, nes kitą savaitgalį šventės, reik bent iki jų sąžiningai pamest kiek įmanoma blush2.gif

Airise ale kokia tu apsupatenkinys tą vasarą būsi lotuliukas.gif susiimk nu, laikom gi frontą kartu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz lentele 4u.gif duomenys issiunciau.
Sveikinu prizininkes smile.gif o mums pavyzdys, kad reikia pasitempti smile.gif

Oi kaip faina atostogos ir Paryzius smile.gif Laukia daug nerealiu akimirku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2016 03 18, 23:51)

Sveikinu prizininkes smile.gif o mums pavyzdys, kad reikia pasitempti smile.gif

Dėkoju už sveikinimus, bet tikiuosi tarp prizininkių daugiau nepakliūti. Padauginau, jau pora dienų galva svaigo, pirmiausia maniau nuo didelės įtampos ir streso, sriaubiau arbatėles raminančias- nė velnio nepadėjo schmoll.gif , pradėjus normaliai valgyti viskas susitvarkė- reiškia padauginau kūdintis.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 19, 15:29)
Dėkoju už sveikinimus, bet tikiuosi tarp prizininkių daugiau nepakliūti. Padauginau, jau pora dienų galva svaigo, pirmiausia maniau nuo didelės įtampos ir streso, sriaubiau arbatėles raminančias- nė velnio nepadėjo  schmoll.gif , pradėjus normaliai valgyti viskas susitvarkė- reiškia padauginau kūdintis.

Zinoma, reikia neuzsimirsti, kad sveikata svarbiau visko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Bando paklydėlė grįžti į doros kelią doh.gif ar priimsit atgal? blush2.gif

Matau naujokių yra bigsmile.gif šaunuolės 4u.gif ir sėkmės visoms 4u.gif

Nežinau kiek šiuo metu VĖL skaičiai rodo,bet jau visai nebepatinka vaizdelis veidrody ir būsena smegeninėj. Aišku,galėjo ir ankščiau visa tai įvykti,bet yra kaip yra..
Ką darysiu? Jungiu STOP ėdimui ir pradedu valgyt. Darysiu kaip ankščiau,labai tiko valgymas laiku,man reikia nustatyto rėžimo,nes kitaip valgau vos ne nuolat doh.gif
Didžiausia mano bėda saldumynai.. todėl bandau atsisakyti jų.
Paskui stengsiuosi vėl pasnikus pradėti daryti,bet vėliau kiek,kai organizmas apsipras prie šitų pokyčių.

Pradedu nuo šiandien. Kadangi kavą jau išgėriau,aišku nepasisvėriau.
Pusryčiai dar tik laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 03 20, 13:15)
Sveikos 4u.gif

Bando paklydėlė grįžti į doros kelią doh.gif ar priimsit atgal? blush2.gif

Sveika sugrįžus bigsmile.gif vis apie tave pagalvodavau, bey neprisiruošiau kviest atgal, nedrįsau blush2.gif smagu, kad parėjai ir sėkmės stojant į vėžes 4u.gif dėl saldumynų, tai pabandyk chromą gerti, man labai padėjo suvaldyt save, tiesiog ranka nuėmė, nors gal ne visiem vienodai veikia rolleyes.gif

Laba diena smile.gif kaip ramu čia savaitgalį, mes vakar kaip čigonai išgastroliavom anksti ryte, buvom apsipirkt, paskui į Londoną vakarop nudundėjom pas uošvienę, o ji kaip noekad visko namie prisiruošus turėjo, nu tai tooooks įvykis, kai šiaip tik arbatos gaunam, kad nesuvaipiau ten su savo dietom ir sveika gyvensena lotuliukas.gif doh.gif prisivaišinau, nes ikoli tol nebuvo kada nuo ryto pavalgyt aplamai nieko, dar vyro broliai buvo, tai visokių kokteilių prisiplakėm (ledų ir pieno), jetus galvojau sprogsiu doh.gif bet taip fainai pasibuvom, kad nesigailiu, retai taip pasibūnam visi.. šiandien irgi cheatinam... niu baisuma, bet jau seniai buvau taip nutrūkus dviem dienom, tai nemušiu savęs biggrin.gif tikiuosi nukratysiu per savaitę ką privalgiau ir bent 0 išspausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 20, 12:35)
Sveika sugrįžus bigsmile.gif  vis apie tave pagalvodavau, bey neprisiruošiau kviest atgal, nedrįsau blush2.gif  smagu, kad parėjai ir sėkmės stojant į vėžes  4u.gif  dėl saldumynų, tai pabandyk chromą gerti, man labai padėjo suvaldyt save, tiesiog ranka nuėmė, nors gal ne visiem vienodai veikia rolleyes.gif

Laba diena smile.gif  kaip ramu čia savaitgalį, mes vakar kaip čigonai išgastroliavom anksti ryte, buvom apsipirkt, paskui į Londoną vakarop nudundėjom pas uošvienę, o ji kaip noekad visko namie prisiruošus turėjo, nu tai tooooks įvykis, kai šiaip tik arbatos gaunam, kad nesuvaipiau ten su savo dietom ir sveika gyvensena lotuliukas.gif  doh.gif  prisivaišinau, nes ikoli tol nebuvo kada nuo ryto pavalgyt aplamai nieko, dar vyro broliai buvo, tai visokių kokteilių prisiplakėm (ledų ir pieno), jetus galvojau sprogsiu doh.gif  bet taip fainai pasibuvom, kad nesigailiu,  retai taip pasibūnam visi.. šiandien irgi cheatinam... niu baisuma, bet jau seniai buvau taip nutrūkus dviem dienom, tai nemušiu savęs biggrin.gif  tikiuosi nukratysiu per savaitę ką privalgiau ir bent 0 išspausiu blush2.gif

Kaip smagu blush2.gif wub.gif ačiū 4u.gif
Esu jau gėrusi chromą,man jis nei kiek nepadeda doh.gif atrodo,kad net atvirkščiai veikia,dar labiau norėjosi saldumo unsure.gif doh.gif
Gal kaip nors pati susitvarkysiu su tuo..

O jūs ne Londone gyvenat? rolleyes.gif kažkaip galvojau,kad ten smile.gif

Aš Lt nesenai buvau,dar net savaitės nėra kaip grįžau,tai pasibaisėjau kainom doh.gif
Ir pastebėjau,kad grįžus iš po Lt kažkaip savaime norisi suimti save į rankas
. Duok Die,kad šį kartą visam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 03 20, 17:37)
O jūs ne Londone gyvenat? rolleyes.gif kažkaip galvojau,kad ten smile.gif
Aš Lt nesenai buvau,dar net savaitės nėra kaip grįžau,tai pasibaisėjau kainom doh.gif
Ir pastebėjau,kad grįžus iš po Lt kažkaip savaime norisi suimti save į rankas
. Duok Die,kad šį kartą visam ax.gif

Mes išsikėlėm iš ten, bet netoli mirksiukas.gif

Lietuva mane irgi visad verčia pasitempti, nes ten visi tokie ypač susirūpinę išvaizda biggrin.gif nors jau seniai ten buvau... o kas taip išbrangę?? blink.gif visam visam, antraip neverta net vargti ir mesti to svorio, kitaip net negalvok wink.gif 4u.gif
Atsakyti