Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš Lt batų kalne užpirkdavau savo merginoms, nors didesnių gal ten ne tiek pasirinkimo rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, as jau grizau. Nusipirkau kelnes lindexe ir siaip smulkmenu kuriu reikejo. Tiesa, skraidancios merginos, kur yra pirkt maiseliu skysciams i lektuva? g.gif

Vakar batu kalne buvom. Kainos... doh.gif Jeigu oda tai bais brangu.
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 15:26)
Na va, as jau grizau. Nusipirkau kelnes lindexe ir siaip smulkmenu kuriu reikejo. Tiesa, skraidancios merginos, kur yra pirkt maiseliu skysciams i lektuva? g.gif

Su naujais pirkiniais 4u.gif as seniau maximoj pirkau maiseli su visais tusciais buteliukais+lipdukais,nors db nemaciau.gal kokiam pigu.lt yra .
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 04 10, 16:24)
Su naujais pirkiniais 4u.gif  as seniau maximoj pirkau maiseli su visais tusciais buteliukais+lipdukais,nors db nemaciau.gal kokiam pigu.lt yra .

Aciu. Pasidairysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 16:26)

Aš maišelio skysčiams jau seniai nebenaudoju, daug patogiau skaidri kosmetinė, tokios kaip būna prie rinkinių thumbup.gif . Kraustyti nereikia nes mano visi skysčiai tai asmens priežiūrai, sandariai užsidaro, niekada nėra prisikabinękad tipo neatitinka išmatavimų, o išmatavimų aišku neatitinka, nes platesnė, bet užtad telpa daugiau, o vizualiai atrodo nedaug ax.gif. aš iš jos neiškraustau, palieku net ir ne skysčius-veidrodėlį, pudrą, šepetėlį. O šiaip maišelių tai mažose parduotuvytėse būna, kur visokias smulkmenas pardavinėja, plaukų gumutes, bižuteriją ir tt.. Bent jau mano mieste taip.
Batų kalne man man nepatinka, ten toks balaganas, ir batai jau tokie vėtyti ir mėtyti schmoll.gif O man patinka kai naujumu ir šviežumu kvepia smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu va tokiu ikea maiseliu. Gal tiks? Parasyta, kad talpa 1l. Ismatavimai 20,5x18 cm. g.gif Ir jeigu netiks, tai gal ten vietoje tada galima nusipirkti? Nu kad nereiktu visos kosmetikos mest i siuksliu deze. biggrin.gif Sorry uz off topic, bet pirma karta su ryanair'u skrendam. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 18:35)
Merginos, turiu va tokiu ikea maiseliu. Gal tiks? Parasyta, kad talpa 1l. Ismatavimai 20,5x18 cm. g.gif Ir jeigu netiks, tai gal ten vietoje tada galima nusipirkti? Nu kad nereiktu visos kosmetikos mest i siuksliu deze. biggrin.gif Sorry uz off topic, bet pirma karta su ryanair'u skrendam. rolleyes.gif
user posted image

Aš met nežinau kokie reikalavimai tiems maiželiams, bet visad imu šaldymui skirtus maišelis su tokiu kaip užtrauktuku plastmasiuku ant viršaus, visad jų namie turim. Šiaip ir oro uoste tie pardavinėjami yra tokie patys su tuo zip. Čia kiek matau tik užspaudžiamas g.gif net nežinau, nemanau, kad kibs, svarbu atskirai sudėtus tuos skysčius jie mato, pagal mane. O jei jau ką, tai oro uoste įsigysi wink.gif beje, paskutinį kartą kai skrido mano puskė,padidinta skysčių kontrolė buvo, labai žiūrėjo, kad neviršytų limitų duotų 4u.gif

Man sau batų kalnas irgi ne, mano lapcei ten tik bobiški batai, ir visi kažkodėl labai nepatogūs g.gif bet mergiotėms rasdavau papigiai odinukų thumbup.gif bet tai negi taip kainos sukilo g.gif visai bus prabanga tos atostogos Lt, jau vien kiek bilietai kainuoja vasariniai doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 18:35)
user posted image

Tinka, jis sandarus. Kai kuriuose oro uostuose tokių būna pridėta nemokamai tiems žiopliams kurie tuo iš anksto nepasirūpina smile.gif Na tik ne tokių gražių, nepaspalvintų smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, merginos. group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 10 balandžio 2016 - 18:41
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 10, 06:34)
turiu galvoj planiškai, ne šiaip netyčia

siaip ne, nanebent kokia didele svente ir is anksto nusprendziu leisti sau daugiau mirksiukas.gif siaip man geriau necheatint, bo as nesugebu sustot schmoll.gif doh.gif

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 10, 07:19)
Mane vakai apvalge siryt, ateme manu kose, teko greit persiorentuot

kokie protingi vaikai pas tave thumbup.gif kam tau ta manu kose g.gif juk joje jokiu naudingu medziagu ner schmoll.gif geriau ka sveikesnio drinks_cheers.gif

QUOTE(milda.25 @ 2016 04 10, 10:51)
Dar gal nuo firmos priklauso. Kaip ir rubu. Kur kokia zara ir kur lindex.

siaip aisku priklauso, bet as turiu batus 40 dydzio, kuriuos nesiojau daznai, kai sveriau 76-82kg, gal kokia 10 poru ir ne i viena neikisu kojos schmoll.gif doh.gif kas svarbiausia i ploti kaip ir nieko, bet pirstai remias visu blink.gif g.gif

QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 15:35)
Sorry uz off topic, bet pirma karta su ryanair'u skrendam.
user posted image

matosi, kad retai skraidai lotuliukas.gif as tokiu dalyku ne i galva nejamu lotuliukas.gif oro uoste nemokamai turi but tu maisiuku, as i belen koki nedideli susidedu, jei kabinas i ju perdedu, nors paprastai is 10 kart gal tik viena kabinasi ir tai tik pabamba ax.gif o mest niekas nevercia niekada, nebent daugiau kaip 100ml talpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 10 balandžio 2016 - 18:44
Jo, sakau gi pirma karta su tuo airu skrendam. Siaip visad kiek skrisdavom, registruotas bagazas budavo, tai nereikdavo nieko galvot. Sumeti viska i lagamina ir fsio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 10, 16:44)
Jo, sakau gi pirma karta su tuo airu skrendam. Siaip visad kiek skrisdavom, registruotas bagazas budavo, tai nereikdavo nieko galvot. Sumeti viska i lagamina ir fsio. biggrin.gif

ai jus tik su rankiniu bagazu skrendat g.gif aisku 4 dienom nedaug ko ten reikia, bet as visada perku bent viena lagamina, nors ir trumpam blush2.gif ypac jei keliese skrendam, del visokiu skysciu ramybe plius nemegstu lektuve ten su daiktais tampytis schmoll.gif o ryanair viena karta skridau tik, jie kabinejas prie visko, atsizegnojau as ju, nemandagus, priekabus, fuiiii doh.gif blush2.gif
Atsakyti