Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

tylios visos g.gif savaitgaliaujat ane g.gif nuodemiaujat ar nelabai g.gif pas mus nuostabiai grazus oras, kas buna beje labai retai bigsmile.gif masina sugedo labai laiku biggrin.gif isejom pasivaiksciot, apsipirkt, paskui dar is darbo paskambino, tai padirbau dar 4 valandas, zodziu minimum 10000 zingsniu padariau, gal net daugiau gerokai rolleyes.gif thumbup.gif

valgiau dar tik syki, einu pietu kazkokiu mastyt, bo darbe vien tik bulkos, nenorejau tokios nesamones valgyt, tik kavos pageriau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 09, 14:27)
Aš tai tiek pastebėjau, kad jei ėdu, tai gert išvis nenoriu biggrin.gif  bet jei geriu, valgyt vistiek noriu, tik kai sau neleidžiu, tai vis gaunas kažką į skrandį įpilt biggrin.gif  drinks_cheers.gif  nu tie skrandžiai pagal žmonių dydį išsitampo lotuliukas.gif  žodžiu ačiū D už daržoves  bigsmile.gif

as irgi taip pat ax.gif gert, kad troskuli jausciau, tai syki i menesi gal unsure.gif g.gif as geriu delto, kad skanu(kava, sultys, limonadai, arbatos) arba delto, kad reikia (vanduo), jei neleidziu sau to, kas skanu, galiu isvis but negerus dienu dienas doh.gif blink.gif bet per prievarta vandeni liurlinu, nors litra per diena gryno stengiuos surinkt cool.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Naktine Feja, kaip smagu, kad grizai! group.gif

Na o cia lentute.
user posted image

first.gif Naktinė Fėja taip ir toliau!
second.gif eglutyte
third.gif Jerda

O as namo parsiradau tik apie trecia ryto, tai siek tiek miego trukumas. Susitvarkiau namus, issiskalbiau, tada vaziavau batu ziuret, tai net dvi poras nusipirkau. thumbup.gif Rytoj i panorama reiks nulekt, kelniu nebeturiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 09, 20:25)
tylios visos g.gif savaitgaliaujat ane g.gif nuodemiaujat ar nelabai g.gif

Kad čia visad tylu paskutiniu metu, ne tik savaitgaliais verysad.gif biggrin.gif aš nenuodėmiauju, sukuosi visą dieną namie, rūšiavau vaikų drabužius išaugtys, žieminius, vasarinius. Laukiam vasaros bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 04 09, 21:17)
Sveikutes. 4u.gif

Naktine Feja, kaip smagu, kad grizai! group.gif

Na o cia lentute.
user posted image

second.gif eglutyte
third.gif Jerda

O as namo parsiradau tik apie trecia ryto, tai siek tiek miego trukumas. Susitvarkiau namus, issiskalbiau, tada vaziavau batu ziuret, tai net dvi poras nusipirkau. thumbup.gif Rytoj i panorama reiks nulekt, kelniu nebeturiu. ax.gif

Ačiū už lentelę 4u.gif fainai, kad pasitūsinai gerai, jei net iki 3 ryto thumbup.gif ir smagu, kad su batais pasisekė, man visad sunku labai rast su vyriško dydžio koja doh.gif blush2.gif o tu dabar svorio nemeti iš viso? Ar sustojo kristi taip? Kad vis 0 g.gif i
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 09, 18:49)
Kad čia visad tylu paskutiniu metu, ne tik savaitgaliais verysad.gif  biggrin.gif  aš nenuodėmiauju, sukuosi visą dieną namie, rūšiavau vaikų drabužius išaugtys, žieminius, vasarinius. Laukiam vasaros  bigsmile.gif

tai mudvi pasnekam biggrin.gif musu ir laiko zonos panasios biggrin.gif alia as stebiuosi kaip tu su tokiu pulku maziuku ir istaikai parasyti ax.gif as kazkada buvau aukle 3ju, tai atsizegnojau per amzius amen doh.gif lotuliukas.gif zaviuosi mamomis nuo dievo, kurios viska speja ir turi daugiau kaip 2 thumbup.gif man ir vieno kartais per daug... blush2.gif blink.gif

verdu burokelius, pasidarysiu naminiu man tokie skaniausi wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Airisė @ 2016 04 09, 18:17)

Naktine Feja, kaip smagu, kad grizai!

ir peisimena, ir prijima, ir netgi medali auksini dave wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 09, 18:55)
1.  man visad sunku labai rast su vyriško dydžio koja 
2. o tu dabar svorio nemeti iš viso? Ar sustojo kristi taip? Kad vis 0 g.gif  i

1. man irgi ta pati beda 42dydis doh.gif verysad.gif perki ne ka nori, o ka randi verysad.gif verysad.gif
2. man irgi smalsu buvo, jau kelintoj lentutej pastebiu nuliuka g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 09 balandžio 2016 - 21:05
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 09, 22:10)
tai mudvi pasnekam biggrin.gif musu ir laiko zonos panasios biggrin.gif alia as stebiuosi kaip tu su tokiu pulku maziuku ir istaikai parasyti ax.gif
1. man irgi ta pati beda 42dydis doh.gif  verysad.gif perki ne ka nori, o ka randi verysad.gif  verysad.gif

Namie kai būnu ir niereikia niekur, tai viską spėju, sunkiau kur nors kai išeiti reikia doh.gif
Duok penkis su pėda, mano irgi 42 jau patapo po visų nėštumų drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif yiaop pasirinkimo nemažai jau dabar, bet vistiek, man kompleksas net tokio dydžio klaust ar turi biggrin.gif
Atsakyti
Laba ponios darzovines ir nea biggrin.gif

As tai ka siandien turistavau su vaikiais ir draugais buvom Anyksciuose, grizom puse devyniu vakaro, nusikale, bet buvo smagu thumbup.gif aplankem laju taka, arkliu muzieju, dar kazkoki cosmas projekteli, siaip pasivaiksciojom
Zingsniu 11000 su biskiu, o kcal 1682 kcal mazdaug..., nes vienas valgymas mieste valgem bulviniu blynu, primeciau 800 kcal... Nezinau ar teisingai

O siaip meniu
Kuskusas su trupucio sviesto, 4 datules ( nusiziurejsu is Caramelia), arbata du cukrum
Saltibarciai (be bulviu)
Varskes surio gabaliukas, bananas
Bulviniai blynai, pomidoru sultys, multivitaminu sultys

Rytoj manau namie jau stumdysiuos, irgi reikia vaiku spintas tvarkyt, o bet taciau tingisi...

Frolka as ir ilgai sedesiu cia, man dar belekiek mest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 09, 19:21)
Duok penkis su pėda, mano irgi 42 jau patapo po visų nėštumų drinks_cheers.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  yiaop pasirinkimo nemažai jau dabar, bet vistiek, man kompleksas net tokio dydžio klaust ar turi  biggrin.gif

cia, kur gyvenu pasirinkimo nerasta, 41 pakutinis 99% batu, o tame likusiame 1% man visi negrazus doh.gif verysad.gif internetu siunciuos kartais, bet ziauri beda nesimatavus doh.gif kas trecia pora tinka, brangiai gaunas, alia ka darysi biggrin.gif lt uztikau 42dydi ispardavime, tai visa lentyna kiek buvo ir nupirkau, 5 poras lotuliukas.gif siaip gal ir gerai, nes as visada buvau batu maniake, tai kai nera dydzio veikia kaip vaistai lotuliukas.gif nors laukiu nesulaukiu, kai sukusiu ir koja vel 41 dydzio pataps, pirksiuuuuuuuuuuuu blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 09, 19:26)

As tai ka siandien turistavau su vaikiais ir draugais buvom Anyksciuose, grizom puse devyniu vakaro, nusikale, bet buvo smagu thumbup.gif aplankem laju taka, arkliu muzieju, dar kazkoki cosmas projekteli, siaip pasivaiksciojom

mieste valgem bulviniu blynu, primeciau 800 kcal... Nezinau ar teisingai

bet kaip fainai wub.gif turiningai taip net pavydu wub.gif thumbup.gif

jo skanus bjaurybes tie bulbiniai blynai blush2.gif alia kaloriju juose daaaaaaaaaaug doh.gif uztai, kai imuosi kudet stengiuosi ne tik pati ka nekept, bet ir arti ju nebut blush2.gif bo kitaip... apsiedimas man garantuotas blush2.gif doh.gif

vel nezinau, ka vakarienei valgyt, noreciau simto patiekalu, kurio labiausiai neznaju schmoll.gif is tikruju noreciau viso simto ir visus sugebeciau suryt jauciu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jūs mergaitės su 42 dydžiu dar laimingos esat, o mano jau 43, labai retai kada 42 tinka. Nesimatavus batus nusipirkti tikra tragedija, bent jau man. Aš tai šeimynai iš čia perku http://www.lantani.lt/ nemokamas grąžinimas. Esu ir sau užsisakius, surizikavau ir tiko, platūs žieminiai 42 dydis. O vyriški 43 kedai nepatiko, man nepatogūs, tai vyras pasiėmė lotuliukas.gif Vienintelis pliusas didelės pėdos kad batus ir be vyro galiu nupirkti ax.gif
Visą savaitę ieškau pavasarinės striukės plonos be pašiltinimo, perpučiamos, ne sintetinės. Šiandien nuleidau rankas. Nieko neradau, tiksliau vieną radau bet man ji ne prie dūšios o ir rankovėms atraitojimo nebelieka, nors jis turi būti schmoll.gif 75eurus už turginę striukytę ir dar nepatinkančią man ranka nekilo mokėti. Tegul pavasaris pagaliau apsisrendžia atšyla arba pašala, nes aš tai neturiu kuo apsirengti 4u.gif Netelpu į senąją ax.gif o ir šiaip ją jau laikas išleisti į striukių rojų smile.gif
Atsakyti
As ir tikiuos kad koja pamazes sukudus. Bet mano biski mazesne, dabar 39. Kai sukusiu bus 38... biggrin.gif bent anksciau senai tokia buvo biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jums tos kojos sumažėja, nes mano pėda tai kaulai, nemažėja g.gif doh.gif nėštumo metu, tiesa ištinę buvo, veržė batai, dabar jau tokia ir liks. Aij, bet teisingai, bent išlaidų mažiau, kai toks ląstas, tai bent pagundų nėra porkti tų batų daug, nes man baisiai daug jų gražių yra, bet didelių dydžių jie nesižiūri biggrin.gif plius ant kablų man netinka,nes pėda lūpus buvo ir amba po to, negaliu jokių kablukų schmoll.gif užsisakinėju aš irgi internetu daug, bet užknisa sountinėti atgal, nes batai tai nerūbai, sunku pataikyti patogius... žodžiu, reik sukūst, kad bent rūbų kokių noriu galėčiau įsigyt bigsmile.gif nors bet nežinau ko noriu lotuliukas.gif paskui mažus vaikus lakstant vėlgi sumažėja pasirinkimas ir poreikis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 09 balandžio 2016 - 22:05
QUOTE(Jerda @ 2016 04 09, 19:54)
75eurus už turginę striukytę ir dar nepatinkančią man ranka nekilo mokėti. Tegul pavasaris pagaliau apsisrendžia atšyla arba pašala, nes aš tai neturiu kuo apsirengti  4u.gif Netelpu į senąją ax.gif  o ir šiaip ją jau laikas išleisti į striukių rojų  smile.gif

taip, pirkti tai kas nepatinka, tikrai nera jokio noro doh.gif netelpu i gal 10 striukiu ir paltuku doh.gif gerai, kad bent i kelis telpu blush2.gif pirkti nepirksiu, kol nesukusiu schmoll.gif pirmadieni is aliexpress gavau savo odinuke wub.gif telpu siaip ne taip doh.gif per prievarta uztrauktukas uzsitraukia doh.gif bet bijau, kad neatlaikys, tai pakabinau i spinta, kol 10kg nenumesiu, neleisiu sau i ja talpintis schmoll.gif tai dvigubas azartas man dabar ta 10kg numest, nes man tokia miela striukyte wub.gif
user posted image

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 09, 19:54)
As ir tikiuos kad koja pamazes sukudus. Bet mano biski mazesne, dabar 39. Kai sukusiu bus 38... biggrin.gif bent anksciau senai tokia buvo biggrin.gif

svajoniu dydis wub.gif ir batu visada tokiu yra wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 09, 20:04)
O kaip jums tos kojos sumažėja, nes mano pėda tai kaulai, nemažėja

neklausk kaip, bet dydis tikrai sumazeja ax.gif kai sveriu maziau negu 80kg daznai net i 40dydi itelpu, i 41 iki 100kg dazniausiai, kai 119kg vos i 42 isipaisau ir tai ne visu batu blush2.gif doh.gif is dalies manau kad tempidamasis i ploti batas kazkaip sutrumpeja unsure.gif g.gif cia kaip maike, ant storo bambos nedengia, ant kudo zemiau uzpakalio ax.gif na aisku batai ne maike trikotazine, bet faktas, kad mano batu dydis nuo svorio priklauso kazkiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 09, 23:26)
taip, pirkti tai kas nepatinka, tikrai nera jokio noro doh.gif netelpu i gal 10 striukiu ir paltuku doh.gif gerai, kad bent i kelis telpu blush2.gif pirkti nepirksiu, kol nesukusiu schmoll.gif  pirmadieni is aliexpress gavau savo odinuke wub.gif telpu siaip ne taip doh.gif per prievarta uztrauktukas uzsitraukia doh.gif bet bijau, kad neatlaikys, tai pakabinau i spinta, kol 10kg nenumesiu, neleisiu sau i ja talpintis schmoll.gif tai dvigubas azartas man dabar ta 10kg numest, nes man tokia miela striukyte wub.gif
user posted image
neklausk kaip, bet dydis tikrai sumazeja ax.gif kai sveriu maziau negu 80kg daznai net i 40dydi itelpu, i 41 iki 100kg dazniausiai, kai 119kg vos i 42 isipaisau ir tai ne visu batu blush2.gif  doh.gif is dalies manau kad tempidamasis i ploti batas kazkaip sutrumpeja unsure.gif  g.gif cia kaip maike, ant storo bambos nedengia, ant kudo zemiau uzpakalio ax.gif na aisku batai ne maike trikotazine, bet faktas, kad mano batu dydis nuo svorio priklauso kazkiek mirksiukas.gif

Faina striukytė thumbup.gif man reikia irgi naujos, bet jau odinių nenoriu, tiksliau noriu, bet kaip nervuoja priprakaitavus į valyklą pridavinėt ir kosmines kainas mokėt doh.gif nu ot, gerai tau čia su tom kojom, bent vilties yra kad sumažės ir dar viena priežastis mesti tą nereikalingą svorį bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti