paskambino is buvusio darbo, nuo 18 iki 29d paprase isleist atostogu savininke, tai teks padirbet puse dienos
alia papildomi pinigai
bus ne kas be masinos, tikiuos oras bus padorus...
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 11, 11:04)
Taigi auginu pilvuza, baigesi mano dietos visai neplanuotai kuriam laikui
Ateinu vis aki uzmest, kaip gyvenat, bet tuo ir baigias, nes traukia ant visokio blogio. Baisiai daug nepriaugau, bus gal kokie 2 kg, nes pradzioj labai pykino ir nukrites buvo svoris, o dabar po truputi auga. Bet blogiausia, kad baaaaaaaisiai norisi angliavandeniu ir pilvas auga labiau ne toj vietoj, kur lelius auga, o virsutinej daly virs bambos lasiakai kraunas
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 04 11, 10:59)
Jus dabar visos isgrazesit, o mes su frolka po to estafete perimsim, ane, frolka? 
Ateinu vis aki uzmest, kaip gyvenat, bet tuo ir baigias, nes traukia ant visokio blogio. Baisiai daug nepriaugau, bus gal kokie 2 kg, nes pradzioj labai pykino ir nukrites buvo svoris, o dabar po truputi auga. Bet blogiausia, kad baaaaaaaisiai norisi angliavandeniu ir pilvas auga labiau ne toj vietoj, kur lelius auga, o virsutinej daly virs bambos lasiakai kraunas
Na, bet yra kaip yra, dabar svarbiau ne dietintis
Kai vaikai sveiki, tai bent i lauka islendam, prasieinam 4-5 km ratuka kasdien per prievarta, nors taip stengiuos gelbetis nuo visisko uzsisedejimo 
ale kiek as visko praleidau
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 04 11, 12:59)
Jus dabar visos isgrazesit, o mes su frolka po to estafete perimsim, ane, frolka?
Tai aisku,bus darbo
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 11, 13:28)
man tai kaip tik sukneles tuom patinka, kad nevarzo judesiu, kad galima kojas sukryziuot net lotoso poza (as taip labai megstu sedet
)o tympu neseniai 7res nusipirkau man ziauriai grazios geletos rastuotos spalvotos, medziaga minkstute, keliai neissitampo, man grazu
gal mano skonis nekoks

Nu kad man ir džinsai nevaržo judesių
Papildomi pinigai visad
Šiandien pas dukrą daržely viena mergaitė priėjus paklausė ar pas mane pilve yra baby
Naktine Fėja, aciu
Neimciau i galva, bet kai zinau, kaip sunku po to kiekviena kg nukratyt nuo uzpakalio ir pilvo, tai biski sazine pradeda grauzt
Kita vertus - susilauksiu trecio (-ios), daugiau turbut kazin ar planuosim (ghm..parasiau, ir pagalvojau, kad trecias tai irgi neplanuotas....nu bet ne esme
), tai jau kai numesiu po to viska, nebeturesiu daugiau pasiteisinimo priaugti ir busiu visa grazi
Vat taip
I dzinsus as labai pasistengus dar sutelpu, bet jau nebesmagu kazkaip, norisi laisviau. O nestukiniai krenta nuo uzpakalio
Tai irgi timpas nesioju kasdien
QUOTE(frolka25 @ 2016 04 11, 14:17)
I dzinsus as labai pasistengus dar sutelpu, bet jau nebesmagu kazkaip, norisi laisviau. O nestukiniai krenta nuo uzpakalio
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 04 11, 15:00)
Naktine Fėja, aciu
Neimciau i galva, bet kai zinau, kaip sunku po to kiekviena kg nukratyt nuo uzpakalio ir pilvo, tai biski sazine pradeda grauzt
Kita vertus - susilauksiu trecio (-ios), daugiau turbut kazin ar planuosim (ghm..parasiau, ir pagalvojau, kad trecias tai irgi neplanuotas....nu bet ne esme
), tai jau kai numesiu po to viska, nebeturesiu daugiau pasiteisinimo priaugti ir busiu visa grazi
Vat taip
Tai irgi timpas nesioju kasdien 
Cha cha,mes planuojam o kazkas juokiasi
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 11, 12:42)
Čia skonio reikalas, nepasiginčysi, nors mes ir nesiginčijam. aš labiau turėjau galvoj, kad man tympos su suknelėm nesižiūri
Šiandien pas dukrą daržely viena mergaitė priėjus paklausė ar pas mane pilve yra baby
ne nesigincijam jokiu budu
oi jau tie vaikai
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 04 11, 13:00)
tai jau kai numesiu po to viska, nebeturesiu daugiau pasiteisinimo priaugti ir busiu visa grazi Vat taip
vaikas priepuoli ivare, nekele telefono ir is mokyklos ne namo o pas drauga nuvare
Papildyta:
alia, kaip sakant vel i gera, 40min palaksciau lauke
O jetus, Feja, tikrai strioko įvarė, oij nelaukiu to amžiaus
nu bet tikrai, bent pasilakstei
aš irgi kai su vaikais tasausi į lauką, atgal, sunku, bet aij vis sportas galvoju
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 11, 16:14)
O jetus, Feja, tikrai strioko įvarė, oij nelaukiu to amžiaus
nu bet tikrai, bent pasilakstei
aš irgi kai su vaikais tasausi į lauką, atgal, sunku, bet aij vis sportas galvoju 
jau, kad ivare strioko, tai
O pas mane jau kitos problemos, šiandien mažylis picos prikepė, viską pats ir tešlą pats. Ir kaip atsilaikyti, aš jau po vakarienės
..... Na tikrai gardi ta pica, bet padaž tai nesidėjau
Ps. maniškiui tuoj 14metų. Taigi nebijokit greit baigsis tos problemos, atsiras kitos
Ps. maniškiui tuoj 14metų. Taigi nebijokit greit baigsis tos problemos, atsiras kitos
QUOTE(Jerda @ 2016 04 11, 17:01)
O pas mane jau kitos problemos, šiandien mažylis picos prikepė, viską pats ir tešlą pats. Ir kaip atsilaikyti, aš jau po vakarienės
..... Na tikrai gardi ta pica, bet padaž tai nesidėjau
koks saunus vaikas