Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 13, 07:12)
1. aciu dievui, o tu ir po siai dienai alpsti po kiekvieno nedavalgymo? g.gif man butu ziauriai baisu doh.gif  blush2.gif  isvis nesu gyvenime nualpus, viena kart gal buvau arti to, alia samones nepraradau, bet ten jau situacija tokia buvo, ka 99 is simto butu nualpe.. ax.gif
2. o kame sudetingumas, dvi sandarios dezutes ir psio. negali but lengvesnes transportacijos schmoll.gif esu ir su 6 dezutem i darba ejus+termosas blush2.gif  biggrin.gif

Po truputi ilgesnio bent keliu dienu nedavalgymo. Bet dabar ismokau- pradeda svaigti galva dauginu maisto. O jei jau jauciu kad sakes pritupiu kad is aukstai nekrisciau, einu i gryna ora.
Cha sandari dezute. Pas mane tokios nesigauna, jei ji net sandari sugebu nesandariai uzdaryti :-) nebenoriu rizikuoti. O ir pestute keliskm einu i darba tai kliuksiu visa . Uzteko pagalvoti apie valgyklini maista ir susiradau- miezine kose, sardele ir troskintos morkyes su briuseliukais. Na pradedam darba kol velniu negavau
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 04 13, 05:05)
Pas mane tokios nesigauna, jei ji net sandari sugebu nesandariai uzdaryti :-) nebenoriu rizikuoti. O ir pestute keliskm  einu i darba tai kliuksiu visa . Uzteko pagalvoti apie valgyklini maista ir susiradau- miezine kose, sardele ir troskintos morkyes su briuseliukais. Na pradedam darba kol velniu negavau

del kliuksejimo, tai stiklainiukas pilnas uzsukamas, nekliuksi tongue.gif alia nest sunkiau ax.gif nors man tai dzin ka gatvej apie kazkoki kliuksejima kas galvoja biggrin.gif ka noriu, ta ir nesu, laisva salis tsakant lotuliukas.gif blush2.gif saunuole, kad vistik maistu apsirupinai, tose valgyklose neaisku koki velnia duoda unsure.gif eik dirbti, o as einu miegot rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 13, 08:15)
del kliuksejimo, tai stiklainiukas pilnas uzsukamas, nekliuksi tongue.gif alia nest sunkiau ax.gif nors man tai dzin ka gatvej apie kazkoki kliuksejima kas galvoja biggrin.gif ka noriu, ta ir nesu, laisva salis tsakant lotuliukas.gif  blush2.gif saunuole, kad vistik maistu apsirupinai, tose valgyklose neaisku koki velnia duoda unsure.gif eik dirbti, o as einu miegot rolleyes.gif  blush2.gif

O as ir galvoju na kada gi ji miega. Net dirbti nebesiseke nuo smalsumo lotuliukas.gif o kada valgai vat klausimas. Ka valgai jau zinom
Atsakyti
Labas,naktine feja,parasyk man I az kaip tave fb rast mirksiukas.gif itrauksiu I grupe,tik palaukt reiks kol admine patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif man sunki naktis buvo, mažiai pyko pamainom doh.gif kažin ar miegojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 04 13, 09:24)
Labas,naktine feja,parasyk man I az kaip tave fb rast  mirksiukas.gif itrauksiu I grupe,tik palaukt reiks kol admine patvirtins mirksiukas.gif

Kad aš tą jau padariau lyg blush2.gif o davai pakuriam grupę, kad bent pačios adminės būtume? Kas jori imtis? Jei niekas, tai aš galiu bandyt, nuekad nekūrus, gal gausis per telefoną unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 13 balandžio 2016 - 09:59
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 13, 09:57)
Kad aš tą jau padariau lyg  blush2.gif o davai pakuriam grupę, kad bent pačios adminės būtume? Kas jori imtis? Jei niekas, tai aš galiu bandyt, nuekad nekūrus, gal gausis per telefoną unsure.gif

Aha,matau kad lig prideta I grupe.nu as galeciau sukurti kuria diena kai prisesiu prie pc,nes per telefona tai idomu kas ten gautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites apsvieskit del FB, turiu paksyra, bet siaip nesinaudoju praktiskai.... blush2.gif nemegstu kraut fotkiu ten... Tai jei bus uzdar grupe, tai tik nariai gales matyt nuotraukytes kurias desim ir ka rasysim ar ir nariu ir mno draugai? Sorry visai as atgvyvena ir neapsisvietus. cool.gif
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 13, 04:29)
meniu

pusryciai 310kcal

kava su pienu 30kcal, duona su grudais 120kcal, rukytas virtas kumpis 160kcal

pietus 350kcal

kepta menke su svogunais 240kcal, virta bulve 80kcal, rauginti agurkai 30kcal

vakariene 400kcal

kava su pienu 30kcal, duona skudinta 80kcal, majonezas 30kcal, rukytas virtas kumpis 160kcal, obuolys 100kcal

viso 1060kcal blink.gif  blink.gif  blink.gif  g.gif
nieko daugiau nevalgysiu, nenoriu, ryt daugiau pavalgysiu, sakykim zigzago principu, ar kaip ten vadinos ta sistema, kai kasdien kaitaliojamas kaloriju kiekis g.gif

Mazai siaip; viena diena tai dzin; bet as galvoju ir 1200 mazokai pastoviai. Bet ti aisku geriau matai kaip tabo organizmas reaguoja.

QUOTE(milda.25 @ 2016 04 13, 06:27)
Siandien ryte pamaciaiu prieki 89. Nesvarbu kad po to dar 9. Dabar svarbu kad jis savaite nedingtu cool.gif

Super thumbup.gif svajoniu svoris lotuliukas.gif man
QUOTE(Jerda @ 2016 04 13, 06:54)
Aciu dievui ne cukralige. Nors mintis tokia buvo, istyre visapusiskai-sveika:-) badavimas ne man nors atsargu turiu pakankamai:-)
Siandien pietu i darba nesinesu gal bus kas zmonisko valgykloje pirkti. Siaip tai skaniau ir maziau kaloriju naminiam maiste. Bet pas mane saldytuve toks maistas kad arba nenesiojamas-saltibarsciai su bulvem arba kaloriju bomba- vyrui kepta sonine.

As stengiuos dabar tik darbe namini maista valgyt, jau sakiau kad tik karta per savaite mieste, bet stengiuos pasilikt savaitgaliui kokiai isvykai su seimyna.
Tai varau as su daug dezuciu doh.gif bet jau ipratau. O siaip velai griztu is darbo nelabai turiu laiko gamintis darbo dienom, tai stengiuos turet namie mocarelos, tuno ar kazka tokio... Paprasto
Atsakyti
Frolka, tai pakurk ką nors kai laiko turėsi wink.gif galėtume ten pakalbėt ką norim tik tarpusavy, nes jau toj senojoj grupėj daug tylių narių blush2.gif tai jei ką, pašaluntume kas neaktyvios pvz nei čia, nei fb blush2.gif pagal mane taip sąžininga.

Eglutyte, jei slapta grupė, tai niekas nematytų nei kad jai priklausai, nei ką rašai ar kokias foto dedi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 13, 11:51)
Frolka, tai pakurk ką nors kai laiko turėsi wink.gif galėtume ten pakalbėt ką norim tik tarpusavy, nes jau toj senojoj grupėj daug tylių narių  blush2.gif  tai jei ką, pašaluntume kas neaktyvios pvz nei čia, nei fb blush2.gif  pagal mane taip sąžininga.

Eglutyte, jei slapta grupė, tai niekas nematytų nei kad jai priklausai, nei ką rašai ar kokias foto dedi wink.gif

Oki tada ir as noresiu pasijungt
Atsakyti
Nugi gavau džinsus užsisakytus, įbraškėjau neblogai visai, tik kažkokia viena blauzda siauresnė pasiūta blink.gif biggrin.gif bet įsinešios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 13 balandžio 2016 - 12:38
Labas dienas damos 4u.gif

Skubu prisistatyti/pasiaiškinti,kad nesu naujas narys,tiesiog kažkokiu mistiniu būdu nebegalėjau prisijungti prie senosios paskyros blink.gif ir net neįsivaizduoju kodėl..
Taigi,čia puszkinas blush2.gif ax.gif 4u.gif

NaktineFėja wub.gif wub.gif wub.gif kaip aš tavęs pasiilgau kad tu žinotum wub.gif Gavau tavo žinutes FB,bet aš kadangi miegančioji gražuolė lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebebuvo sveikatos atrašyti doh.gif smagu,kad grįžai 4u.gif
Atsakyti