Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 29, 18:18)
Griuna mano siandieniniai planai, bijau kad liga kokia neprikibtu. Nieko nenoriu, viska skauda, ir viduj kazkaip negera, liudna. Tingiu net valgyt ka nors pasigamint, tai valgau kas po ranka papuola, sunus irgi kazko piktas, tik ant ranku nori but, o as visai be jegu verysad.gif

Visko gali buti, dabar toks ligu bumas unsure.gif Pagulekit abu lovoj, visokiu zaisliuku, ivairiu daiktu pasideje, arbatos prisidarykit daug su medum ir citrina, koki skystai virta kiausini su sviestu, paprasta, lengvai virskinasi, greit paruosiama ir gydykites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

as cia noreciau i jusu gretas...nes reikia kazkokios motyvacijos. visad pilnute buvau, bet kazkaip dabar jau 87.2... net neturint valios isbegau i lauka 15 minuciu greitam vaiksciojimui su pabegimais..reikia susiimt, bet labai reikia jusu palaikymo ir tikiuos,kad priimsit mane i savo draugija blush2.gif

tikiuos, ikveps jusu palaikymas ir sekmes istorijos smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi 4u.gif
Papasakok apie save: ką veiki gyvenime, kaip planuoji mesti kg 4u.gif
Kuo daugiau čia lieknėjančių, tuo smagiau paplepėti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Norėčiau prisijungti ir aš smile.gif. Dar 2011-2012 m. svėriau 61-63kg, o dabar 82 doh.gif . Prie to, manau, prisidėjo kontracepcija ir skydliaukės nemaži sutrikimai. Anksčiau valgymas buvo paskutinėj vietoj, o dabar vos ne pirmoje schmoll.gif Žodžiu, ieškau motyvacijos ir patarimų 4u.gif Ūgis 182, svoris 82 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 22:27)
Papasakok apie save: ką veiki gyvenime, kaip planuoji mesti kg 4u.gif
Kuo daugiau čia lieknėjančių, tuo smagiau paplepėti thumbup.gif

malonu 4u.gif

gyvenu UK, dirbu kvailo grafiko darba, manau, pagrinde ir yra trukumas. nes daznai tenka grizti po 22val. ar net 2 ryto. nori nenori, uzkandziauti tenka velai.. dar draugas palepina vakariene vis biggrin.gif tai va, + kaip reikiant.
meginsiu begioti is leto pradeti, kazkiek namie pratimuku susiradau smile.gif ir saldumynus slept kuo toliau biggrin.gif
sunku prisiverst,daug kartu meginau pradet nesekmingai,bet gal kazkaip dabar pavyks.

o pati, *CoCoNuT*, kokia praktika pasirinkusi? smile.gif

gal kitos mergaites gali padeti irgi kaip rasti valios sportui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 29, 22:06)
Sveikos! Norėčiau prisijungti ir aš smile.gif. Dar 2011-2012 m. svėriau 61-63kg, o dabar 82 doh.gif . Prie to, manau, prisidėjo kontracepcija ir skydliaukės nemaži sutrikimai. Anksčiau valgymas buvo paskutinėj vietoj, o dabar vos ne pirmoje schmoll.gif  Žodžiu, ieškau motyvacijos ir patarimų 4u.gif  Ūgis 182, svoris 82 blush2.gif

Mano kaimynė turėjo skydliaukės sutrikimų, bet juos įveikė. Taip gražiai mergina sulieknėjo. Aišku, nujaučiu, kad valios pastangų kainavo nemažai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2016 02 29, 22:14)

gyvenu UK, dirbu kvailo grafiko darba, manau, pagrinde ir yra trukumas. nes daznai tenka grizti po 22val. ar net 2 ryto. nori nenori, uzkandziauti tenka velai.. dar draugas palepina vakariene vis biggrin.gif tai va, + kaip reikiant.
meginsiu begioti is leto pradeti, kazkiek namie pratimuku susiradau smile.gif ir saldumynus slept kuo toliau biggrin.gif
sunku prisiverst,daug kartu meginau pradet nesekmingai,bet gal kazkaip dabar pavyks.

o pati, *CoCoNuT*, kokia praktika pasirinkusi? smile.gif

gal kitos mergaites gali padeti irgi kaip rasti valios sportui  blush2.gif

Aha, grafikas nedėkingas, bet gal įmanoma pasirinkti lengvesnį maistą arba skaičiuoti kalorijas smile.gif

Aš bandau sureguliuoti valgymus į 4-5, paskutinį kartą stengiuosi pavalgyti iki 18 val. Ne visada išeina, bet sakiau, kai pasuksim valandą, stengsiuosi pavalgyti vakarienę iki 19 val. Tai va, žodžiu reguliuojuosi.
Taip pat pradėjau daugiau judėti: vaikštau į mankštą du kartus per savaitę, su MB einam pasivaikščioti ilgas distancijas, 1-2 val., kartais sporto klube einu ant bėgtakio.
Žinoma, stengiuosi riboti saldumynus, bet jų pasitaiko blush2.gif
Sausį sirgau, tai normaliai pradėjau lieknėti nuo vasario. Tai nuo 80 kg jau nusiritinau iki 77,5. Gal ir neįspūdingai, bet pamažu judu į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 22:26)
Mano kaimynė turėjo skydliaukės sutrikimų, bet juos įveikė. Taip gražiai mergina sulieknėjo. Aišku, nujaučiu, kad valios pastangų kainavo nemažai smile.gif

Aš geriu hormonus Tiroksiną dėl skydliaukės. Šiaip esu valingas žmogus, tik reikia noro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 22:31)

Papildyta:
Aha, grafikas nedėkingas, bet gal įmanoma pasirinkti lengvesnį maistą arba skaičiuoti kalorijas smile.gif

Aš bandau sureguliuoti valgymus į 4-5, paskutinį kartą stengiuosi pavalgyti iki 18 val. Ne visada išeina, bet sakiau, kai pasuksim valandą, stengsiuosi pavalgyti vakarienę iki 19 val. Tai va, žodžiu reguliuojuosi.
Taip pat pradėjau daugiau judėti: vaikštau į mankštą du kartus per savaitę, su MB einam pasivaikščioti ilgas distancijas, 1-2 val., kartais sporto klube einu ant bėgtakio.
Sausį sirgau, tai normaliai pradėjau lieknėti nuo vasario. Tai nuo 80 kg jau nusiritinau iki 77,5. Gal ir neįspūdingai, bet pamažu judu į priekį  smile.gif

Puikūs rezultatai, o jei dar gerės,btai iš viso thumbup.gif Aš vaikštau dažnai ilgas distancijas 6-10km.
Atsakyti
Fame, šaunuolė 4u.gif Jei jau esi šitoje temoje, tai vadinasi noro turi 4u.gif
Matau, kad esi iš Klaipėdos. Vaikštinėčiau pajūriu ir aš ilgas distancijas kasdien po du kartus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 29 vasario 2016 - 22:36
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 23:31)

Papildyta:

Sausį sirgau, tai normaliai pradėjau lieknėti nuo vasario. Tai nuo 80 kg jau nusiritinau iki 77,5. Gal ir neįspūdingai, bet pamažu judu į priekį  smile.gif

Ikvepia smile.gif
as meginu irgi maista reguliuoti, tik vis uzkandziu kokiu prisikertu ir viso gero biggrin.gif bet man butu dziugu,kad sektusi kaip Tau 4u.gif nenoriu efekto siandien ir dabar, nes suprantu, jog nerealu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fame @ 2016 02 29, 23:06)
Sveikos! Norėčiau prisijungti ir aš smile.gif. Dar 2011-2012 m. svėriau 61-63kg, o dabar 82 doh.gif . Prie to, manau, prisidėjo kontracepcija ir skydliaukės nemaži sutrikimai. Anksčiau valgymas buvo paskutinėj vietoj, o dabar vos ne pirmoje schmoll.gif  Žodžiu, ieškau motyvacijos ir patarimų 4u.gif  Ūgis 182, svoris 82 blush2.gif

jungiames kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2016 02 29, 22:38)
Ikvepia smile.gif
as meginu irgi maista reguliuoti, tik vis uzkandziu kokiu prisikertu ir viso gero biggrin.gif bet man butu dziugu,kad sektusi kaip Tau  4u.gif  nenoriu efekto siandien ir dabar, nes suprantu, jog nerealu smile.gif
Papildyta:
jungiames kartu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai, kad nerealu, arba trumpalaikis efektas. Reikia keisti įpročius smile.gif
Tai gal užkandžius keisk į sveikesnius? Ne traškučius, ne šokoladukus, o kokį vaisių, daržovę geriau rinktis?
Aš pastaruoju metu pamėgau grūdėtą varškę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 22:35)
Fame, šaunuolė 4u.gif Jei jau esi šitoje temoje, tai vadinasi noro turi 4u.gif
Matau, kad esi iš Klaipėdos. Vaikštinėčiau pajūriu ir aš ilgas distancijas kasdien po du kartus wub.gif  wub.gif

Tiesą pasakius, man jau atsibodęs pajūris ax.gif Mieliau miškelyje su šuniu biggrin.gif Kas dėl valgio, tai galėčiau nevalgyti visą dieną, bet kai pamatau maistą... blink.gif O dar vakare reikia vakarienę gaminti antrajai pusei.
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 29, 22:42)
Tiesą pasakius, man jau atsibodęs pajūris ax.gif Mieliau miškelyje su šuniu biggrin.gif Kas dėl valgio, tai galėčiau nevalgyti visą dieną, bet kai pamatau maistą... blink.gif O dar vakare reikia vakarienę gaminti antrajai pusei.

Kokį šunį turi? 4u.gif
Čia kažkada pagalvojau, kad jei turėčiau šunį, būtų dar viena priežastis dar daugiau vaikščioti biggrin.gif
Atsakyti