Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(CrazySun @ 2016 02 29, 22:21)
Sveikos, merginos  4u.gif

as cia noreciau i jusu gretas

QUOTE(Fame @ 2016 02 29, 23:06)
Sveikos! Norėčiau prisijungti ir aš smile.gif.

Sveikos prisijungusios 4u.gif
o skydliauke pasilpusi, ar visai jau nebedirba? Prie jos reikia papildomai derintis smile.gif

As pernai birzelio men. paleo pradejau, menesi gera pasilaikiau, paskui ganetinai apleidau, bet visada galvojau sugrizti visam. Gerai labai svoris krito, energijos atsirado thumbup.gif . Dabar dar ir cukraus kiekis susireguliavo kaujyje, net kavos savaime atsisakyt iseina. ir nealkana thumbup.gif ir pilvas nebera skausmingai issiputes. Dar pereinamojoje stadijoje esu, tai ir laikausi.

Papildyta:
QUOTE(Fame @ 2016 02 29, 23:06)
Sveikos! Norėčiau prisijungti ir aš smile.gif. Dar 2011-2012 m. svėriau 61-63kg, o dabar 82 doh.gif . Prie to, manau, prisidėjo kontracepcija ir skydliaukės nemaži sutrikimai. Anksčiau valgymas buvo paskutinėj vietoj, o dabar vos ne pirmoje schmoll.gif  Žodžiu, ieškau motyvacijos ir patarimų 4u.gif  Ūgis 182, svoris 82 blush2.gif

Esi auksta, keliais cm aukstesne uz mane biggrin.gif ir nuo panasus virssvoris.
Papildyta:
O kaip maitinates?
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 29, 22:47)
Kokį šunį turi? 4u.gif
Čia kažkada pagalvojau, kad jei turėčiau šunį, būtų dar viena priežastis dar daugiau vaikščioti biggrin.gif

Šuo mamos, biglis mix biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2016 02 29, 22:53)
Sveikos prisijungusios  4u.gif
o skydliauke pasilpusi, ar visai jau nebedirba? Prie jos reikia papildomai derintis  smile.gif

As pernai birzelio men. paleo pradejau, menesi gera pasilaikiau, paskui ganetinai apleidau, bet visada galvojau sugrizti visam.  Gerai labai svoris krito, energijos atsirado  thumbup.gif . Dabar dar ir cukraus kiekis susireguliavo kaujyje, net kavos savaime atsisakyt iseina. ir nealkana  thumbup.gif ir pilvas nebera skausmingai issiputes. Dar pereinamojoje stadijoje esu, tai ir laikausi.

Papildyta:

Esi auksta, keliais cm aukstesne uz mane  biggrin.gif ir nuo panasus virssvoris.
Papildyta:
O kaip maitinates?

Skydliaukė praktiškai nebefunkcionuoja, tad medžiagų apykaita lėtesnė už sraigę biggrin.gif . Matinuosi taip: ryte kava kaip smala, pietūs kas nors iš mėsos ir daržovių, vakarienė visko kas atrodo skanu biggrin.gif Tarp kitko, cukraus visiškai nenaudoju, na nelimpa jis man nei su kava, nei su arbata. Sviesto racione nėra. Aliejys alyvuogių. Grietinė 12%.
Atsakyti
Labas rytas pirmąją pavasario dieną 4u.gif Ta proga pas mane prisnigo lotuliukas.gif
Vakar panaktinėjau, šiandien nors ant stalo darbe miegok doh.gif biggrin.gif
Ryte pasisvėriau - tie patys 77,5.
Greičiau praeitų šita savaitė smile.gif

Dontstop, parašyk kaip tavo mėnesinis išsimatavimas sekėsi, kokie rezultatai bigsmile.gif 4u.gif

Įdomu, kaip Almost atostogos einasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tokią litanią parašiau, ir išsijungė kompas doh.gif
Bandau iš vyro laptopo rašyt naujai...

Naujokėm po balioną 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Taigi, vakar dienos kalorijos:

ryžių košė 340

du kiaušiniai 200

kapučinas 40
cukruota imbiero šaknis, vartojama kaip vaistas, bet gan kaloringa, todėl traukiu ir ją 200

lęšių salotos 400
šaknis 100

kakava 10
liesa varškė 70

virta vištienos krūtinėlė 160
virtos daržovės 70
sojų padažas 15

žuvies sriuba 90

Viso 1695 ir dramatiškas minusas ryte -800 g smile.gif

Viso per mėnesį -1700 , bet jei sąžiningai, tai vasario pirma išpuolė pirmadieniui, t y diena, kuomet mano svoris didžiausias, nes po savaitgalio, o kovo pirma antradieniui - kuomet visad būna dramatiškas minusas. Jei lygint pirmadienį su pirmadieniu, tai -900, ir tai panašiau į tiesą biggrin.gif

Apimtys beveik nepakito, po minus vieną cm nuo liemens ir šoninės.

Riebalų apmažėjo 1.5 proc , raumenų užsiauginau 0.6 proc ir tai neblogai, nes sportavau tikrai nedaug blush2.gif
Papildyta:
Vakar išbandytos lęšių salotos patiko, gaminsiu dažniau, nors šeima neįvertino ax.gif Lčšiai, orzo makaronai (ryžių pavidalo), feta, prieskonaii, aliejus, citrinos sultys. Prigaminau daug, valgysiu ir šiandien smile.gif

Trysduvienas, kaip savijauta šiandien? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, su pirma pavasario diena flirt.gif

Ot susigadinau reikalą, tokį gerą minusą turėjau, bet pasidaviau PMS pagundai ir va, turiu tik -200g blush2.gif Taigi 62.1 doh.gif O turėjau 60.8. Nors kažkaip manau, kad greit nukris, nes vieno vakaro pavalgymas nenumuš visos savaitės įdirbio smile.gif

Kiek daug naujokių vienu metu, sveikos prisijungusios 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(dontstop @ 2016 03 01, 09:41)

Viso 1695 ir dramatiškas minusas ryte -800 g  smile.gif

Viso per mėnesį -1700 , bet jei sąžiningai, tai vasario pirma išpuolė pirmadieniui, t y diena, kuomet mano svoris didžiausias, nes po savaitgalio, o kovo pirma antradieniui - kuomet visad būna dramatiškas minusas. Jei lygint pirmadienį su pirmadieniu, tai -900, ir tai panašiau į tiesą  biggrin.gif

Riebalų apmažėjo 1.5 proc , raumenų užsiauginau 0.6 proc ir tai neblogai, nes sportavau tikrai nedaug 

biggrin.gif visai neblogai taisosi figura, stimulas toliau laikytis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 01, 08:41)

Viso per mėnesį -1700 , bet jei sąžiningai, tai vasario pirma išpuolė pirmadieniui, t y diena, kuomet mano svoris didžiausias, nes po savaitgalio, o kovo pirma antradieniui - kuomet visad būna dramatiškas minusas. Jei lygint pirmadienį su pirmadieniu, tai -900, ir tai panašiau į tiesą  biggrin.gif

Riebalų apmažėjo 1.5 proc , raumenų užsiauginau 0.6 proc ir tai neblogai, nes sportavau tikrai nedaug  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 01, 08:41)
Trysduvienas, kaip savijauta šiandien?  4u.gif

Oi, net nera ko lygint... nieko neskauda, energijos turiu, is pat ryto su mazium pora ratu lauke apsukom su vezimu, dabar kol miega tvarkausi namus, veliau dar ir pasportuot planuoju bigsmile.gif

Kaip smagu, kad musu daugeja! Moterys susizgrimba, kad iki vasaros liko 3 menesiai biggrin.gif 4u.gif

Galvoju, kad eisiu ir as savo apimtis issimatuot, kaip tik pirma menesio diena, tai paziuresiu ka pavyks nuveikt per menesi g.gif
Atsakyti
Ačiū už balioną, pasiimu tongue.gif Šiandien prisiverčiau valgyti pusryčius: varškę su šiek tiek mėlynių uogienės. Pietūs: guliašas troškintas su morkom, svogūnais, pievagrybiais ~150g su 70g burokėlių salotų. Vakarienei: cukinijos ir pomidorų troškinys su česnaku. Ir visą dieną kava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 03 01, 19:44)
Ačiū už balioną, pasiimu tongue.gif  Šiandien prisiverčiau valgyti pusryčius: varškę su šiek tiek mėlynių uogienės. Pietūs: guliašas troškintas su morkom, svogūnais, pievagrybiais ~150g su 70g burokėlių salotų. Vakarienei: cukinijos ir pomidorų troškinys su česnaku. Ir visą dieną kava lotuliukas.gif

Nelabai gerai blush2.gif Visai nėra lėtų angliavandenių, o jie būtini, kad organizmas pasisavintų riebalus ir baltymus smile.gif Angliavandenius geriausia valgyti pirmoje dienos pusėje: pusryčiams, priešpiečiams, pietums. Baltymus (varškę) reiktų permesti į antrą dienos pusę, tinka pavakariams ir vakarienei. Uogienė pusryčiuose, jei ji su cukrum, provokuos alkį visą dieną, nes cukraus labai aukštas GI. Visgi jei jau valgyt saldumynus, tai ryte smile.gif Bet į pusryčius geriau dėt vaisių, ne uogienę su cukrum. Atsiprašau už kritiką, aš ne piktai, tiesiog labai bado akis tokios "klaidos" ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 01, 17:53)
Nelabai gerai  blush2.gif  Visai nėra lėtų angliavandenių, o jie būtini, kad organizmas pasisavintų riebalus ir baltymus  smile.gif Angliavandenius geriausia valgyti pirmoje dienos pusėje: pusryčiams, priešpiečiams, pietums. Baltymus (varškę) reiktų permesti į antrą dienos pusę, tinka pavakariams ir vakarienei. Uogienė pusryčiuose, jei ji su cukrum, provokuos alkį visą dieną, nes cukraus labai aukštas GI. Visgi jei jau valgyt saldumynus, tai ryte  smile.gif  Bet į pusryčius geriau dėt vaisių, ne uogienę su cukrum. Atsiprašau už kritiką, aš ne piktai, tiesiog labai bado akis tokios "klaidos"  ax.gif  blush2.gif

Gerai, gerai, man reikia patarimų. Tai platesnį racioną prašom, kas tinka pusryčiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 03 01, 20:53)
Gerai, gerai, man reikia patarimų. Tai platesnį racioną prašom, kas tinka pusryčiams  biggrin.gif

Košės, makaronai, duona, miusliai - tai lėtieji angliavandeniai, kurie duoda energijos ilgam smile.gif Košė geriausia iš pilnų grūdų, negu iš dribsnių, dribsniai geriau ilgiau verdami, nei greit gaminami - mažesnis GI, ilgiau jausis sotumas. Taip pat yra skirtumas, kaip košė gaminama, geriau užplikyti, negu virti, tų pačių kruopų bus mažesnis GI. Jei neužtenka vien užplikyti, geriau iš vakaro užpilti vandeniu, ryte trumpiau pavirti, nei iškart virti, bei ilgiau - taip pat žemesnis GI.
Makaronai geriau kietųjų grūdų, wholegrain - mažesnis GI.
Duona geriau juoda, nei kvietinė, juolab batonas - taip pat GI biggrin.gif
Miusliai turėtų būt becukriai, kitaip vėlgi, cukraus itin aukštas GI, jokios naudos...

GI - glikeminis indeksas. Jis parodo, kaip greitai angliavandeniai suvirškinami, pasisavinami ir suskaidomi iki gliukozės, kuri patenka į kraują. Aukaukštas GI - staigus energijos pliupsnis, bet tuoj organizmas vėl prašys maisto biggrin.gif Žemas GI - energija po biškį teikiama kūnui, alkis ne taip puola biggrin.gif
Atsakyti