Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(Fame @ 2016 03 02, 13:17)
Sviestas turi cholesterolio nemažai, o man jo nereikia biggrin.gif

Galit naudoti sviesta ghi, isvalyta, cholesteroliui nebepavojingas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 03 02, 10:36)
Labas rytas  smile.gif 
Kas rytą vis pamatau minusą, tai matyt, gera linkme judu  bigsmile.gif 

QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 02, 11:03)
Labas 4u.gif siryt pasisveriau, tai per praeijusia savaite uzsidetas pliusas sumazejes perpus thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Dontstop pries pradedant studijuot ir man taip atrode lotuliukas.gif cukrus nesiskaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip man skauda širdį, kad reikės praleisti mankštą verysad.gif Suprantu, kad negaliu vienu užpakaliu visko apsėsti, ir jeigu laiką leisiu sporte, tai nei laiko nei jėgų nebeliks darbams, kuriuos šią savaitę mirk-gyvenk reik padaryt, bet net širdį skauda, kad pirmą kartą nuo mankštos pradžios ją praleisiu verysad.gif
Man gal PMS, kad taip susijautrinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 02 kovo 2016 - 15:21
Sveikos!

Atbegau kelias laisvas minutes praleist smile.gif
Atostogos super liuks, pasiilgau tik savos lovos! Maistas ir pasirinkimai liejasi per krastus doh.gif lotuliukas.gif Bus matyt, ka svarstykles parodys grizus unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 02, 16:17)
Kaip man skauda širdį, kad reikės praleisti mankštą verysad.gif Suprantu, kad negaliu vienu užpakaliu visko apsėsti, ir jeigu laiką leisiu sporte, tai nei laiko nei jėgų nebeliks darbams, kuriuos šią savaitę mirk-gyvenk reik padaryt, bet net širdį skauda, kad pirmą kartą nuo mankštos pradžios ją praleisiu verysad.gif
Man gal PMS, kad taip susijautrinau doh.gif  biggrin.gif

nenusimink ir pries miega bent kokiu atsilenkimu/pritupimu padaryk smile.gif as taip nuraminu biski save biggrin.gif gal ir apgaudinejimas gaunasi, bet manau, geriau negu nieko blush2.gif

turiu ir as sioki toki minusa siandien, labai noreciau jei kas savaite jis toks ir butu kaskart - idealu. bet laukiam pms ir panasiai.. biggrin.gif negyvenu pasakoj, bet pasvajot galim,ane? biggrin.gif

beje,siandien drauge gera nuoroda imete smile.gif gal maciusios biggrin.gif http://modelmydiet.com/eywomen
visai idomiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 24, 17:27)
Parodyk tą nuotrauką  smile.gif

va mano įkvėpimas: maža, be papų, be liemens.. smile.gif

http://www.celebuzz....ach-in-miami-4/

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 01, 00:47)
Kokį šunį turi? 4u.gif
Čia kažkada pagalvojau, kad jei turėčiau šunį, būtų dar viena priežastis dar daugiau vaikščioti biggrin.gif

aš jau senai taip galvoju, bet kai suprantu, kad išvest pasivaikščiot reiks ir ryte, tai laukiu, kol dukra paaugs:D

QUOTE(CrazySun @ 2016 03 02, 19:41)

beje,siandien drauge gera nuoroda imete smile.gif gal maciusios biggrin.gif http://modelmydiet.com/eywomen
visai idomiai  lotuliukas.gif

Koks nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
O as siandien net treniruokli pamyniau cool.gif deja tai truko tik 10 minuciu, sunui dantukai dygsta tai neleido man sportuot, tik ant ranku visa diena borejo buti, bet jo nesiojima as irgi uzskaitau kaip sporta. Ner lengva 9,5 kg visa diena ant ranku tasyt doh.gif biggrin.gif
Su maistu viskas buvo ok, tik po vakarienes baisiai kazko saldaus uzsimaniau, tai juodo sokolado pora gabaleliu suvalgiau blush2.gif rytoj daug visokiu reikalu turiu, tai nezinau kaip bus, pasportuot gal nelabai pavyks g.gif
Atsakyti
Šiandien pusryčiai: perlinės kruopos vandeny, be druskos ir t.t..., bet su 100g jogurto. Pietūs: daržovių mišinys ir troškintas kiaulienos gabaliukas. Pavakariai: raug. kop. sriuba. Vakarienė: 3 v. š. plovo ir 2 kviečių trapučiai su lašiša, šiek tiek nusidėjau ax.gif Sportas: 6km pėsčiomis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ryte pasisvėriau, biškį turiu pliuso unsure.gif va ką daro savaitė be sporto, plius vakar vakare dar prikapojau doh.gif
Bet nieko, kitą savaitę atsigriebsiu su kaupu bigsmile.gif pirmadienį į vandens parką, turiu kuponą 3 valandoms už eurą thumbup.gif antradienį ir trečiadienį mankštos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

pieniška 5 grūdų košė su 1/2 banano 345

rūgpienio sriuba 190
kapučinas 40
šokoladas 82 % 50

kebabas 700
kapučinas 40

Viso 1365 - kažkoks blogas kebabas buvo, suvalgiau pietum ir taip skaudėjo pilvą visą likusią dieną, kad apie maistą jau nebegalvojau, tik vandenį gėriau. Bus man nuodėmiaut biggrin.gif

Šį rytą jau "pasportavau" - 2 val labai greitu tempu pavaikščiojau su vežimėliu, sulaksčiau į maximą tolimą, grįžau šlaputėlė nuo prakaito karsta.gif

*CoCoNuT*, gaila dėl prarastos treniruotės, na bent ką padarysi 4u.gif

Trysduvienas, aš net 3 dienas iš eilės pasportavau namuose, bet po 30 min, bet su vaiku čia ir tai stebuklas kažkoks, kad taip gerai išėjo biggrin.gif

Victrix, kas be papų? Ta įžimybė tai man visai supapė pasirodė biggrin.gif Paieškosiu ir aš sau kokio įkvėpimo, kol kas į savo trenerės figūrą tik varvinu seiles blush2.gif

CrazySun, nerealus tinklalapis, ačiū bigsmile.gif Geriau nei veidrodis blush2.gif doh.gif

Almost., smagu, kad pasirodei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Noriu jungtis prie jusu ir kartu mesti kg smile.gif As noreciau numesti 8kg, dabartinis svoris 64kg, ugis 169. Suprantu, kad nedaug, bet mano manimu maziau numesti yra sunkiau nei daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 03 03, 12:02)
Sveikos!

Noriu jungtis prie jusu ir kartu mesti kg smile.gif As noreciau numesti 8kg, dabartinis svoris 64kg, ugis 169. Suprantu, kad nedaug, bet mano manimu maziau numesti yra sunkiau nei daugiau biggrin.gif

Be abejo drinks_cheers.gif Aš damušinėju paskutinius kelis kg ir žinau, kaip tai sunku, kur kas sunkiau, nei pirmus 10 biggrin.gif drinks_cheers.gif Prašom drąsiai jungtis group.gif
Atsakyti
Labas! As pusryciams prikirtau koses, tai tokia soti jauciausi, kad pietus valgiau tik pries valandele ax.gif vakarienei noreciau visai kokiu skaniu salotu... numeskit koki receptuka g.gif 4u.gif
siandien kaip sakiau diena uzimta, tai sportui laiko nebuvo, o veliau nezinau ar jau bebus noro blush2.gif
Atsakyti