Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(the_wanted @ 2016 03 03, 11:02)

Sveika 4u.gif

Paziurejau ir as ta tinklalapi, thumbup.gif

Siandien diena laisvesne, pasikraustysiu spinta, paziuresiu ko gero yra vasarai, i ka ilendu, del ko pasistengti reikia, pasimotyvuosiu bigsmile.gif

Trysduvienas, salotoms svarbu skanu, megiama ingredienta prideti, tada ir patiks.
pripjaustai salotu, cia pagrindas
toliau- jei norisi suresniu, 1 morka sutarkuota tipo julien, jei turi koncervuotu kukuruzu indelis, fetos a kokio kito neriebaus surio ( +galima tuno indeli),arba ka tik pakepintos virtienos gabaliukus, alyvu aliejaus ir galima balzaminio acto (jei patinka, man tai niam). Galima grybu su lengvai pakepintais svogunais.(tik nedekit konc.zirneliu, sunkiai virskinasi).Galima alyvuogiu imest.
Arba morku- kopustu salotos su alyvu aliejum.

Pusryciams varske su grietine ir ipjaustytu obuoliu. (obuolio sildyt nereikejo lotuliukas.gif )
Pietums brokolis, svoguno galva (vidutinio dydzio), kapareliai keli, kalakutiena, kokosu aliejus.
Priespieciai obuolys, apelsinas ir 50g. juodo sokolado.
Taigi vakarienei liko darzoves su 1-2 kiausiniais, ir mazu gabaliuku sviesto.

beje, varske su obuoliu labiau patiko nei su agurkeliu. Dar su bananu pabandysiu, cinamono, kakavos uzbarstysiu. tik reik palaukt kol bananas prinoks, zali dar.

Papildyta:
Vat dar toks klausimas iskilo, kaip sveriates, ta prasme, rubus, su kuriais sveriates, iskaiciuojat i svori ar ne? man bevei kilogramo skirtumas su jais ir be ju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 03 kovo 2016 - 16:57
QUOTE(tytuka @ 2016 03 03, 16:57)
Sveika  4u.gif

Paziurejau ir as ta tinklalapi,  thumbup.gif

Siandien diena laisvesne, pasikraustysiu spinta, paziuresiu ko gero yra vasarai,  i ka ilendu, del ko pasistengti reikia, pasimotyvuosiu  bigsmile.gif

Trysduvienas, salotoms svarbu skanu, megiama ingredienta prideti, tada ir patiks.
pripjaustai salotu, cia pagrindas
toliau- jei norisi suresniu, 1 morka sutarkuota tipo julien, jei turi koncervuotu kukuruzu indelis, fetos a kokio kito neriebaus surio ( +galima tuno indeli),arba ka tik pakepintos virtienos gabaliukus, alyvu aliejaus ir galima balzaminio acto (jei patinka, man tai niam). Galima grybu su lengvai pakepintais svogunais.(tik nedekit konc.zirneliu, sunkiai virskinasi).Galima alyvuogiu imest.
Arba morku- kopustu salotos su alyvu aliejum.

Pusryciams varske su grietine ir ipjaustytu obuoliu. (obuolio sildyt nereikejo  lotuliukas.gif  )
Pietums brokolis, svoguno galva (vidutinio dydzio), kapareliai keli, kalakutiena, kokosu aliejus.
Priespieciai obuolys, apelsinas ir 50g. juodo sokolado.
Taigi vakarienei liko darzoves su 1-2 kiausiniais, ir mazu gabaliuku sviesto.

beje, varske su obuoliu labiau patiko nei su agurkeliu. Dar su bananu pabandysiu, cinamono, kakavos uzbarstysiu. tik reik palaukt kol bananas prinoks, zali dar.
Papildyta:
Vat dar toks klausimas iskilo, kaip sveriates, ta prasme, rubus, su kuriais sveriates, iskaiciuojat i svori ar ne? man bevei kilogramo skirtumas su jais ir be ju  g.gif

Sveriuosi ryte atsikėlus, su apatinėm kelnaitėm ir maikute, visada taip.
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 03 03, 17:56)

drinks_cheers.gif ir aš taip sveriuosi
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 03, 11:46)

Victrix, kas be papų? Ta įžimybė tai man visai supapė pasirodė  biggrin.gif Paieškosiu ir aš sau kokio įkvėpimo, kol kas į savo trenerės figūrą tik varvinu seiles  blush2.gif

Be be, dabar kai vaiko susilaukė, tai joa, o prieš tai tai nieko nebuvo:D kai pasakei apie trenerę, tai nusijuokiau.. praėjusį sekmadienį ėjau į vieną sporto klubą, nebūčiau moteris..žiūrėjau į trenerę ir galvojau, na negali jos krūtinė būt tikra.. sekančią dieną paaiškėjo, kad aš teisi, buvo labai juokinga.. ką moterys pastebi sporto klube biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 03 03, 17:56)

Ir as taip pat, tik dar pasisioju pries sverdamasi biggrin.gif
na suvalgiau vakarienei salotas, o po to dar duonos traskuciu.... fu dabar kaip gerti noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 03, 23:32)
Ir as taip pat, tik dar pasisioju pries sverdamasi biggrin.gif
na suvalgiau vakarienei salotas, o po to dar duonos traskuciu.... fu dabar kaip gerti noriu doh.gif

Apsidziaugiau, kad drabuziu svori per diena pameciau bigsmile.gif Bet prie metamo svorio nepriskirsiu, tik kad kilogramu maziau liko mesti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

čeburekai keli kąsniai 125
bananas 100

kapučinas 40
jogurtas su sėlenom 200

rūgpienio sriuba 190
sumuštinis 200

kapučinas 40
2 virti kiaušiniai 200

sausainiai (kepiau Kaziuko mugei vaikui į mokyklą ir kelis paragavau) ~300

viso 1415

Sveriuosi su ilga maikute, su kuria miegu, neatminusuoju, nes man svarbu tik svorio pokytis smile.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Visada sveriuosi ryte su naktiniais, nieko neatminusuoju smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

As taip pat sveruosi ryte su apatiniais smile.gif

Geriu dabar kava su 2trapuciais su philadelphia light suriu, ir 2 aviziniais sausainiais, kuriuos vakar pati iskepiau smile.gif Jie be cukraus, bet su medum. Pagalvojau kad cia bus puikus pakaitalas sokoladui, kuri valgiau beveik kiekviena diena nuo Kaledu biggrin.gif

Diena vaziuosiu sportuoti, po nedideles pertraukos (koja buvo suzeista). Tiesa sakant nesu labai didele sporto megeja.. Bet stengiuosi kad jis taptu iprociu, tada ir nebus "nasta" ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! As is pat ryto jauciuos pilna energijos, tai kad jos nesvaistyciau laika skyriau sportui thumbup.gif ir pasiseke, kad sunus labai ramus siandien bigsmile.gif dabar kol miega, galvoju gal seriala paziuret koki, jau prisipjausciau uzkandziui lekste darzoviu, kad negriebciau sokolado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 04, 13:11)
Sveikos! As is pat ryto jauciuos pilna energijos, tai kad jos nesvaistyciau laika skyriau sportui thumbup.gif ir pasiseke, kad sunus labai ramus siandien bigsmile.gif dabar kol miega, galvoju gal seriala paziuret koki, jau prisipjausciau uzkandziui lekste darzoviu, kad negriebciau sokolado blush2.gif

Kokia šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Grisiu i doros kelia smile.gif sveiciau viska is eiles kelias savaites, tai cia net nesirodziau, kazko motyvacija liekneti buvo prapuolusi... blush2.gif bet uzlipom mes vyru ant svarstykliu, ir priemem sprendima palengveti po 3 kg iki vasaros. Kazkaip nelabai patenkinti savo kunais dabar esame, nors ne drambliai biggrin.gif
Tai turiu dabar susimotyvuoti ir ziureti sio uzsibrezto tikslo, toliau ijungiu kaloriju skaiciavima.
Pusryciai-avizu kose, pasidalinta su suneliu, bus koks 200, nes nedaug gavosi.
Priespieciai- 3 traskuciai su tepamu suriu, 2 apelsinai, duosiu kokius 350.
Gurksnoju arbata be cukraus.
Atsakyti