QUOTE(dontstop @ 2016 03 12, 12:09)
Aha, gali būti, įtariu baltuosius miltus, seniau pastebėjau, kad negaliu valgyt batono, tik suvalgau porą sumuštinių, iškart pučiuosi

Galbūt dar aštrūs prieskoniai, druska - namuose beveik nieko nesūdau, kavinių maistas man per sūrus visad atrodo...
Man ir tas pats, dar pieno nevirskinu, tai atsisakius tu produktu labai pagerejo visa sveikata. Organizmas labai jautriai reaguoja, tikrai nera normalu pustis po keliu riekiu batono.
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 12, 13:18)
Kalbant apie organizmo reakcijas, mane šios savaitės pradžioj žiauriai išbėrė, nors, atrodo, valgiau viską kaip įprastai, bet ant smakro, žandų iškilo tokių skaudžių giluminių spuogų

Viena draugė sakė nuo agurkų, kita - kad nuo chia sėklų.... Bet ką aš žinau
Tai drauges esam, spoguotos

Tadien, kai leidau sau viska valgyt, po to taip isbere, visur, tokiais mazyciais nieztinciais spuogeliais, kurie kasant susprogdavo

Kazkas is pirktiniu pyrageliu ryskiai netiko, tai dabar ir vel
QUOTE(the_wanted @ 2016 03 12, 13:59)
Sveikos!
As irgi turejau nuodemiu sias dvi dienas.. Silpnavale as, darbe prie kavos tai to atnesa tai dar ko, ir va prasau viens ir burnoj

Neturi to buti!! Reikia ismokti nepasiduoti pagundoms

Siandien sportuosiu namie - rankos ir presas. Igai miegojau - tai tik dabar kava geriu su trapuciais
As ir siandien sportuosiu rankoms, peciams ir nugarai, eik forma islaikyt.
Tai jei darbe prie kavos saldumynai, savaitgaliui nieko nebelieka, visi desertai suvalgyti
QUOTE(Finksė @ 2016 03 12, 15:01)
Na ką,.6-ta diena eina valgant pagal spec. meniu. Šiandien kažkotai sunku buvo iki pietų...esam svečiuos, tai mama taip skaniai kepsnius kepė orkaitėj su bulvėm, o aš salotas su vištiena šalia atsisėdus lapnojau.
Betttttt vasarą, lakstysiu plika bamba ir išrietus stangrią rūrą

😂
Labuka visoms
Ot stiprybe, pas mama neatsipalaiduot
Bet ir mama palaiko, vistienos su salotom paruose
Verdu brokolius, bus su vistiena ir kokosu aliejum pusryciams.
Pietums morkos su kiausiniu ir alyvu aliejum, Vakarienei pakepintas svogunas su brokoliu, keli lasinukai, ir varskes yra like. Vakariene bus ankstyva, o jei noresiu, uzkandai apelsinas ar obuolys.