Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Finkse - čia žinoma labai individualus dalykas wink.gif saug kas avokado negali į burną įsidėt (pačiai taip buvo) smile.gif Bet dabar tiesiog wub.gif beje lygiai taip ir su salieru. Na man jis omlete tokį nerealų skonį turi wub.gif
Beje jei turit sulčiaspaudę - sultys iš daržovių - dar vienas dalykas kurį atradau thumbup.gif: laaaabai skanu smile.gif 80proc daržovių + 20peoc vaisių thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 15, 15:58)
Kol kas dar meniu neturiu, jį sudaro per 10 darbo dienų

Na tai lauksiu tuomet atsiliepimų po Velykų smile.gif

QUOTE(BigBang @ 2016 03 15, 17:10)

Taip pat atrasti du dalykai kurių nevalgiau ankščiau - riešutų sviestas

Turiu riešutų sviesto šaldytuve, vyras kažkada susigundė akcija lotuliukas.gif Nežinau kur dėt, kur jis tinkamas? smile.gif

Įdomu buvo paskaityt apie planą 4u.gif Bet tuo pačiu ir dingo noras sau tokį užsisakyti blush2.gif Čia būtų mano įprastos mitybos visiška priešingybė g.gif Kažin ar prisiversčiau laikytis blush2.gif
Atsakyti
Opa opa opapa, juda juda dzūkija lotuliukas.gif
aš po sporto, grikiai verda, salotas susimaišiau smile.gif ausį skauda mažiau, gyvenimas gražėja lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 03 15, 16:26)
Na tai lauksiu tuomet atsiliepimų po Velykų  smile.gif
Turiu riešutų sviesto šaldytuve, vyras kažkada susigundė akcija  lotuliukas.gif  Nežinau kur dėt, kur jis tinkamas?  smile.gif

Įdomu buvo paskaityt apie planą  4u.gif  Bet tuo pačiu ir dingo noras sau tokį užsisakyti  blush2.gif  Čia būtų mano įprastos mitybos visiška priešingybė  g.gif  Kažin ar prisiversčiau laikytis  blush2.gif

Papasakosiu būtinai kaip sekėsi su planu draugauti 4u.gif Jeigu tu turi trenerę, kuri tau programėlę sustato, tai manau reikia ja vadovautis. Vis tiek, juk neprisiversi ilgai valgyti to, ko ypač nemėgsti, o trenerė vis tiek geriau realybėj gali į žmogų atsižvelgti 4u.gif

Turiu ir aš riešutų sviesto bigsmile.gif Parsivežėm iš Lenkijos kai buvom nulėkę. Bet net neatsidariau indelio dar - jei atidarysiu, per kartą daugiau nei pusę be jokio vargo su šaukštu iškabinsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2016 03 15, 15:56)
Finkse - čia žinoma labai individualus dalykas wink.gif saug kas avokado negali į burną įsidėt (pačiai taip buvo) smile.gif Bet dabar tiesiog  wub.gif beje lygiai taip ir su salieru. Na man jis omlete tokį nerealų skonį turi  wub.gif
Beje jei turit sulčiaspaudę - sultys iš daržovių - dar vienas dalykas kurį atradau thumbup.gif: laaaabai skanu smile.gif 80proc daržovių + 20peoc vaisių thumbup.gif:

Aš labai labai labai nemėgstu saliero biggrin.gif
O sultys buvo programoj? g.gif ir ar sultys, ar kokteiliai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 15, 14:26)
Na tai lauksiu tuomet atsiliepimų po Velykų  smile.gif
Turiu riešutų sviesto šaldytuve, vyras kažkada susigundė akcija  lotuliukas.gif  Nežinau kur dėt, kur jis tinkamas?  smile.gif

Įdomu buvo paskaityt apie planą  4u.gif  Bet tuo pačiu ir dingo noras sau tokį užsisakyti  blush2.gif  Čia būtų mano įprastos mitybos visiška priešingybė  g.gif  Kažin ar prisiversčiau laikytis  blush2.gif

Ant ryžių trapučio užtepk plonai ir uždėk kelias riekeles banano,pabarstyk cinamonu wub.gif

Sultys buvo kitoj knygutej,atskirai kainavo smile.gif bet yra ir internete pilna receptų smile.gif sultys smile.gif
Atsakyti
nu o man neplanuotai netiketai dienos meniu sutrumpejo - likau tik su 1/3 pietu, nes bevalgant nuskilo dantis ir teko extra pas dantista lekti doh.gif aisku neblogai ziurint i tai, kad valgiau mazai - maziau i uzpakalio dydi eis laugh.gif bet valgiau tai protingai, nu tai ech.. doh.gif

vakarienei irgi apetito neturiu - dar ir skauda siek tiek, ir sirguliuoju, tai netraukia maistas visai kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 03 15, 20:13)
nu o man neplanuotai netiketai dienos meniu sutrumpejo - likau tik su 1/3 pietu, nes bevalgant nuskilo dantis ir teko extra pas dantista lekti  doh.gif aisku neblogai ziurint i tai, kad valgiau mazai - maziau i uzpakalio dydi eis laugh.gif bet valgiau tai protingai, nu tai ech..  doh.gif

vakarienei irgi apetito neturiu - dar ir skauda siek tiek, ir sirguliuoju, tai netraukia maistas visai kazkaip  doh.gif

Vaje, nepasiseke. Balioniukas uz kancias 4u.gif

As siandien taip keistai jauciausi, buvau keletai valandu isejusi be sunaus, tai sen tai ten, dar su drauge susitikau, tai buvo pirmasis tokio ilgumo isejomas po sunaus gimimo. Tai gal del to taip keista buvo. O svarbiausia, kad drauge mano visad buvo liekna, siandien ziuriu, kad jau labai panasiai atrodom bigsmile.gif valgiau siandien irgi nedaug, kazkaip nebuvo apetito, tik kad vakarienei buvo bulviniai blynai su grietine, bet daug nevalgiau blush2.gif buvo pagunda siandien uzsukt i hesburgeri, bet atsilaikiau.
Atsakyti
Aš nusidedu, vakarais valgau, nes kitaip neišeina, bloga dienotvarkė. Bet vakar taip stipriai varė į tualeta, kad šį ryta svarstyklės parodė, jog viskas beveik OK biggrin.gif Šios savaites tikslas grįžti prie pereitos savaites svorio, tai -800g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 03 15, 18:13)
nu o man neplanuotai netiketai dienos meniu sutrumpejo - likau tik su 1/3 pietu, nes bevalgant nuskilo dantis ir teko extra pas dantista lekti  doh.gif aisku neblogai ziurint i tai, kad valgiau mazai - maziau i uzpakalio dydi eis laugh.gif bet valgiau tai protingai, nu tai ech..  doh.gif

vakarienei irgi apetito neturiu - dar ir skauda siek tiek, ir sirguliuoju, tai netraukia maistas visai kazkaip  doh.gif

Ui kaip čia tau nesmagiai 4u.gif Imk baliončiką 4u.gif Puiku, kad randi ir gero blogose situacijose mirksiukas.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 15, 21:00)
As siandien taip keistai jauciausi, buvau keletai valandu isejusi be sunaus, tai sen tai ten, dar su drauge susitikau, tai buvo pirmasis tokio ilgumo isejomas po sunaus gimimo. Tai gal del to taip keista buvo. O svarbiausia, kad drauge mano visad buvo liekna, siandien ziuriu, kad jau labai panasiai atrodom bigsmile.gif valgiau siandien irgi nedaug, kazkaip nebuvo apetito, tik kad vakarienei buvo bulviniai blynai su grietine, bet daug nevalgiau blush2.gif buvo pagunda siandien uzsukt i hesburgeri, bet atsilaikiau.

Kokio amžiaus sūnus? 4u.gif
Šaunuolė, kad atsilaikei ir nesusigundei iki galo 4u.gif

QUOTE(Fame @ 2016 03 15, 22:25)
Aš nusidedu, vakarais valgau, nes kitaip neišeina, bloga dienotvarkė. Bet vakar taip stipriai varė į tualeta, kad šį ryta svarstyklės parodė, jog viskas beveik OK  biggrin.gif Šios savaites tikslas grįžti prie pereitos savaites svorio, tai -800g  biggrin.gif

Ech nu bet juk visko būna. Svarbu grįšti į doros kelią mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

avižų košė su dž. slyvomis 220
obuolys 70

dešra 70

kapučinas 40
pudingas 100

troškinys ryžiai burokai su grietine 600

kakava 10
liesa grūdėta varškė su cinamonu 170

kiaušinienė su krablazdėm 400
dešra 90

Viso 1770 (uoj, su tom dešrom išėjau biškį už ribų, na negaliu susilaikyt, kai namuose yra dešros, prieinu prie šaldytuvo ir kąstelnu doh.gif Kai nieks nemato blush2.gif lotuliukas.gif )

QUOTE(BigBang @ 2016 03 15, 22:11)
Ant ryžių trapučio užtepk plonai ir uždėk kelias riekeles banano,pabarstyk cinamonu wub.gif

Pabandysiu, ačiū 4u.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 03 15, 22:13)
nu o man neplanuotai netiketai dienos meniu sutrumpejo - likau tik su 1/3 pietu, nes bevalgant nuskilo dantis

Och tu Dieve, kaip nepasisekė console.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Avokada megstu - sutrinu sakute idedu priesnoniu jei norisi ir tepu ant trapucio, traputis ant jo philadelphia suris light ir supjaustytas avokadas, kartais paslakstau vorcesterio padazu biggrin.gif Buna tiesiog idedu i salotas, bilekokias, siaip darzoviu, su lasisa, vistiena, tiesiog uzsimanau salotu tam tikru, ziuriu - O! jau prinokes avokado smile.gif Tai ir idedu smile.gif

Jau senai galvoju apie riesutu sviesta, bet paprastuose parduotuvese normalaus nerandu sad.gif Vis galvojau paciai pasigamint, bet daug laiko ir pastangu reikia biggrin.gif

Nuo penktadieniu valgau graziai, be nuklydimu, tai jau -1.4 ax.gif Skrandis matyt susitrauke, ir menesines kaip tik tuo laiku pasibaige, tai irgi maziau nesveiko norisi smile.gif

Paskutine diena dirbu, rytoj leksiu sportuot thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors jau praktiškai pietūs. Sugraužiau obuolį, darbų daug, tingiu belenkaip biggrin.gif
Vakar po daržovių ir grikių valgyt norėjau, bet nevalgiau. Šiandien planuoju daryti taip pat - sportas, tada grikiai ir daržovės. Tada vakare noriu valgty lotuliukas.gif Bet miegojau tikrai labai gerai kietai. Nors nežinau, ar turėjo tam įtakos maistas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2016 03 15, 20:13)
bevalgant nuskilo dantis ir teko extra pas dantista lekti  doh.gif

eina sau blink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 15, 23:00)
O svarbiausia, kad drauge mano visad buvo liekna, siandien ziuriu, kad jau labai panasiai atrodom bigsmile.gif

Aš tai kai pažiūriu į kai kurias drauges, turinčias vaiką, ir už mane kūdesnes, tai tik nervas paima biggrin.gif nes jei jau dabar taip, tai kas bus po to, kai turėsiu vaikų? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 03 16, 06:59)
Viso 1770 (uoj, su tom dešrom išėjau biškį už ribų, na negaliu susilaikyt, kai namuose yra dešros, prieinu prie šaldytuvo ir kąstelnu  doh.gif  Kai nieks nemato  blush2.gif  lotuliukas.gif )

Štai ir paaiškėjo, kur dingsta dešra lotuliukas.gif ir aš taip mėgstu daryt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2016 03 16, 10:12)

Paskutine diena dirbu, rytoj leksiu sportuot thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 16 kovo 2016 - 11:03
labas rytas 59.gif

oj, smagu tikrai save tvardyt ir valdyt, kaip sakoma hihihi.gif
vakar vakarienei suvalgiau sultinio dubenėlį ir užteko. šokoladas ir guminukai ant stalo taip ir klykė "Imk mane ir ryk", bet ai - tegul ir toliau tragiškai klykia, nėr čia ko irnesakyk.gif

rytoj pas mus laisvadienis, o ir šiandien aš kiek ilgiau dirbu, o MB vakaros su kolegom, tai nežinau, kuo čia baigsis doh.gif unsure.gif turiu namie lašišos, reikia gal nusipirkti kiaušinių ir pasidaryt vakare poached egg (kiaušiniai su marškinėliais? mastau.gif ) su lašiša bigsmile.gif čia vietoj noro picai laugh.gif
Atsakyti