Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(BigBang @ 2016 03 16, 01:24)
Kokio amžiaus sūnus?  4u.gif
Šaunuolė, kad atsilaikei ir nesusigundei iki galo  4u.gif

8 menesiai mirksiukas.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 03 16, 11:10)

rytoj pas mus laisvadienis, o ir šiandien aš kiek ilgiau dirbu, o MB vakaros su kolegom, tai nežinau, kuo čia baigsis  doh.gif  unsure.gif turiu namie lašišos, reikia gal nusipirkti kiaušinių ir pasidaryt vakare poached egg (kiaušiniai su marškinėliais? mastau.gif ) su lašiša  bigsmile.gif čia vietoj noro picai laugh.gif

As kai viena karta pabandziau poached egg, tai po to nei virto, nei kepto nebenoriu, daznai pusryciams paskrudinu duonos, uztepu su sakute trinto avokado, ta kiausini ant virsaus ir pipiriuki uzberiu, mmmm wub.gif na dar omleta kartais valgau, su darzovem, krabu lazdelem ar pievagrybiais, va siryt kaip tik valgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 16, 09:43)
As kai viena karta pabandziau poached egg, tai po to nei virto, nei kepto nebenoriu, daznai pusryciams paskrudinu duonos, uztepu su sakute trinto avokado, ta kiausini ant virsaus ir pipiriuki uzberiu, mmmm wub.gif na dar omleta kartais valgau, su darzovem, krabu lazdelem ar pievagrybiais, va siryt kaip tik valgiau ax.gif

aš kelis kartus viriau, bet ne visada išeina. va paskutinį kartą išėjo nuogas kiaušas (trynys) be jokių marškinėlių tik laugh.gif prieš tai kartą du išėjo nuogi, du labai gražūs wub.gif pirmą kartą tai iš viso kažkokia pekla gavosi, pamenu doh.gif bet va šiaip, kaip ir Tu sakai, man nei virtas, nei keptas nebėra tooooks skanus, kaip poached wub.gif wub.gif galvoju, kad reikia nusipirkti tas tokias kišenėles, specialiai tokių kiaušinių virimui pritaikytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 16, 09:43)
8 menesiai mirksiukas.gif

Oi dar visai mažytis sūnelis wub.gif
Čia tie poached egg tai kaip lietuviškai vadinami benedikto kiaušiniai? g.gif blush2.gif

Labas rytas 4u.gif Pusryčiams du virti kiaušiniai ir avokadas ax.gif į darbą nešiuos tuno salotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 03 15, 21:13)
nu o man neplanuotai netiketai dienos meniu sutrumpejo - likau tik su 1/3 pietu, nes bevalgant nuskilo dantis ir teko extra pas dantista lekti

Kaip tas dantis smile.gif 4u.gif

QUOTE(the_wanted @ 2016 03 16, 11:12)

Nuo penktadieniu valgau graziai, be nuklydimu, tai jau -1.4  ax.gif Skrandis matyt susitrauke, ir menesines kaip tik tuo laiku pasibaige, tai irgi maziau nesveiko norisi smile.gif

4u.gif smagus rezultatas biggrin.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 16, 12:01)
Aš tai kai pažiūriu į kai kurias drauges, turinčias vaiką, ir už mane kūdesnes, tai tik nervas paima biggrin.gif  nes jei jau dabar taip, tai kas bus po to, kai turėsiu vaikų? biggrin.gif

Nieko tokio, jei stebesi ka valgai, tai nepriaugsi per daug ir viskas bus gerai ax.gif

Vakar padaiau beveik visa treniruote su svoriais rankom, peciam, stipreju thumbup.gif Ryt i baseina eisiu.
Vakar ir siandien essen.gif: gerai, tik popiet prigulti norisi, kavos geriau, tai nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 03 16, 12:30)
aš kelis kartus viriau, bet ne visada išeina. va paskutinį kartą išėjo nuogas kiaušas (trynys) be jokių marškinėlių tik laugh.gif prieš tai kartą du išėjo nuogi, du labai gražūs  wub.gif pirmą kartą tai iš viso kažkokia pekla gavosi, pamenu  doh.gif bet va šiaip, kaip ir Tu sakai, man nei virtas, nei keptas nebėra tooooks skanus, kaip poached  wub.gif  wub.gif galvoju, kad reikia nusipirkti tas tokias kišenėles, specialiai tokių kiaušinių virimui pritaikytas  smile.gif

As irgi ilgai uztrukau kol ivaldziau ta gaminima. Visokiu techniku bandziau, ir acto pyliau, ir druskos, ir sukuriuka dariau... bet geriausiai man gaunasi visiskai paprastai darant, nieko nededu i vandeni, ir nelaukiu kol normaliai uzvirs, kai matau kad vos tokie mazi burbuliukai pradeda kilt, tada isimusu kiausini i dubeneli ir ileidziu i vandeni. Siek tiek baltymo atsiskiria, islyla i virsu, bet siaip labai gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 16, 18:51)
As irgi ilgai uztrukau kol ivaldziau ta gaminima. Visokiu techniku bandziau, ir acto pyliau, ir druskos, ir sukuriuka dariau... bet geriausiai man gaunasi visiskai paprastai darant, nieko nededu i vandeni, ir nelaukiu kol normaliai uzvirs, kai matau kad vos tokie mazi burbuliukai pradeda kilt, tada isimusu kiausini i dubeneli ir ileidziu i vandeni. Siek tiek baltymo atsiskiria, islyla i virsu, bet siaip labai gerai gaunasi thumbup.gif

o kiek laiko reikia virti ir ar trynys lieka skystas? Noriu pabandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 16 kovo 2016 - 18:02
QUOTE(tytuka @ 2016 03 16, 15:45)
Kaip tas dantis  smile.gif  4u.gif

gerai viskas, šiek tiek skauda dantenas dar, bet šiaip liuks, ačiū bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 16, 15:51)

va va, aš visaip bandžiau.. paskutinius du kartus dariau taip: įmušiau kiaušinį ant kiaurasamčio ir nusunkiau skystį (kur ne trynys ir ne baltymas), tada sukant tą kiaušinį tame samtyje leidau į tokį burbuliukų pilną vandenį. tai va keli pavyko, o keli ne.. todėl jaučiu su tom kišenėlėm būtų tiesiog paprasčiausia biggrin.gif

šiandien laikau pietums tik su jogurtu doh.gif peršildžiau kalakutienos faršo kepsnelį, salotų nebegavau, vien tik bulvyčių nenorėjau (šildytos neskanios ir šiaip nėr naudos iš jų), tai žodžiu suritinau jogurtą su mango / passion fruit džemu ir dribsniais. ir kavos puodelį. gal ir nieko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2016 03 16, 16:01)
o kiek laiko reikia virti ir ar trynys lieka skystas? Noriu pabandyti.

verdant ~2-2,5min trynys liks skystas. kuo ilgiau verdi - tuo kietesnis trynys bus smile.gif
Atsakyti
na ką, nugalėjau savo smalsumą šiandien ir išbandžiau dar vieną virimo būdą poached eggs - virti silikoninėse keksiukų formelėse (galvojau išbandysiu prieš pirkdama ale specialias formeles poached eggs virti). tai žodžiu išvirė gal ir neblogai, tik labai kažkaip jau ilgai jose reikia virti doh.gif unsure.gif na, bet toks būdas man labiausiai pasiteisino, nes baltymų daugiausia liko aplink trynį smile.gif tai manau, kad formelių jokių nepirksiu - naudosiu turimas silikonines keksiukų formeles.

tiesa, kadangi MB šiandien vakaroja su kolegom, tai pagundų vakarienei nesveikuoliškai turėjau apstu (nuo kinų maisto arba mėsainio išsineštinai, iki picos). beeeet susikaupiau, nuėjau iki parduotuvės, nusipirkau labai įdomios duonos su moliūgų sėklom (ji tokia juoda ir plonos riekutės labai, nepalyginsi su lietuviška Jorės pvz. juoda duona arba Palangos kokia pvz. - žymiai plonesnės), kiaušinių, Rockets salotlapių, avokadą, namie dar turėjau rūkytos lašišos (ne pats sveikiausias pasirinkimas, bet tikrai geriau, nei kad ir vienas gabalėlis picos laugh.gif ) ir pasidariau tokius sumuštinukus du (viena riekė duonos išėjo). eina sau, kaip skanu buvo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

ryžių košė su dž. slyvom 340

kapučinas 40
obuolys 70

mažas kebabas 600

kapučinas 40
pudingas 100

2 virti kiaušiniai 200
karšto sumuštinio liekana nuo vaikų biggrin.gif ~100

Viso 1490
Atsakyti
Gerą darbingą dieną 4u.gif Kaip gerai, kad ryt jau penktadienis, kažkokiu kosminiu greičiu lekia man šita savaitė smile.gif
Vakar po sporto ir grikių su daržovėm sugiriešijau: degalinėj nusipirkau karšto šokolado iš aparato. Nu bet taip norėjau kažko šilto ir saldaus blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pusryciai jau suvalgyti,
brokolis, 3 kiausiniai (neturejau laiko eksperimentui, tai normaliai viriau), kokoso aliejus.
Pietums morkos, pankolis, sirdis ir alyvu aliejus.
Vakarienei dar nezinau, bet kefyro yra, sultinio, kazka sumastysiu.
Kg stovi vietoj, bet siandien dar minus 2 centimetrai nuo pilvo. Labai netiketas cm kritimas, bet koks malonus bigsmile.gif Pasimatuoju kasdien, o jei tai mirazas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vakar labai nusidėjau, bet nieko baisaus smile.gif reikėjo atšvęst. Labai vėlai,tiesą sakant naktį valgiau su vyru lašišą keptą irkaitėj su daržovėm. Bet tai buvo po to kai jis grįžo iš darbo,pusę 1 doh.gif biggrin.gif bet kažkaip nepykstu ant savęs ax.gif
Atsakyti