QUOTE(tytuka @ 2016 03 16, 15:45)
Kaip tas dantis
gerai viskas, šiek tiek skauda dantenas dar, bet šiaip liuks, ačiū
QUOTE(trysduvienas @ 2016 03 16, 15:51)
As irgi ilgai uztrukau kol ivaldziau ta gaminima. Visokiu techniku bandziau, ir acto pyliau, ir druskos, ir sukuriuka dariau... bet geriausiai man gaunasi visiskai paprastai darant, nieko nededu i vandeni, ir nelaukiu kol normaliai uzvirs, kai matau kad vos tokie mazi burbuliukai pradeda kilt, tada isimusu kiausini i dubeneli ir ileidziu i vandeni. Siek tiek baltymo atsiskiria, islyla i virsu, bet siaip labai gerai gaunasi
va va, aš visaip bandžiau.. paskutinius du kartus dariau taip: įmušiau kiaušinį ant kiaurasamčio ir nusunkiau skystį (kur ne trynys ir ne baltymas), tada sukant tą kiaušinį tame samtyje leidau į tokį burbuliukų pilną vandenį. tai va keli pavyko, o keli ne.. todėl jaučiu su tom kišenėlėm būtų tiesiog paprasčiausia
šiandien laikau pietums tik su jogurtu

peršildžiau kalakutienos faršo kepsnelį, salotų nebegavau, vien tik bulvyčių nenorėjau (šildytos neskanios ir šiaip nėr naudos iš jų), tai žodžiu suritinau jogurtą su mango / passion fruit džemu ir dribsniais. ir kavos puodelį. gal ir nieko
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2016 03 16, 16:01)
o kiek laiko reikia virti ir ar trynys lieka skystas? Noriu pabandyti.
verdant ~2-2,5min trynys liks skystas. kuo ilgiau verdi - tuo kietesnis trynys bus
Enjoy this moment.
This moment is your life.