Man laiptų politika primena, kai studijų metais gyvenau Vilniuj, butas nuomojamas buvo 9 aukšte, tai kai sugesdavo liftas (o senos statybos name jis neveikdavo gan dažnai), tai varydavau su maišais knygų visa suplukus

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 29, 19:46)
Man laiptų politika primena, kai studijų metais gyvenau Vilniuj, butas nuomojamas buvo 9 aukšte, tai kai sugesdavo liftas (o senos statybos name jis neveikdavo gan dažnai), tai varydavau su maišais knygų visa suplukus 

tai panašiai žinok ir pas mus - liftas yra, visi keturi, jie visad veikia, pastatas devynių aukštų.. kol kas dar aukščiausiai lipau į 4aukštą (tai lietuviškai išeina penktas), bet supratau tada, kad tiek aukštai dar negaliu nesuplukus

Sveikos
Vakar dienos kalorijos:
grikių košė su daržovėmis 190
kapučinas 40
juodasis šokoladas 100
nat. liesas jogurtas su sėlenom 90
kivis 45
daržovių sriuba 90
kinietiški virtiniai su aštriomis daržovėmis 360
kakava 10
sūris 250
virta žuvis 60
virtos daržovės 70
sūris 100
viso 1415
Naikinu šaldiklio atsargas, ryt-poryt planuojam į Lenkiją stambaus apsipirkimo... Pirmoj vietoj griebsiu kuo daugiau 0 % riebumo becukrių varškės desertų
Nes mūsiškiai Valio maža, kad randami tik didžiausiuose PC, kur aš retai būnu, dar ir kaina 90 ct/vnt
, o man jų reikia bent po 1 kasdienai...
Pabaigiau skaityti Slaptą sulieknėjusios merginos dienoraštį. Nepatiko
Nelabai turiu su kuo palygint, neskaičiau tokių knygų anksčiau. Bandžiau kažkada skaityti Aleno Karro "Lengvas būdas mesti svorį" (ar kažkaip panašiai), tai neįveikiau nė pusės.
Apie dienoraštį - nepatiko pats rašymo stilius, bandymas pritempti prie grožinės literatūros kūrinio - geriau jau darytų tiesiog žinyną apie lieknėjimą. Kaip dienoraštis irgi labai nevykęs mano akimis, lyginant su belen kokiu lieknėjimo blogu - na toks jau nenatūralus, dirbtinas, kad vaje
Autorės užsimojo apžvelgt ir mitybą, ir sportą, ir motyvaciją, ir net stiliaus patarimų yra, bet viskas labai jau paviršutiniškai ir minimaliai, neišsamiai. Geriau jau apsiribotų viena sritimi ir nuodugniai ją aprašytų, o tai yra ir receptų - bet jų kokie 5
, yra pratimų su nuotraukomis - bet tik kokie 10 ir tt
Patarimai apie mitybą diskutuotini
Pvz tarp nerekomenduotinų produktų atsidūrė: bananai, nesaldinti dž. vaisiai, kruopų dribsniai, duoniukai ir trapučiai, kalakutiena ir vištiena be odelės
, dauguma riešutų rūšių.. Tarp draudžiamų produktų: kuskusas (mažiausiai kaloringa kruopa, aha
), subproduktai, įprasta duona, visų rūšių žemės riešutų sviestas (ką tik mano atrastas
), tortilijos...
Na va prirašiau paklodę, tai gal gana...
Vakar gavau ir pradėjau skaityti Supermaistą. Iškart pasakysiu, kad matyt esu labai priekabi, ir ši knyga ne be trūkumų
Bet plačiau parašysiu, kai pabaigsiu
Jei važinėsit kartu, tai dviračiai turėtų būti panašūs, bent jau tipas toks pat (kalnų/plento/hibridinis ir tt) ir ratai vienodo diametro...

Vakar dienos kalorijos:
grikių košė su daržovėmis 190
kapučinas 40
juodasis šokoladas 100
nat. liesas jogurtas su sėlenom 90
kivis 45
daržovių sriuba 90
kinietiški virtiniai su aštriomis daržovėmis 360
kakava 10
sūris 250
virta žuvis 60
virtos daržovės 70
sūris 100
viso 1415
Naikinu šaldiklio atsargas, ryt-poryt planuojam į Lenkiją stambaus apsipirkimo... Pirmoj vietoj griebsiu kuo daugiau 0 % riebumo becukrių varškės desertų

Pabaigiau skaityti Slaptą sulieknėjusios merginos dienoraštį. Nepatiko

Apie dienoraštį - nepatiko pats rašymo stilius, bandymas pritempti prie grožinės literatūros kūrinio - geriau jau darytų tiesiog žinyną apie lieknėjimą. Kaip dienoraštis irgi labai nevykęs mano akimis, lyginant su belen kokiu lieknėjimo blogu - na toks jau nenatūralus, dirbtinas, kad vaje

Autorės užsimojo apžvelgt ir mitybą, ir sportą, ir motyvaciją, ir net stiliaus patarimų yra, bet viskas labai jau paviršutiniškai ir minimaliai, neišsamiai. Geriau jau apsiribotų viena sritimi ir nuodugniai ją aprašytų, o tai yra ir receptų - bet jų kokie 5

Patarimai apie mitybą diskutuotini

Na va prirašiau paklodę, tai gal gana...
Vakar gavau ir pradėjau skaityti Supermaistą. Iškart pasakysiu, kad matyt esu labai priekabi, ir ši knyga ne be trūkumų

QUOTE(Almost. @ 2016 03 29, 22:37)
Jei važinėsit kartu, tai dviračiai turėtų būti panašūs, bent jau tipas toks pat (kalnų/plento/hibridinis ir tt) ir ratai vienodo diametro...

Lietus Lietuvoj, labas rytas
Šiandien matuosiu kiek nueinu žingsnių nuo išėjimo iš namų iki parėjimo po darbo.
Tinginys apėmė nerealus, savaitgalis atrodo nežmoniškai toli

Šiandien matuosiu kiek nueinu žingsnių nuo išėjimo iš namų iki parėjimo po darbo.
Tinginys apėmė nerealus, savaitgalis atrodo nežmoniškai toli

QUOTE(dontstop @ 2016 03 30, 06:43)

važinėsim kartu, bet jokiu būdu nepirksiu tokio pat tipo dviračio, kokį jis nusipirko. kaip ir jis nepirks mano norimo

labas rytas

Labas rytas
Jau pusryciai suvalgyti
kiausinis su sauksteliu majonezo, 2 kiviai ir kava su grietinele (su kavos nutraukimu dar kelias dienas teks uzvilkint, taip lengviau i ritma sugrizti). Pietums ir vakarienei darzoves su kiausiniais
, paskutiniai jau
As igi uz hibridini-miesto dvirati
, jei ju dviraciu vaziuot, reik komfortiskai jaustis, tuomet labai smagu juo vazinetis
Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas
Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt
Idomu man, per kiek laiko sventinis svoris nukris
siandien pirma diena normalaus valgymo

Jau pusryciai suvalgyti

As igi uz hibridini-miesto dvirati

QUOTE(tytuka @ 2016 03 30, 09:31)
Jau pusryciai suvalgyti. kiausinis su sauksteliu majonezo, 2 kiviai ir kava su grietinele (su kavos nutraukimu dar kelias dienas teks uzvilkint, taip lengviau i ritma sugrizti). Pietums ir vakarienei darzoves su kiausiniais, paskutiniai jau
As igi uz hibridini-miesto dvirati, jei ju dviraciu vaziuot, reik komfortiskai jaustis, tuomet labai smagu juo vazinetis
Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas. Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt
As igi uz hibridini-miesto dvirati, jei ju dviraciu vaziuot, reik komfortiskai jaustis, tuomet labai smagu juo vazinetis
Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas. Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt
Oj, kaip ačiū už idėją

QUOTE(tytuka @ 2016 03 30, 12:31)

Na čia tik subjektyvi nuomonė

Aš tikiuosi per savaitę - pusantros numest. Priaugau lygiai 2, per vakar nukrito jau 800 g, neblogai

QUOTE(Almost. @ 2016 03 30, 11:35)
išvaizda ir komfortas tikrai nemažai lemia 
smagu tikrai, kai pasidalina nuomonėm
aš nepamenu, ar pasakojau apie Agnės knygą jau 

Anksciau labiau i patoguma, patvaruma orientvausi, bet dabar dar ir isvaizda svarbu pasidare. O siaip jei ju kokybe prasta, tai geriau nieko, nei rizikuoti, ypac dviraciu.
Del knygos, tai labai lauksiu aprasymo

QUOTE(dontstop @ 2016 03 30, 12:03)
Na čia tik subjektyvi nuomonė
, kaip suprantu, ši knyga be galo populiari ir visoms patinka
Aš tikiuosi per savaitę - pusantros numest. Priaugau lygiai 2, per vakar nukrito jau 800 g, neblogai

Esme aprasei pacios knygos, uztai ir aisku apie ka ten. Vat, kad is esmes neisnagrineja argumentu, tai man

As tai 4 diens baliavojau

Mano mitybos plano dar nėra, jei per šiandien negausiu, ryt pati priminsiu, nes jau bus 12 darbo dienų nuo apmokėjimo. Nemėgstu nepunktualumo žiauriai
Kažkada čia sakiau, kad užsisakiau kelnes iš kiniečių ALI, tai va, šiandien pasiėmiau iš pašto, daugiau gyvenime nepirksiu ten rūbų
Nežinau, FB grupėj moterys išgiria prekes, kurios tikras š.... realybėj
geriau už tuos 5 eurus bučiau nusipirkus kokio sveiko maisto.
Šiandien per pietus sudorojau 3 ferero saldainius. Paskutinius. Velykinės atsargos baigėsi

Kažkada čia sakiau, kad užsisakiau kelnes iš kiniečių ALI, tai va, šiandien pasiėmiau iš pašto, daugiau gyvenime nepirksiu ten rūbų

Šiandien per pietus sudorojau 3 ferero saldainius. Paskutinius. Velykinės atsargos baigėsi

Sveikos, mes va jau pabaigėm beveik suvalgyt kas liko po vėlykų. Šiandien dar sausainių porą susimečiau, taip užsimaniau prie kavos
Į darbą nešiuosi tikriausiai sumuštinį, nes nelabai ką daugiau turiu, i parduotuvę nenuvarėm šiandien
dar kadngi viršvalandžiai tai galvoju kokį bananą ar jogurtą įsimesiu. arba reik eit kiaušinienės su cukinija išsikept, šalia avokadas būtų

Pasitaisau, ankstesnej zinutej noreju parasyt 1 kg daugiau uz Dontstop priaugo, o ne 1 kg is viso
Is kinieciu kazkada irgi noreju pirkti odinius rankinukus internetu uz 5-10 euru, bet laiku apsigalvojau paskaicius nuomones apie gautas prekes

Is kinieciu kazkada irgi noreju pirkti odinius rankinukus internetu uz 5-10 euru, bet laiku apsigalvojau paskaicius nuomones apie gautas prekes