Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Man laiptų politika primena, kai studijų metais gyvenau Vilniuj, butas nuomojamas buvo 9 aukšte, tai kai sugesdavo liftas (o senos statybos name jis neveikdavo gan dažnai), tai varydavau su maišais knygų visa suplukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 29, 19:46)
Man laiptų politika primena, kai studijų metais gyvenau Vilniuj, butas nuomojamas buvo 9 aukšte, tai kai sugesdavo liftas (o senos statybos name jis neveikdavo gan dažnai), tai varydavau su maišais knygų visa suplukus lotuliukas.gif

tai panašiai žinok ir pas mus - liftas yra, visi keturi, jie visad veikia, pastatas devynių aukštų.. kol kas dar aukščiausiai lipau į 4aukštą (tai lietuviškai išeina penktas), bet supratau tada, kad tiek aukštai dar negaliu nesuplukus biggrin.gif o dažniausiai skubėt reikia, tai ne visada išeina pasilaipiot.. bet jau žemyn visuomet stengiuosi lipti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

grikių košė su daržovėmis 190

kapučinas 40
juodasis šokoladas 100
nat. liesas jogurtas su sėlenom 90
kivis 45

daržovių sriuba 90
kinietiški virtiniai su aštriomis daržovėmis 360

kakava 10
sūris 250

virta žuvis 60
virtos daržovės 70
sūris 100

viso 1415

Naikinu šaldiklio atsargas, ryt-poryt planuojam į Lenkiją stambaus apsipirkimo... Pirmoj vietoj griebsiu kuo daugiau 0 % riebumo becukrių varškės desertų thumbup.gif Nes mūsiškiai Valio maža, kad randami tik didžiausiuose PC, kur aš retai būnu, dar ir kaina 90 ct/vnt doh.gif , o man jų reikia bent po 1 kasdienai...

Pabaigiau skaityti Slaptą sulieknėjusios merginos dienoraštį. Nepatiko schmoll.gif Nelabai turiu su kuo palygint, neskaičiau tokių knygų anksčiau. Bandžiau kažkada skaityti Aleno Karro "Lengvas būdas mesti svorį" (ar kažkaip panašiai), tai neįveikiau nė pusės.
Apie dienoraštį - nepatiko pats rašymo stilius, bandymas pritempti prie grožinės literatūros kūrinio - geriau jau darytų tiesiog žinyną apie lieknėjimą. Kaip dienoraštis irgi labai nevykęs mano akimis, lyginant su belen kokiu lieknėjimo blogu - na toks jau nenatūralus, dirbtinas, kad vaje doh.gif
Autorės užsimojo apžvelgt ir mitybą, ir sportą, ir motyvaciją, ir net stiliaus patarimų yra, bet viskas labai jau paviršutiniškai ir minimaliai, neišsamiai. Geriau jau apsiribotų viena sritimi ir nuodugniai ją aprašytų, o tai yra ir receptų - bet jų kokie 5 lotuliukas.gif , yra pratimų su nuotraukomis - bet tik kokie 10 ir tt doh.gif
Patarimai apie mitybą diskutuotini g.gif Pvz tarp nerekomenduotinų produktų atsidūrė: bananai, nesaldinti dž. vaisiai, kruopų dribsniai, duoniukai ir trapučiai, kalakutiena ir vištiena be odelės blink.gif , dauguma riešutų rūšių.. Tarp draudžiamų produktų: kuskusas (mažiausiai kaloringa kruopa, aha doh.gif ), subproduktai, įprasta duona, visų rūšių žemės riešutų sviestas (ką tik mano atrastas biggrin.gif ), tortilijos...
Na va prirašiau paklodę, tai gal gana...
Vakar gavau ir pradėjau skaityti Supermaistą. Iškart pasakysiu, kad matyt esu labai priekabi, ir ši knyga ne be trūkumų lotuliukas.gif Bet plačiau parašysiu, kai pabaigsiu smile.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 03 29, 22:37)
liepė susirast tokį, kuris man patiktų  unsure.gif

Jei važinėsit kartu, tai dviračiai turėtų būti panašūs, bent jau tipas toks pat (kalnų/plento/hibridinis ir tt) ir ratai vienodo diametro... 4u.gif
Atsakyti
Lietus Lietuvoj, labas rytas 4u.gif
Šiandien matuosiu kiek nueinu žingsnių nuo išėjimo iš namų iki parėjimo po darbo.
Tinginys apėmė nerealus, savaitgalis atrodo nežmoniškai toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 30, 06:43)
Jei važinėsit kartu, tai dviračiai turėtų būti panašūs, bent jau tipas toks pat  (kalnų/plento/hibridinis ir tt) ir ratai vienodo diametro... 4u.gif

važinėsim kartu, bet jokiu būdu nepirksiu tokio pat tipo dviračio, kokį jis nusipirko. kaip ir jis nepirks mano norimo laugh.gif turės važiuot lėtai lotuliukas.gif jis pasiėmė kalnų (berods mastau.gif ), o aš noriu miesto / hibridinio. mano dabartinis toks old school močiutės jaunystės laikų "Tunturi" firmos. Važiuoja, viskas gerai, tik be pavarų ir stabdžiai kur atgal minasi smile.gif Tai dėl to sudėtinga jau kartu važinėt šiek tiek ir nelabai patogu.. Todėl ir siūlo naują susirasti smile.gif

labas rytas hi.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Jau pusryciai suvalgyti ax.gif kiausinis su sauksteliu majonezo, 2 kiviai ir kava su grietinele (su kavos nutraukimu dar kelias dienas teks uzvilkint, taip lengviau i ritma sugrizti). Pietums ir vakarienei darzoves su kiausiniais biggrin.gif , paskutiniai jau blush2.gif

As igi uz hibridini-miesto dvirati thumbup.gif , jei ju dviraciu vaziuot, reik komfortiskai jaustis, tuomet labai smagu juo vazinetis mirksiukas.gif

Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas wub.gif Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt blush2.gif

Idomu man, per kiek laiko sventinis svoris nukris g.gif siandien pirma diena normalaus valgymo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 30, 09:31)
Jau pusryciai suvalgyti. kiausinis su sauksteliu majonezo, 2 kiviai ir kava su grietinele (su kavos nutraukimu dar kelias dienas teks uzvilkint, taip lengviau i ritma sugrizti). Pietums ir vakarienei darzoves su kiausiniais, paskutiniai jau 

As igi uz hibridini-miesto dvirati, jei ju dviraciu vaziuot, reik komfortiskai jaustis, tuomet labai smagu juo vazinetis

Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas. Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt

Oj, kaip ačiū už idėją bigsmile.gif Vakarienei kaposiu virtų kiaušinių su kumpio ir sūrio gabalėliu bigsmile.gif wub.gif

drinks_cheers.gif ir šiaip kadangi tai - ne transporto priemonė (kaip žinia mano kitoks transportas laugh.gif nors čia dviračiai daugeliui yra transportas, o ne pramoga), tai man turi ir išvaizda dviračio patikti. MB lygiai taip pat išsirinko ne tą, kuris geresnis iš esmės detalėm savo, bet tą, kuris jam tiesiog labiau patiko.. kitaip nusiperki gerą, bet kas iš to, jei laikai ar garaže, ar balkone, ar bet kur ir tiesiog nevažinėji, nu netraukia ir tiek? mastau.gif mano požiūris į transportą, kuris nėra būtinas (nors ir į būtiną dalinai) yra būtent toks.. išvaizda ir komfortas tikrai nemažai lemia ax.gif

drinks_cheers.gif smagu tikrai, kai pasidalina nuomonėm bigsmile.gif aš nepamenu, ar pasakojau apie Agnės knygą jau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 30, 12:31)

Dontstop kaip gerai, kad parasai nuomone apie skaitytas knygas  wub.gif Labai idomu man, kas tai per knygos, bet nei ju tokiu turiu, nei ruosiausi pirkt  blush2.gif

Idomu man, per kiek laiko sventinis svoris nukris  g.gif siandien pirma diena normalaus valgymo  tongue.gif

Na čia tik subjektyvi nuomonė blush2.gif , kaip suprantu, ši knyga be galo populiari ir visoms patinka doh.gif

Aš tikiuosi per savaitę - pusantros numest. Priaugau lygiai 2, per vakar nukrito jau 800 g, neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 03 30, 11:35)
  išvaizda ir komfortas tikrai nemažai lemia  ax.gif

drinks_cheers.gif smagu tikrai, kai pasidalina nuomonėm  bigsmile.gif aš nepamenu, ar pasakojau apie Agnės knygą jau mastau.gif

Anksciau labiau i patoguma, patvaruma orientvausi, bet dabar dar ir isvaizda svarbu pasidare. O siaip jei ju kokybe prasta, tai geriau nieko, nei rizikuoti, ypac dviraciu.
Del knygos, tai labai lauksiu aprasymo 4u.gif blush2.gif
QUOTE(dontstop @ 2016 03 30, 12:03)
Na čia tik subjektyvi nuomonė  blush2.gif , kaip suprantu, ši knyga be galo populiari ir visoms patinka    doh.gif

Aš tikiuosi per savaitę - pusantros numest. Priaugau lygiai 2, per vakar nukrito jau 800 g, neblogai  smile.gif

Esme aprasei pacios knygos, uztai ir aisku apie ka ten. Vat, kad is esmes neisnagrineja argumentu, tai man schmoll.gif schmoll.gif
As tai 4 diens baliavojau biggrin.gif ir 1 kg daugiau turiu. bet iki sekmadienio sverimosi tikiuosi beveik istirpusio rolleyes.gif Ryt baseine tikiuos labai pamazint, nes ten daugiau depositas zarnyne negu kad i lasinius pavirto, nes per 4 dienas fiziskai neimanoma g.gif
Atsakyti
Mano mitybos plano dar nėra, jei per šiandien negausiu, ryt pati priminsiu, nes jau bus 12 darbo dienų nuo apmokėjimo. Nemėgstu nepunktualumo žiauriai biggrin.gif
Kažkada čia sakiau, kad užsisakiau kelnes iš kiniečių ALI, tai va, šiandien pasiėmiau iš pašto, daugiau gyvenime nepirksiu ten rūbų lotuliukas.gif Nežinau, FB grupėj moterys išgiria prekes, kurios tikras š.... realybėj doh.gif geriau už tuos 5 eurus bučiau nusipirkus kokio sveiko maisto.

Šiandien per pietus sudorojau 3 ferero saldainius. Paskutinius. Velykinės atsargos baigėsi cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mes va jau pabaigėm beveik suvalgyt kas liko po vėlykų. Šiandien dar sausainių porą susimečiau, taip užsimaniau prie kavos hihihi.gif Į darbą nešiuosi tikriausiai sumuštinį, nes nelabai ką daugiau turiu, i parduotuvę nenuvarėm šiandien doh.gif dar kadngi viršvalandžiai tai galvoju kokį bananą ar jogurtą įsimesiu. arba reik eit kiaušinienės su cukinija išsikept, šalia avokadas būtų g.gif
Atsakyti
Pasitaisau, ankstesnej zinutej noreju parasyt 1 kg daugiau uz Dontstop priaugo, o ne 1 kg is viso blush2.gif
Is kinieciu kazkada irgi noreju pirkti odinius rankinukus internetu uz 5-10 euru, bet laiku apsigalvojau paskaicius nuomones apie gautas prekes blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti