Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

grikių košė 170

kapučinas 40
grūdėta varškė su puse banano 120

lęšių salotos su feta 400

kakava 10
greipfrutas 40

daržovių sriuba 90
sūrio lazdelė 60
2 virti kiaušiniai 200
virtiniai su varške 460

Viso 1590

Atvažiuoja šiandien mano mama, prasideda besaikio valgymo daugiadienės ph34r.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 03 25, 06:34)
Atvažiuoja šiandien mano mama, prasideda besaikio valgymo daugiadienės  ph34r.gif

lotuliukas.gif Aš jau tuoj išvažiuosiu iš mamos, tai vėl galėsiu stot į savo normalų maitinimosi ritmą, tada jau tikiuosi, svoris vėl pajudės ax.gif

Man asmeniškai prieš daugiau nei 10 metų vien su nevalgymu po 18 valandos (griežtai, net savaitgaliais, nė kąsnio) pavyko numesti 7 kg smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Pradedu ruostis Velykom, nors daugiausia tai rytoj.
Dontstop galima mamai vaikus palikt ir i sporto kluba nulekt, kol sventem neuzdare mirksiukas.gif
*Rud@@kė* o per kiek laiko nukrito tie 7?
Papildyta:
Kaip jus kiausinius dazot?
Mes su svogunais, bet norisi isbandyti koki kita buda smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Po Velykų gausiu savo mitybos planą bigsmile.gif
Vakar vakare valgyt norėjau ŽVĖRIŠKAI bet užmigau ir šiandien ryte jau normaliai viskas lotuliukas.gif
Tikiuosi pasiimt savaitę atostogų balandžio pradžioj, tai tą savaitę bent į sporto vėžes sugrįšiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 25, 08:09)
*Rud@@kė* o per kiek laiko nukrito tie 7?

Tiksliai nebepasakysiu, bet maždaug metų bėgyje smile.gif Lėtai, bet vistiek rezultatas bigsmile.gif

Užsidėjau aptemptą bliuskę, nu gi dar labiau įsinorėjau užsimotyvuot, šiandien metu sau iššūkį - jokio saldainio į burną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 03 25, 09:15)

Man asmeniškai prieš daugiau nei 10 metų vien su nevalgymu po 18 valandos (griežtai, net savaitgaliais, nė kąsnio) pavyko numesti 7 kg  smile.gif

Oho smile.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 03 25, 10:09)

Dontstop galima mamai vaikus palikt ir i sporto kluba nulekt, kol sventem neuzdare  mirksiukas.gif

Kaip jus kiausinius dazot?
Mes su svogunais, bet norisi isbandyti koki kita buda  smile.gif  smile.gif

Mano trenerė deja neveda penktadieniais ir savaitgaliais. Bet aš galvoju išbėgt pabėgiot, jei kurį rytą bus bent jau +1 biggrin.gif

Kiaušinius dažom spec dažais, perku tiesiog dažus, perlamutrinius ir lipdukus, kad ir vaikas (vyresnis) turėtų kaip prisidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 22, 17:00)
Finksė sveikinu pasiekus tiksla  4u.gif Sekmingos operacijos ir siaip sveikatos linkiu  4u.gif

Ačiū smile.gif

Sveikutės wink.gif
Aš šiandien žmogus, pagaliau, po 18 dienų, galėjau suvalgyti sausainių pusryčiams biggrin.gif. Pasirodo yra jų ir becukrių.
Vakar, kad pasportavau nuo dūšios, net kojos linko lipant laiptais biggrin.gif
Šiaip nieko naujo:mityba pagal programą +sportas. Visa dienotvarkė žinoma.
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 03 25, 09:34)
Tiksliai nebepasakysiu, bet maždaug metų bėgyje  smile.gif Lėtai, bet vistiek rezultatas  bigsmile.gif

4u.gif Per metus labai graziai nukrito biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2016 03 25, 10:14)

Kiaušinius dažom spec dažais, perku tiesiog dažus, perlamutrinius ir lipdukus, kad ir vaikas (vyresnis) turėtų kaip prisidėt  smile.gif

Bandem su dazais, tai makaliuze gunasi, turbut vel su svogunais simet dazysim.
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 03 25, 11:33)

Šiaip nieko naujo:mityba pagal programą +sportas. Visa dienotvarkė žinoma.

Neatsižaviu tokiu pareigingumu bigsmile.gif
Kokie sausainiai becukriai? bigsmile.gif Neteko matyt, nupirkčiau vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 25, 09:53)
Neatsižaviu tokiu pareigingumu  bigsmile.gif
Kokie sausainiai becukriai?  bigsmile.gif  Neteko matyt, nupirkčiau vaikui  smile.gif

Ačiū, tik, kad man jau pabodo žinot į priekį ką valgysiu biggrin.gif, bet, kad jau pasirįžau,.nebėr kur trauktis.
O sausainiai ,,gullon,,. Aš juos vakar maximoj pirkau, buvo prie ekologiškų produktų. Yra ir vafliukų gullon. Man visai skanūs tir sausainiai pasirodė, aišku, to saldumo, kaip kokioj selgoj nėra.
Atsakyti
Vakarienei sušveičiau mažą picą su tunu. Pasninkas. Gražių Jums visoms Velykų 4u.gif user posted image
Nepersivalgykit kiaušų ir viso kito gėrio user posted image
Geriau jaukiai su šeima pabūkit, pailsėkit, grynam ore pasivaikščiokit : )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar buvo labai užimta diena karsta.gif Nespėjau nei valgyti, nei gerti blink.gif Kai dienos pabaigoje pažiūrėjau (veduosi į programą telefone), kiek išgėriau, negalėjau patikėti - 1 l (visada geriu virš 3) blink.gif O ir kalorijų stipriai numažinau, ir garbės žodis, nesijaučiau alkana bigsmile.gif Štai paradoksas, suvalgiusi 1500 kcal, kartasi ir daugiau nei 1700 kcal, negaliu užmigt dėl gurgiančio pilvo, o su 1125 jaučiausi soti ir laiminga biggrin.gif Štai ką reiškia užimtumas, nebuvo kada galvoti apie maistą...

Taigi kalorijos:

miusliai su pienu 275

kapučinas 40

lęšių salotos 600

kapučinas 40
uogienė 50

daržovių sriuba 90
traputis 30

Viso 1125

Sekančias 3 dienas kalorijų neskaičiuosiu ir valgysiu viską, ką norėsiu, konkrečiai šiandien numatoma: tortas, jūros gėrybių kokteilio plovas, pusryčiams jau suvalgiau kalną trapučių su riešutų sviestu rolleyes.gif

Šios nepilnos savaitės rezultatas: -600 g, bet turint omeny, kad praeitą sav turėjau +800, tai vis dar esu pliuse. Po Velykų paprastai turiu +2-3 kg ... blush2.gif Ir šiais metais turėtų panašiai būti. Taigi, bus naujas startas ax.gif smile.gif

QUOTE(Finksė @ 2016 03 25, 11:59)

O sausainiai ,,gullon,,.

Ačiū, būtinai pažiūrėsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti