Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(rasa289 @ 2016 03 02, 08:34)
Kalbant apie dabar labai madingus žaliuosius kokteilius, V. Kurpienė jų nerekomenduoja sveikiems visavalgiams, o ypač – norintiems numesti svorį ar turintiems antsvorio.

A, galvojau kažkoks rimtesnis šaltinis, o čia tik vienos dietologės nuomonė irnesakyk.gif

R's, trūksta Tavęs čia.. Tikiuosi visi pokyčiai į gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 02, 10:05)
A, galvojau kažkoks rimtesnis šaltinis, o čia tik vienos dietologės nuomonė irnesakyk.gif
R's, trūksta Tavęs čia.. Tikiuosi visi pokyčiai į gera  4u.gif

Tikrai taip rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už suvestinę! Aš taip ir tikėjausi maždaug 50/50

Vakar net su vyru diskutavom apie mitybą, vedu užrašus ir tiesiog po nusistebėjimo "kaip nekrinta" svoris - parodžiau. Vedu sau - viskas sąžiningai. Suvartoju vid. 1500 kcal ir normalaus maisto, sportuoju 3 k/sav. - maisto nuodėmės per vasarį buvo 2 dienas tik, bet svoris +/- toks pats.
Matyt ne vien tai jį lemia.
Bet aš kantri. Labai patinka treniruotės, dirbu trenerio priežiūroje, jaučiu, jog įgaunu tonuso ir tuo labai džiaugiuosi. Kris tas svoris, tai kris, nekris ir nereikia, tiesiog labai noriu gerai jaustis.
Bijau girtis, bet šventė mano gyvenime. Antra savaitė kaip miegu! "Resting heart rate" nuo vid. 72-75 nukrito iki 65-66 jau thumbup.gif Ir per treniruotės pulsas nustojo šokinėt į aukštumas, sunkiau kyla, širdelė darosi atsparesnė krūviui thumbup.gif

Ir dar pasigirsiu, jog treneris sakė, kad absoliučiai savarankiškai padariau 5 atsispaudimus (nuo kelių ir nedidelio paauktinimo blush2.gif ). Juokingai skamba, bet gyvenime nesu padariusi nė vieno ir niekaip, tai man čia kažkas tooookio! Labai mane prižiūri darant, nes dirba būtent tie raumenys,kurie laiko širdies stimuliatorių, tai blogai kažką darant gali ir išplėšt. Tad praktiškai treneris būna tiek šalia ir vos ne pridėjęs ties alkūnėm rankas, kad bet kurią akimirką neleist kryptelt ar krist.

Baigsiu treniruočių kursą, pirksiu dar trenerio siaubui biggrin.gif Bloga jam nuo manęs darysis, bet savo pasieksiu - įgausiu sportinę formą cool.gif

Svoris-72.5 kg
Ranka- 30cm
Krūtinė-101 cm
Liemuo - 82 cm
Pilvas - 96 cm
Klubai -101 cm
Šlaunis - 61 cm
Atsakyti
Rasma, saunuole. Labai gera tokias naujienas girdeti thumbup.gif

As va nuo siandienos pradedu reabilitacija poliklinikoje (a la manksta), bet ten naudos mazai, jie nezino ka su manimi daryti. Pati sau didziausia eksperte esu, kaip visada. O i sveiko stuburo mokykla vel eiti dar per silpna as.

Prisiduodu. 1d zalia.

Svoris - 57,9 kg
Ranka - 28 cm
Krūtinė - 88 cm
Liemuo - 74 cm
Pilvas - 86 cm
Klubai -101 cm
Šlaunis - 58 cm
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 01, 15:26)
Sveikos, jungiuosi ir as smile.gif

pirma mintis-kad atejo čia pasišaipyti iš mūsų.-po pateikto prisistatymo ir meniu.
Nuo daugiau komentarų susilaikysiu, merginos daur protingų patarimų parašė.

Labas 4u.gif
01 d. zalia.

d'esprit -svoris ir cm viskas tas pats.... stoviu vietoj kelintas mėnuo...Tikiuosi pavasaris išjudins cool.gif

R's-greičiau gryžk, trūksta tavo matovacijos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas

svoris 54,5 kg

Ranka- 28cm
Krūtinė-87 cm
Liemuo - 68 cm
Pilvas - pamiršau pamatuot doh.gif
Klubai -94 cm
Šlaunis - 53 cm

Vakar diena nežinau kokia. Viskas pagal programą, bet nebėgiojau sąmoningai. Grįžau iš darbo žiauriai sušalus, turėjau daug lakstyt po miestą, ir sijonukas su nestorom pėdkelnėm pasirodė vakar visai netinkamas. Taigi parėjau, užvalgiau ir kritau lovon. Dar ten prasikalatojau kokią valandą. Gerklė pradėjo skaudėt unsure.gif Tai va ir mėtaus dabar: jaučiuosi ir nekalta, bet ir neįvykdžius kas priklauso biggrin.gif Viršininkei leisiu nuspręst žalia ar raudona
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu: 73,4 kg

Rasma, šaunuolė, džiugu girdėti thumbup.gif

Šiąnakt sapnavau, kad valgau šokoladą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Svoris - 79.1 ax.gif : vat.... Norėjau pradėti teisintis ar atsiprašinėti, betgi pagalvojau, kad absoliučiai neturiu ko kaltinti. Pati žinau, kur klydau, ką dariau blogai. 4 kg neužaugo iš oro ir tikrai negaliu sakyti, kad valgau mažai, sportuoju reguliariai, o svoris auga. Pasitaisysiu smile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 09:36)
Kaip įdomu buvo sužinot, kad dauguma yra už popierinį knygos variantą  ax.gif  O elektroninių ar audioknygų visai visai neskaitot/neklausot?  rolleyes.gif
Labas rytas  smile.gif

Mėgstu popierines knygas, bet visiškai neturiu, kada skaityti. Elektroninės knygos tuo klausimu nepagelbės, o štai audio ką tik pirmą kartą paklausiau - man patiko. Taip, tą pačią knygą daug mieliau skaityčiau popieriniame variante, tačiau audio knyga labai taupo mano laiką. Einu į darbą - klausau, einu iš darbo namo - klausau. Tiesa, nežinau, kaip klausytųsi grožinė literatura, tačiau pvz. mano atveju knyga apie vaikų auklėjimą man klausosi puikiai. Tiesą sakant, vistiek norėčiau dar kartą tą knygą akimis perskaityti, nes labai daug naudingų dalykų, kuriuos norėčiau atidžiau paanalizuoti.
QUOTE(raza @ 2016 03 01, 17:34)
--- ir vistienos krutinele kepta orkaiteje  thumbup.gif  nors pirktine ( lotuliukas.gif )
ryta pradejau su Matcha..

o ne pirktinė, tai namie augintų vištų?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 03 01, 16:37)
esu tylioji skaitytoja.. unsure.gif  bet man tai čia jau neramu...

Sveika mirksiukas.gif Vakar per tuos pamokslus Tavo žinutė liko nepastebėta rolleyes.gif Gal nori prisijungti prie mūsų? ax.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 03 02, 09:39)
Viršininkei leisiu nuspręst žalia ar raudona

Viršininkių čia nėra, bet kadangi aš žymiu dienas, tai pažymiu žaliai mirksiukas.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 03 02, 09:59)
Šiąnakt sapnavau, kad valgau šokoladą doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 03 02, 10:07)
Norėjau pradėti teisintis ar atsiprašinėti, betgi pagalvojau, kad absoliučiai neturiu ko kaltinti. Pati žinau, kur klydau, ką dariau blogai. 4 kg neužaugo iš oro ir tikrai negaliu sakyti, kad valgau mažai, sportuoju reguliariai, o svoris auga. Pasitaisysiu smile.gif

o ne pirktinė, tai namie augintų vištų?

Nereikia teisintis, nei viena neprivalo niekam teisintis nei čia, nei šiaip gyvenime schmoll.gif

Balkone hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2016 03 02, 09:14)

Bet aš kantri. Labai patinka treniruotės, dirbu trenerio priežiūroje, jaučiu, jog įgaunu tonuso ir tuo labai džiaugiuosi. <..>

Šaunuolė, smagu skaityt smile.gif

QUOTE(airv @ 2016 03 02, 09:33)
As va nuo siandienos pradedu reabilitacija poliklinikoje (a la manksta), bet ten naudos mazai, jie nezino ka su manimi daryti. Pati sau didziausia eksperte esu, kaip visada. O i sveiko stuburo mokykla vel eiti dar per silpna as.

O kas atsitiko? Kokios problemos? unsure.gif Jei nenori, gali nepasakot 4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 03 02, 09:38)

d'esprit -svoris ir cm viskas tas pats.... stoviu vietoj kelintas mėnuo...Tikiuosi pavasaris išjudins cool.gif

Pakartosiu tą patį, ką ir prieš mėnesį: kaulai nesitraukia cool.gif
Atsakyti
Vasario mėnesio žalių/raudonų dienų lentelė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 02, 10:16)

Pakartosiu tą patį, ką ir prieš mėnesį: kaulai nesitraukia  cool.gif

baik baik, aš gi nenoriu svert 46 kg biggrin.gif noriu tik dar pora kg nukratyt nuo pilvo rolleyes.gif
Atsakyti
d'esprit, dėkui už žalių/raudonų dienų suvestines. Man tikrai labiau pasistengti reikia rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Elli*: 02 kovo 2016 - 10:47