Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(airv @ 2016 03 08, 16:44)
gal tik savaitgaliais ryte leidžia ilgiau pamiegoti biggrin.gif

Dar bus tas amžius., kai nemiegosit visą naktį, nes grįžta paryčiais. Na kol priprasit. Žodž ateity vis sudėtingiau biggrin.gif
Nieko negaminsiu. Vyras vakarienę ruošia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 08, 11:43)
geras jausmas, ane? bigsmile.gif

Žiauriai geras bigsmile.gif
Wicked, D'esprit, airv - visų vaikučiams pasveikti ir nesusirgti 4u.gif Ateina laikas, kai ligos baigiasi, bet prasideda paauglystė...
Pasirodo, auginti vaikus vienkiemyje - privalumas. Mano įnamiukai (3 ir 1 metai) praktiškai nėra sirgę, didysis tik kartą turėjo nedičkę slogą ir vasarą buvo nesunokusio obuolio paragavęs.
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2016 03 08, 17:51)
Dar bus tas amžius., kai nemiegosit visą naktį, nes grįžta paryčiais. Na kol priprasit. Žodž ateity vis sudėtingiau biggrin.gif

Aha, reiškia visas smagumas dar ateity biggrin.gif

QUOTE(nutė @ 2016 03 08, 18:02)
Wicked, D'esprit, airv - visų vaikučiams pasveikti ir nesusirgti  4u.gif

Pasirodo, auginti vaikus vienkiemyje - privalumas. Mano įnamiukai (3 ir 1 metai) praktiškai nėra sirgę, didysis tik kartą turėjo nedičkę slogą ir vasarą buvo nesunokusio obuolio paragavęs.

4u.gif

Gera, kai vaikučiai sveiki, svarbu tokie stiprūs išliktų ir į vaikų kolektyvą patekę smile.gif

Gavau reklamą apie Juodšilių duatloną, Rasma, apie Tave pagalvojau, dalyvausi? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

o ko čia taip tylu šiandien? Dar vis švenčiat? bigsmile.gif
Aš tai parnešu vakarykščią vakarienę ( žolinės salotos su tunu, 3 rafaelai, gabaliukas Ambasadoriaus torto, vynuogės, braškės ir 2 taurės šampano. Kas yra šią minutę 55 kg gyvo svorio. Linksmieji kalniukai tęsiasi doh.gif
Jaučiuosi neišsimiegojus, sunki, ištinus, nors nei daug valgiau, net dienos kalorijų limito neviršijau. Eilinį kartą įsitikinau, jog angliavandeniai ir alkoholis vakare- peilis. Labai tikiuosi , jog čia tik susikaupę skysčiai unsure.gif

KOVO 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilde: 09 kovo 2016 - 07:44
Labas rytas,

Vakar diena - turbūt žalia g.gif iki pietų suvalgiau miniatiūrinį gabaliuką jogurtinio, lengvo torto, o vakare pusę taurės vyno išgėriau ax.gif ir pagaliau buvau pasportuoti thumbup.gif

Svoris šį ryt 63 kg bigsmile.gif tikėjau milžiniško pliuso po praeitos savaitės,o jo nėra bigsmile.gif

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
vakar kaip niekad buvau pagerbta vyrų, parsinešiau pilną glėbį tulpių wub.gif Aišku čia ne rodiklis, kad dirbu viena tarp vyrų biggrin.gif lotuliukas.gif
Iš tos laimės pamiršau pasisvert doh.gif tai fiksuojam mano paskutinį prisiduotą svorį biggrin.gif
ir šiaip, 03.08-raudona, MB vakarienę parengė ne pagal mano užsibrėžtas taisykles biggrin.gif ir vakare ta cinamoninė bandelė tikrai pati išoko man į burną lotuliukas.gif
Atsakyti
104,6.
Vakar, 03-08 - raudona. Nulis fizinio krūvio - skauda dešinėj šlauny kažkoks patemptas raumuo tiek, kad su ašarom stojuos nuo kėdės. Kada ir kur - nesuprantu. Vakar dirbau namuose, tikėjaus, kad praeis, nepraėjo, dabar išgėriau vaistų, nustos - keliausiu į darbą. Bent pavaikščiosiu.
Esu, matyt, viena iš nedaugelio, kam kovo 8 nėra šventė (ir niekada nebuvo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 09 kovo 2016 - 09:51
Labas rytas 4u.gif
Kovo 8 raudona, nepasportavau.

Šiandien 73,3 kg. Galvojau jau bus pliusas ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Svoris - 81,2 kg.
Sunus pasipirso,tai dar didesnis galvos skausmas.Nes po men .draugystes. doh.gif . Taip kad vaikai rupes iki pat mirties. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panterajuodoji @ 2016 03 09, 11:29)
Sunus pasipirso,tai dar didesnis galvos skausmas.Nes po men .draugystes. doh.gif . Taip kad vaikai rupes iki pat mirties. biggrin.gif

Kur gi jis taip skuba? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Panterajuodoji @ 2016 03 09, 10:29)
Sveikos. Svoris - 81,2 kg.

Kiek sūnui metų?
Sužadėtuvės tai dar ne vestuvės irnesakyk.gif sužadėtiniais ir 10 metų gali būt, taip kad mažiau pergyvenk smile.gif
Atsakyti
Laba diena prisiduodu 75 kg
Žiuriu vaikučiai tik serga, ir mano mažylis ligoninėj ant lašalinių antra diena doh.gif taip tikuos, šiandien sulašės gal išleis namo, su mažiukais guli palatoj tai jie be paliovos verkia vargšiukai, o manasis skindžias, kad jau nuo jų galva plyšta
Atsakyti