Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(airv @ 2016 03 07, 19:57)
d'esprit, aš tik prijaučianti, vyras neištemptų be mėsos ilgiau nei savaitės smile.gif

Supratau, aš tokia pati ax.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 03 07, 20:01)
Radau progą nebėgt-lietus pliaupia. O vietoj bėgimo  kekso gabalas skrandin įšoko.  ax.gif

Baik Tu, taigi smagu bėgt per lietų! Aš neseniai grįžau pabėgiojus, lietus visai netrugdo! bigsmile.gif
Papildyta:
Jefimija, pareik namo mirksiukas.gif negi valgai pasislėpus?
Atsakyti
atsižymiu raudonai, kažkaip... keista diena...
Atsakyti
sveikos,

04.3 -zalia
05.03 - raudona
06.03 zalia
07.03 zalia

oj tas savaitgalis vis kaskur nukrypstu
Atsakyti
7d zalia ir labai saziningai atsilaikau nuo vakariniu uzkandziavimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 07, 20:25)

Baik Tu, taigi smagu bėgt per lietų!

Tikiu. Norint visada ieškai galimybių, nenorint-priežasčių smile.gif
Ryt bėgsiu. Jokios audros nesustabdys. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 07, 20:25)
Jefimija, pareik namo  mirksiukas.gif  negi valgai pasislėpus?

Jefimija dirba cool.gif šiandien kažkoks antras kvėpavimas įsijungęs, tai naudojuos proga, kol yra.

Savaitgalis buvo labai geras, jaučiu raudonas. Nepamenu lotuliukas.gif nėra ūpo registruoti kiekvieną kasnį, tai valgau proto ribose, bet kaip gaunasi. Nesisvėriau irgi lotuliukas.gif Ačiū, kad teiraujies 4u.gif
Atsakyti
Senokai bebuvau. Visokių išvardytų gyvių nebijau, tarakonų nekenčiu, bute nėra; labiausiai bijau kandžių. Kadangi gyvenu daugiaaukštyje, kartais ima ir per vėdinimo takus kokia viena įskrenda...
Atsižymiu: 2,3 žalios, 4,5 raudonos, 6,7 žalios.
Per kovą įsipareigoju prarasti 1,5 kg gyvo svorio.
4 d. su kolege abi prie kavos nupirkom po varškinę bandelę - tad pasikeitėm vienodom mirksiukas.gif
5 d. buvau Rokiškyje, dvare atidarė kraštietės parodą, tuo pačiu ir Vasiljevo sukneles apžiūrėjau kitame interjere. Buvo 3 val. ekskursija po bažnyčią (gražiausia neogotikinė Lietuvoje) ir tikras išbandymas - įlipti 42 m siaurais laiptukais iki varpo ir ten pajudinus šerdį užminti norą bigsmile.gif Bet po atidarymo buvo tokia puota, kad būtų buvę nepadoru atsisakyti. Nusispalvinau raudonai, bet giriu save už tai, kad ragavau įmanomai mažesnį kiekį bigsmile.gif Dar vienas pliusas, kad užsisegė švarkas, kuris iki tol net siūlėmis nesuėjo mirksiukas.gif
Vakar per trumpa mankšta, bet nueita apie 9-10 km, pusė per lietų.
Vakare buvau šv. Jonų bažnyčioje paminėti mūsų valstybės datų ir koncerte V. Noreika ir jo studentai. Stebina, kaip Maestro sugebėjo iki 80+ išsaugoti tokį balsą. Ir jo vaikinai neblogi, o vienas - net labai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 08 kovo 2016 - 07:04
Labas rytas,

Visoms po balionėlį moters dienos proga 4u.gif

03,07- žalia.

Gražios dienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

su Moterų diena, brangiosios wub.gif

03.07 žalia cool.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(wicked @ 2016 03 07, 20:51)
atsižymiu raudonai, kažkaip... keista diena...

Kas atsitiko?

Susiplanavau šiai savaitei treniruotes, užsirašiau ketvirtadienį į SPA, o šiandiena mmm paršliaužė savaite anksčiau. Taip sakant, su moters diena, d'esprit laugh.gif

Tiesa, linkėjimai visoms nuo R's, gyvena dabar smagiais rūpesčiais, kai turės daugiau laiko, sugrįš pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 08, 10:05)
Kas atsitiko?
---
Taip sakant, su moters diena, d'esprit laugh.gif

šiaip tai nieko... apart to, kad vyriausias vakar su 39C, jau antibiotikus gavo... panašu, jog ir mažieji seka iš paskos... man mmm parsivilko taipogi... tai tom visom progom apsiėdžiau bile ko bile kada hihihi.gif ir kas blogiausia, nuo to nepagerėjo laugh.gif
---
tai jau tikrai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 08, 10:17)
šiaip tai nieko... apart to, kad vyriausias vakar su 39C, jau antibiotikus gavo... panašu, jog ir mažieji seka iš paskos... man mmm parsivilko taipogi... tai tom visom progom apsiėdžiau bile ko bile kada hihihi.gif ir kas blogiausia, nuo to nepagerėjo laugh.gif

Visas "komplektas" vienoj vietoj.. Kad vyriausiasis greičiau pasveiktų, o mažieji nesusrigtų 4u.gif
Atsakyti