Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas
11- žalia,
12- raudona (buvau pirtelėj tai buvo užkandžių, nors labai savim džiaugiausi bet kokiu maistu nesigundžiau o ir suvalgytas maistas rybotas, žodžiu saiko nepraradau) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

10,13 - žalios
11,12 - raudonos

QUOTE(Hilde @ 2016 03 11, 11:04)

Jau prabėgau savo 2 km( nesijuokit tik biggrin.gif )

Visai nejuokinga tongue.gif aš kaip žmogus, kuris visa gyvenimą rėkė, kad niekada nebėgs dabar kiekvieną treniruotę einu-bėgu-einu 1-2km ir taaaip savim didžiuojuos cool.gif biggrin.gif Taip, kad 2 km man tikrai verta pagarbos drinks_cheers.gif thumbup.gif

Lengvos savaitės pradžios visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
10,11,12 žalios smile.gif

Hilde - man 2 km neįveikiama, taip kad šaunuolė cool.gif victory.gif

na, ką gero nuveikėt per savaitgaly?
pas mus nesibaigiantys remontai, tai tiek grindų ploviau, kad siaubas....o rezultato nulis biggrin.gif
šiandien atsikėliau su migrena, pf.... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas

Paguodėt mane su tais 2 km biggrin.gif kai tik jausiuos, kad galiu daugiau,- didinsiu biggrin.gif
11,12,13 žalios, bet tai visiškai neatsispindi ant svarstyklių. Matyt užėjo tas stagnacinis laikotarpis g.gif
Atsakyti
Sveikos,

11, 12 raudona
13 žalia
Priaugau svorio po keliones pas anyta, bet tai nervina, taip sunkiai mečiau, o taip lengvai prikilo doh.gif Nera teisybes smile.gif
Atsakyti
sveikutes

10-zalia
11- zalia
12,13 raudona

sestadieni buvom golfo pazaisti tai nejuokauju visas kunas sustinges lol ..... sonus skauda blush2.gif jo reikia grizti I sporta
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 14, 11:39)
Sveikos,

11, 12 raudona
13 žalia
Priaugau svorio po keliones pas anyta, bet tai nervina, taip sunkiai mečiau, o taip lengvai prikilo doh.gif Nera teisybes smile.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Hilde, 2 km yra visai normalus atstumas smile.gif Čia D'esprit ir R's maratonais matuojasi ir kitoms kompleksus varo mirksiukas.gif

9, 10, 11 - žalios
12 (vyncius, su drauge šauniai pasėdėjom), 13 (judėjimo stoka) raudonos

Dabar darau tokį darbą, kad galiu su ausinėmis tyliai klausytis muzikos, juo labiau, kad šalia stato namą ir bjaurus triukšmas. Norėjau praleisti vieną dainą, užėjau į jutubę, kompas pakibo gal 20 sekundžių. Per tą laiką sugebėjo užeiti naujasis šefas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 03 14, 15:20)
Čia D'esprit ir R's maratonais matuojasi ir kitoms kompleksus varo  mirksiukas.gif

Iki maratono tiek vienai, tiek kitai dar kaip iki mėnulio. O tie atstumai, kuriuos dabar įveikia d'esprit, yra pasiekti išliejus ne vieną kibirą prakaito ir įdėjus milžinišką kiekį darbo. Bet taip, tikrai, geriau apie savo pasiekimus ir rezultatus daugiau nesipasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 14, 16:55)
Iki maratono tiek vienai, tiek kitai dar kaip iki mėnulio. O tie atstumai, kuriuos dabar įveikia d'esprit, yra pasiekti išliejus ne vieną kibirą prakaito ir įdėjus milžinišką kiekį darbo. Bet taip, tikrai, geriau apie savo pasiekimus ir rezultatus daugiau nesipasakosiu.

D'esprit, labai atsiprašau, esu įpratusi kai kada ironiškai pajuokauti. Bent jau aš visada džiaugiuosi, kad kitos sugeba ir padaro, o jei ir pavydžiu - tai tik baltai mirksiukas.gif o tos, kurios pradeda nuo 0,5 ar 2 km - taip pat šaunuolės. Tad pasakokitės, būtinai.
Puikiai suprantu, kad 8 km yra ATSTUMAS. Šiek tiek nusimanau apie bėgimą. Mano vyras mėgo bėgioti ilgas distancijas, svajono apie maratoną, o aš daugiau 5 km nesu bėgusi. Dabar vienu metu net 20 metrų iki autobuso pabėgėti buvo problema; džiaugiuosi, kad bent jos šiuo metu neliko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 03 14, 18:12)
D'esprit, labai atsiprašau, esu įpratusi kai kada ironiškai pajuokauti. Bent jau aš visada džiaugiuosi, kad kitos sugeba ir padaro, o jei ir pavydžiu - tai tik baltai  mirksiukas.gif  o tos, kurios pradeda nuo 0,5 ar 2 km - taip pat šaunuolės. Tad pasakokitės, būtinai.
Puikiai suprantu, kad 8 km yra ATSTUMAS. Šiek tiek nusimanau apie bėgimą. Mano vyras mėgo bėgioti ilgas distancijas, svajono apie maratoną, o aš daugiau 5 km nesu bėgusi. Dabar vienu metu net 20 metrų iki autobuso pabėgėti buvo problema; džiaugiuosi, kad bent jos šiuo metu neliko  bigsmile.gif

Viskas gerai, tik iš tikrųjų pagalvojau, kad merginos nedrįsta pasakotis apie savo bėgimus po mano pasisakymų. Tiesiog man patinka iš savęs išspausti kuo daugiau, noriu po kelių metų nubėgti maratoną, todėl mano kitokie atstumai, bet juk ne visų tikslas yra nubėgtas atstumas.

Aš labai žaviuosi visomis, kurios bėgioja ar kitaip sportuoja. Kai aš pradėjau bėgioti, kompeksavau, kad bėgu lėtai ir pan, bet visada prisimindavau posakį, kad nesvarbu kaip lėtai tu bėgi, ar kokį atstumą nubėgi, tu aplenki visus sėdinčius ant sofos. Taip kad prašau visoms pasakotis apie savo pasiekimus, visos esat šaunuolės
Atsakyti
Toms, kurios nori išreikšti pastabas apie mano reakcijas į post'us, skirtus man, prašau daryti tai čia, temoje, arba naudojantis asmeninių žinučių funkcija, o ne rašinėti anonimiškai per verslo puslapį. O jei nuomonę sugalvojo išreikšti ta persona, kuri jau kelinti metai negali gyventi nepersekiodama manęs, tai būk miela, susirask hobį.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 14, 20:07)
Toms, kurios nori išreikšti pastabas apie mano reakcijas į post'us, skirtus man, prašau daryti tai čia, temoje, arba naudojantis asmeninių žinučių funkcija, o ne rašinėti anonimiškai per verslo puslapį. O jei nuomonę sugalvojo išreikšti ta persona, kuri jau kelinti metai negali gyventi nepersekiodama manęs, tai būk miela, susirask hobį.

Siaubeli, nejaugi ji vis dar nerimsta doh.gif

man asmeniškai labai patinka nuomonės tiek Tavo, tiek kitų merginų apie sportą-JUK TAI ĮKVĖPIA ir skatina pačiai neapsileisti ir pradėt : bėgiot, sportuot namie, sporto salėj ar dar kam nors cool.gif
man labai gaila, kad mano sveikata man neleidžia bėgiot, bet visada žaviuosi,tais kurie bėgioja, nesvarbu ar tai būtų 2 km ar 20 km. Šauonuolės ir pirmyn!!! 4u.gif
Atsakyti