Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(braske09 @ 2016 03 14, 20:21)
Siaubeli, nejaugi ji vis dar nerimsta doh.gif

Nežinau. Parašiau čia tik tam, kad šios temos mergaitės žinotų, kad gali rašyti čia ir nesislapstyti. O jei tai ji, tai, tai matyčiau tik žmogų, beviltiškai bandantį pasiekti mane bet kokiais būdais (čia aš ją užblokavusi ir nematau), kuriam kažkodėl atrodo, kad man turėtų rūpėti jo nuomonė. Aš ne doleris, kad visiems patikčiau. Ir nesiekiu to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 03 14, 17:12)
D'esprit, labai atsiprašau, esu įpratusi kai kada ironiškai pajuokauti.
Aš taip ir supratau drinks_cheers.gif Kitų rezultatai tik įkvėpia pačioms stengtis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 14, 19:07)
Toms, kurios nori išreikšti pastabas apie mano reakcijas į post'us, skirtus man, prašau daryti tai čia, temoje, arba naudojantis asmeninių žinučių funkcija, o ne rašinėti anonimiškai per verslo puslapį. O jei nuomonę sugalvojo išreikšti ta persona, kuri jau kelinti metai negali gyventi nepersekiodama manęs, tai būk miela, susirask hobį.

Nu neturi žmonės ką veikti doh.gif

Beje d'esprit, dėl žalių-raudonų dienų. Iki šiol visas dienas žymėk raudonai (iki 03.14). Nepersivalgau, bet neatsisakau nei Žemaitiškų blynų su sviesto ir grietinės padažu, nei gabalėlio pyrago. Lietuvoj būsiu savaitę, tai per daug savęs neriboju, neaišku kada kitą kartą vėl teks taip paskanauti ax.gif
Atsakyti
14d pas mane zalia thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

03,14 - žalia. Baisiai visokio ššš vakare norėjau, bet atsilaikiau cool.gif

Aš manau, kad reikia kalbėti apie pasiekimus drinks_cheers.gif Man svarbiausia pokytis, pvz kad nuo 0 km dabar nubėgu 0,5 km, poto dar paeinu ir dar kokį puskyli įveikiu ax.gif Tai mano asmeninis pasiekimas ir džiaugsmas, o dideli ir man kolkas nepasiekiami kitų rezultatai tik dar stipriau motyvuoja smile.gif drinks_cheers.gif Būtų liūdna, jei niekas nesidalintų pasiekimais, emocijomis unsure.gif
O ir patraukimas per dantį kartais tikrai reikalingas biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 14, 21:07)
Toms, kurios nori išreikšti pastabas apie mano reakcijas į post'us, skirtus man, prašau daryti tai čia, temoje, arba naudojantis asmeninių žinučių funkcija, o ne rašinėti anonimiškai per verslo puslapį. O jei nuomonę sugalvojo išreikšti ta persona, kuri jau kelinti metai negali gyventi nepersekiodama manęs, tai būk miela, susirask hobį.

kas čia? blink.gif Tave persekioja? blink.gif

O aš pradėjau mąstyti apie velykas. Vėl laukia lakstymas per stalus ir apsirijimas... Dabar tikslas susidelioti dviem iš trijų stalų meniu, kad būtų ką valgyti ir nepersivalgyti biggrin.gif Gal jau yra susiplanavusių švenčių meniu ir norinčių pasidalinti idėjomis? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 03 14, 22:33)
Nepersivalgau, bet neatsisakau nei Žemaitiškų blynų su sviesto ir grietinės padažu, nei gabalėlio pyrago. Lietuvoj būsiu savaitę, tai per daug savęs neriboju, neaišku kada kitą kartą vėl teks taip paskanauti ax.gif

Pasidžiauk lietuvišku maistu ax.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 15, 08:45)

Aš manau, kad reikia kalbėti apie pasiekimus  drinks_cheers.gif  Man svarbiausia pokytis, pvz kad nuo 0 km dabar nubėgu 0,5 km, poto dar paeinu ir dar kokį puskyli įveikiu  ax.gif Tai mano asmeninis pasiekimas ir džiaugsmas, o dideli ir man kolkas nepasiekiami kitų rezultatai tik dar stipriau motyvuoja smile.gif  drinks_cheers.gif  Būtų liūdna, jei niekas nesidalintų pasiekimais, emocijomis unsure.gif
O ir patraukimas per dantį kartais tikrai reikalingas  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

kas čia?  blink.gif Tave persekioja?  blink.gif

O aš pradėjau mąstyti apie velykas. Vėl laukia lakstymas per stalus ir apsirijimas... Dabar tikslas susidelioti dviem iš trijų stalų meniu, kad būtų ką valgyti ir nepersivalgyti  biggrin.gif Gal jau yra susiplanavusių švenčių meniu ir norinčių pasidalinti idėjomis?  bigsmile.gif

Va, apie bėgimą ir ėjimą, priminei, yra tokia lentelė pradedančiom bėgti ax.gif

Persekioja, šnipinėja, google'ina ir t.t., bet neijaučiu išskirtinė, ne apie mane vieną bando išknist kuo daugiau informacijos laugh.gif Aišku, nepamiršta laikas nuo laiko parašyt ką nors bjauresnio hihihi.gif

Margučiai!!! biggrin.gif Pas mus pagrindinis maistas - kiaušiniai, mano mama dažo jų apie 100, tai būna tokia tikra baltymų diena cool.gif

----

Rasa, Raza, Wicked, gal atsiraskit, ką? g.gif
Atsakyti
Labas rytas

kovo 14

Velykom bus kiaušiniai paprasti ir šokoladiniai. Desertui greičiausiai darysiu baltą varškinį tinginį su riešutais ir džiovintais vaisiais ( a la pascha, bet be žalių kiaušinių). O ką valgyt karšto neturiu supratimo. Reikia mėsos, bet jos visai nenoriu unsure.gif Jei kas turit kokių idėjų, būtų šaunu, jei pasidalintumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 15, 08:45)
O aš pradėjau mąstyti apie velykas. Vėl laukia lakstymas per stalus ir apsirijimas... Dabar tikslas susidelioti dviem iš trijų stalų meniu, kad būtų ką valgyti ir nepersivalgyti  biggrin.gif Gal jau yra susiplanavusių švenčių meniu ir norinčių pasidalinti idėjomis?  bigsmile.gif

Bus daug virtu kiausiniu (p.s. Su kuo juos valgote? Netycia paziurejau kiek majonezas kaloriju turi... blink.gif ), mama vista keps, as salotas gaminsiu, brolis - pyraga. Cia pirmai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 15 kovo 2016 - 10:14
Kiaušinius su krienais valgom. Man net skaniau nei majonezas smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galėtų/norėtų vietoj manęs žymėti žalias ir raudonas dienas? smile.gif Norėčiau truputį daugiau laisvės nes dabar noriu nenoriu turiu kasdien lįst į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 15, 09:46)
Rasa, Raza, Wicked, gal atsiraskit, ką?  g.gif

ne kokia iš manęs dabar pašnekovė, tai net neinu su savo nuotaikom čia blush2.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 15, 12:03)
Merginos, gal kuri galėtų/norėtų vietoj manęs žymėti žalias ir raudonas dienas?  smile.gif 

galėčiau, jei eitų susitvarkyti su tuo, kaip mano kompas tą lentelę rodo... deja, nerandu dar "ligos" priežasties...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 15, 12:15)
ne kokia iš manęs dabar pašnekovė, tai net neinu su savo nuotaikom čia blush2.gif

galėčiau, jei eitų susitvarkyti su tuo, kaip mano kompas tą lentelę rodo... deja, nerandu dar "ligos" priežasties...

Kaip vaikai?

O ką ne taip rodo?
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 15, 12:18)
Kaip vaikai?

O ką ne taip rodo?

serga... vyriausiam angina ir alerginė sloga, šiandien pas LOR'ą buvom, nes po antibiotikų vėl šoko temperatūra... taip išeina, kad jie be reikalo buvo, nes reikėjo kitų... dar tyrimus prisidavė... vidurinėlis su baisia sloga ir kosėja vis dar... mažiukas tik su sloga... stogą jau rauna... kartais atrodo, kad nebegaliuuuuuuu... gal dar ir dėl to, kad pati tokia kažkokia... atsikeliu jau pavargus... nu kažkaip... nereiktų taip savęs gailėtis, būtų geriau... perlipsiu kaip nors...

pirmas dvi sekundes dar matau viską, o paskui toks vaizdas
user posted image
bet čia mano kompo problema... turbūt reikia kažką atnaujinti, bet kiek ką bandžiau, nepadeda...
Atsakyti