Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

14,15- zalia
4u.gif
Prisiduodu 68.6kg
Atsakyti
Oi, nesisvėriau doh.gif Na, ryt iš ryto pasisversiu, ką dabar daryt..
Neprisimenu kokią paskutinę dieną minėjau, tai:
10, 14, 16 - žalios
11, 12, 13 buvau kažkokia paslika, be jėgų, nejudri, be apetito ir valgiau visišką šlamštmaistį - raudonos. Ilgasis savaitgalis išskirtinis..dvi dienos iš eilės liūdni prisiminimai, mirusieji, kapai, mišios - toks egzistencinis liūdesys apėmė, kad nieko nebesinorėjo. O trečią dieną kuopiau per porą dienų apleistus namus.
15 - raudona (dėl nesuvaikščiojimo žingsnių normos).
Atsakyti
16d žalia
Atsakyti
Labas rytas,

Spėjau į traukinį??? Atnešu ir aš savo svorį: 62,2 Kg. Pagaliau pajudėjo... Asmeninis tikslas yra iki balandžio 18 d. sverti mažiau nei 60 kg (tinka ir 59,9 biggrin.gif), tikiuos pasiekti cool.gif

03,16 - žalia.

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kovo15,16
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 17, 07:52)

Spėjau į traukinį??? Atnešu ir aš savo svorį: 62,2 Kg. Pagaliau pajudėjo... Asmeninis tikslas yra iki balandžio 18 d. sverti mažiau nei 60 kg (tinka ir 59,9 biggrin.gif), tikiuos pasiekti  cool.gif

Spėjai smile.gif
Sėkmės siekiant tikslo mirksiukas.gif

Lentelę įkelsiu vėliau, Rasma žadėjo pasisvert šįryt, gal dar parašys savo svorį.

Turiu klausimą ne visai į temą, gal kuriai teko dovanot knygas bibliotekai? Kaip viskas vyksta? Užtenka tik nunešt? Turiu atrinkus du maišus knygų, kurias perskaičiau ir žinau, kad tikrai antrą kartą neskaitysiu, noriu padovanot kokiai mažesnei bibliotekai.

Atsakyti
Labas rytas,

16d zalia.

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 08:48)
Turiu klausimą ne visai į temą, gal kuriai teko dovanot knygas bibliotekai? Kaip viskas vyksta? Užtenka tik nunešt? Turiu atrinkus du maišus knygų, kurias perskaičiau ir žinau, kad tikrai antrą kartą neskaitysiu, noriu padovanot kokiai mažesnei bibliotekai.

Aš nunešu ir sumetu pro pridavimo langelį, bet esu girdėjusi, kad žmonės skambina ir sako jog nori padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 17, 09:07)

Aš nunešu ir sumetu pro pridavimo langelį, bet esu girdėjusi, kad žmonės skambina ir sako jog nori padovanoti.

O kur neši? Neteko pastebėt pridavimo langelių g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

03.16 žalia

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 08:48)

Pas mus mieste bibliotekose yra tokia skaitytojų lentyna. Tai ten žmonės atneša ir sudeda savo nereikalingas knygas, kiti - gali pasiimti, jei kokia sudomina. Ir nereikia bibliotekininkei paduoti, tiesiog sudedi į tą lentyną ir viskas.
Jei tokios nėra, tada jau reikėtų turbūt klausti pas darbuotojas.

Dar gali padovanot kokiems senelių ar vaikų globos namams, jei tokių yra kur netoli Tavęs.

O kokios knygos? Grožinė literatūra ar šiaip visokia?
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 09:12)
O kur neši? Neteko pastebėt pridavimo langelių  g.gif

Pas mus prie įėjimo į biblioteką yra, čia ta vieta kur knygas gražinimui reikia mesti (nžn kaip tiksliai ji vadinasi). g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
16d. zalia smile.gif
Atsakyti
aš esu palikinėjusi štai tokioje bibliotekėlėje:

http://uz9mariu.wix.com/bibliotekele
Atsakyti