Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(alkaja @ 2016 03 17, 09:13)

Dar gali padovanot kokiems senelių ar vaikų globos namams, jei tokių yra kur netoli Tavęs.

O kokios knygos? Grožinė literatūra ar šiaip visokia?

Yra netoliese vaikų gerovės centras, bet tos knygos nelabai tiktų..

Knygos, tai daugiausiai romanai ir apie mitybą, dietas.

QUOTE(airv @ 2016 03 17, 09:19)
Pas mus prie įėjimo į biblioteką yra, čia ta vieta kur knygas gražinimui reikia mesti (nžn kaip tiksliai ji vadinasi). g.gif

Supratau, ačiū 4u.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 17, 09:36)
aš esu palikinėjusi štai tokioje bibliotekėlėje:

http://uz9mariu.wix.com/bibliotekele

Kokia faina iniciatyva bigsmile.gif Geras, neteko girdėt dar apie tokias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 17, 09:36)
aš esu palikinėjusi štai tokioje bibliotekėlėje:

http://uz9mariu.wix.com/bibliotekele

Vilniuje jau populiarėja jos bigsmile.gif
mačiau pas mus Užupy jau dvejose vietose tikrai yra bigsmile.gif

labas rytas 4u.gif

šiandien svarstyklės ir man draugiškesnės... 77.2kg parodė, bet neprašau fiksuoti šio... tiesiog...
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif Okokionera

second.gif raza

third.gif Panterajuodoji
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 09:54)
Kokia faina iniciatyva  bigsmile.gif  Geras, neteko girdėt dar apie tokias  bigsmile.gif

ar ne Birštonas pradėjo tai? g.gif

kokia gera man ši diena, tiksliau vakar sulaukiau pačių geriausių naujienų biggrin.gif
į Rygą atvažiuoja mano dievai, Placebo wub.gif pagaliau pagaliau...
ką tik nusipirkau bilietus yahoo.gif
aišku, tas visas grožis ir gėris tik spalio pabaigoj, bet tai argi svarbu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 10:38)
kokia gera man ši diena, tiksliau vakar sulaukiau pačių geriausių naujienų biggrin.gif
aišku, tas visas grožis ir gėris tik spalio pabaigoj, bet tai argi svarbu hihihi.gif

Išsisaugojau nuorodą, kurią įkėlė Okokionera, reiks paskaityt smile.gif

Oooo, kaip faina thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip džiaugiesi bigsmile.gif

Aš labai norėčiau i Nickelback, bet koncertas vyks turbūt pačią netinkamiausią dieną kokia galėtų šiais metais būti, žodžiu, niekaip..
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 10:51)
Oooo, kaip faina  thumbup.gif  Įsivaizduoju, kaip džiaugiesi  bigsmile.gif

patikėk biggrin.gif pamačiau vakar FB, kad įkėlė turo datas ir miestus, iš karto žinutė MB cool.gif tai tas dar skambina, klausia, ar noriu, ar važiuojam laugh.gif mačius aš juos jau n kartų... bet galėčiau kad ir kas mėnesį į jų koncertus eiti cool.gif tai dabar turiu ko laukti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 10:56)
patikėk biggrin.gif pamačiau vakar FB, kad įkėlė turo datas ir miestus, iš karto žinutė MB cool.gif tai tas dar skambina, klausia, ar noriu, ar važiuojam laugh.gif mačius aš juos jau n kartų... bet galėčiau kad ir kas mėnesį į jų koncertus eiti cool.gif tai dabar turiu ko laukti cool.gif

Dabar turėsi ko laukt cool.gif

Noriu mygtuko, kuris išjungtų nereikalingas mintis ir galima būtų koncentruotis ten, kur reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 17, 11:25)

Ačiū už lentelę 4u.gif

QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 11:38)

bent jų FB puslapyje rašoma taip: Tramvajų g. Vilniuje 2012 m. spalio 13 d. "išdygo" pirmoji pasaulinio Little Free Library tinklo bibliotekėlė. Jos principas: imu knygą, palieku knygą. Ši bibliotekėlė priklauso visai bendruomenei ir tik jos dėka gali gyvuoti.

Kaip smagu kai yra ko laukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 17, 12:47)
bent jų FB puslapyje rašoma taip: Tramvajų g. Vilniuje 2012 m. spalio 13 d. "išdygo" pirmoji pasaulinio Little Free Library tinklo bibliotekėlė.

gali būti, nesidomėjau, nežinau cool.gif

ateinu su gal kiek kitokio maisto rekomendacija: nelabai išvaizdus Kichari
user posted image
kažkada esu gaminus MB, kai dar pati į tokius visokius patiekalus gana kreivai žiūrėjau... pasirodo, veltui... labai skanu essen.gif tik foto nedėkinga, nes turėtų būti geltona geltona, nuo ciberžolės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 17, 14:26)
gali būti, nesidomėjau, nežinau cool.gif
ateinu su gal kiek kitokio maisto rekomendacija: nelabai išvaizdus [

kažkada esu gaminus MB, kai dar pati į tokius visokius patiekalus gana kreivai žiūrėjau... pasirodo, veltui... labai skanu essen.gif tik foto nedėkinga, nes turėtų būti geltona geltona, nuo ciberžolės biggrin.gif

Išsisaugojau thumbup.gif

Braske, gal Tu atsimeni, kiek maždaug mums metų buvo, kai savaitgaliais kartais susibėgdavom pas TB? Tavo vienas post'as fb privertė kelis kartus prasisukt prisiminimus unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Nebežinau kurias dieneles pridaviau, tai surašau 14-15-16 žalios, 17 raudona
Atsakyti
17 diena žalia smile.gif
Atsakyti