Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

ZARA BASIC firmos naujas sijonukas. Labai stilingas modeliukas - TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif YPATINGAI ŠALTESNIAM wub.gif mirksiukas.gif Madingas audinukas - jo raštai wub.gif Priekyje ir nugarytėje apačioje yra dailios klostelės wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 54 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Parduodamas Love Moschino sijonukas. Siustas is yoox. Medžiagos sudėtis labai geraDydis 10(IT), 4 (US). Atitinka 38 dydi. Kaina 75Eur
Atsakyti
Naujas Alfani pieštuko sijonas, parsisiųstas iš Macys. 97% poliesteris, 3% spandex, su pamušaliuku. Dydis S, sakyčiau gražiau būtų M dydžiui. Juosmuo 36 cm, per klubus 48cm, visas ilgis 57 cm. Kaina- 21 eur.
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas stilingo skater tipo sijonukas wub.gif Sukirpimą galima būtų pavadinti ir saulės kliošo tipu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą - audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Ilgis - 50 cm. Dydis - 34, BET PUIKIAI TIK IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas PUIKAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif ŠIŲ BEI KITŲ METŲ stilingai ir taikliai suderintos spalvytės wub.gif Spalvytės realybeje blankesnės mirksiukas.gif Nugarytėje yra užtrauktukas ir skeltukas. Yra kilpos diržiukui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Sisley firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai šokoladinė spalvytė wub.gif Elegantišką modeliuką abiejuose pusėse puošia stilinga detalė - skeltukai wub.gif Audinukas nesiglamžo - patogu mirksiukas.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Stilingas ilgis - 54 cm. Dydis - 40, BET PAGAL PARAMETRUS ATITINKA XS/S DYDĮ mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltą su faktūra audinuką puošia nuostabios gėlės wub.gif Tamsiai mėlynos bei šokolado spalvos wub.gif Madingi raštai wub.gif Modeliukas plataus kirpimo mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosemnuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Audinukas nesiglamžo. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
att. firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Idealiai tinka šaltajam sezonui wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Tamsiai juodas audinukas stilingai papuoštas madingais baltais taškučiais wub.gif Dar viena žavi detalė - dvi karbatkėlės šonuose wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 60 - ULL. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 10% - POLYAMIDE. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Baltas su tekstūra standus audinukas papuoštas stilingomis raudonomis gėlėmis wub.gif Raudona - šių bei kitų metų spalva wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Šone yra užtrauktukas su sagute. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 53 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Reserved firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Šiltas audinukas mirksiukas.gif Nuo juosmenuko sijonukas dailiai paklostuotas wub.gif Dar viena stilinga detalė - juosmenukas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Yra pamušaliukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 59 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Labai geras dalykas, kad klostės priekyje iš tikrųjų yra susiūtos, todėl nesipučia ir nestorina. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu smile.gif Kaina - tik 13 e.

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano spintos temoje smile.gif (žiūrėti paskutines žinutes)
Atsakyti
Mexx firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Elegantiškas kremo spalvos audinukas padailintas stilingu ir dabar labai madingu aukso žvilgesiu wub.gif Modeliukas dailiai suklostuotas wub.gif Audinuko sudėtis: 58% - LINNEN. 42% - COTTON. Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje yra užtrauktuką. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 53 cm. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti