Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

YESSICA firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalva - burgundiško vyno wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. Šone yra užtrauktukas. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Naujas sijonukas labai gražus, 2 dydis. keičiu į 0 dydį arba parduodu. Collection rose-gold tweed mini skirt. Liemuo 36 cm, klubai apie 48 cm, ilgis priekyje 53 cm, gale 55 cm.
KAina 48 eurai 38 eurai
Vilnius siunčiu
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Skater tipo puošnus modeliukas dailiai suklostuotas wub.gif Klostės labai dailiai krenta audinuko standumo dėka wub.gif Juosmenuko srityje viduje yra prisiūta guma mirksiukas.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 46 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dept firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Megztas modeliukas iš abiejų pusių papuoštas dailiais raštais bei taikliai suderintomis spalvomis wub.gif Į juosmenuką įverta plati guma. Audinuko sudėtis: 30% - COTTON. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 30% - ACRYLIC. 10% - LAINE ANGORA. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - L, BET PAGAL PARAMETRUS LABAIU TIKS M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
MI-KI naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Modeliukas iš abiejų pusių papuoštas dailiais raštais bei taikliai suderintomis spalvomis wub.gif Juosmenukas iš dvigubo plataus audinuko mirksiukas.gif Audinuko sudėtis: 35% - COTTON. 65% - RAYON. Per juosmenuką - 30 cm. Stilingas ilgis - 61 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
MILANA firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Madingos spalvytės bei raštai wub.gif Stilingas peštuko formos elegantiškas modeliukas priekyje papuoštas dviejų sluoksnių dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Šone yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 50 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
MILANA firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Madingos spalvytės bei raštai wub.gif Stilingas peštuko formos elegantiškas modeliukas priekyje papuoštas dviejų sluoksnių dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Šone yra kišenukai. Stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 50 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
neesh by D.A.R. firmos naujas sijonas. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Nuostabi madinga spalvų gama wub.gif Sijonukas padailintas juostelėmis - viršus - šokolado spalvos barchato juostele wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuką. Audinuko sudėtis: 70% - WOOL. 30% - ACRYLIC. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus 47 - 48 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
InDi firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas prie kurio apačioje prisiūtos šokolado spalvos karbatkėlės wub.gif Viršų puošia nuostbaus grožio audinys - balintos kakavos spalvytė papuošta juodos bei oranžinės spalvos dailiais raštais wub.gif Raštai iškylus kaip barchatas wub.gif Nuo šviesos kritimo priklauso ir spalvyčių keitimasis mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įvertas dailus dirželis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River Island firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilinga spalvytė - avietės wub.gif Madinga sijonuko forma - peštuko wub.gif Šonuose ir nugarytėje yra dailios karbatkėlės wub.gif Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 6(EUR)32. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Steps firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Stilingi raštai bei spalvos wub.gif Šonuose yra atlasinės juostelės - madinga wub.gif Per visą sijonuką įsiūtas užtrauktukas - stilinga detalė wub.gif Viršuje prie juosmenuko audinukas dailia "atšpurijęs" wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko faktura iškyli wub.gif Audinuko sudėtis: 44% - ACRYLIC. 20% - WOOL. 31% - POLYESTER. 5% - OTHER SFIBRES. Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI IR PAŽEMINTAS. Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI IR PAŽEMINTAS mirksiukas.gif Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinukas primena odos imitaciją wub.gif Madingos peštuko formos modeliukas per priekį susisega užtrauktuku wub.gif STILINGA wub.gif Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
1.2.3. firmos naujas sijonas. Man deja didokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Sijonukas papuoštas dailiais juodais - baltais raštais wub.gif Stilinga detalė - odinės imitacijos kišenukai su užtrauktukais bei juosmenukas wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 50% - COTTON. 18% - ACRYLIC. 18% - POLYESTER. 14% - WOOL. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 51 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti